Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 507
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Все още нямам дете, но направо си лягам от смях!

# 421
Една изцепка на баща ми.Когато бяхме малки с брат ми все някой го питаше на колко сме години,като ни видеше някъде...а той

- Ми де да знам! На колко сте години?  Embarassed

# 422
Една изцепка на баща ми.Когато бяхме малки с брат ми все някой го питаше на колко сме години,като ни видеше някъде...а той

- Ми де да знам! На колко сте години?  Embarassed
хаха това редовно го правеше и моя баща,даже сега като го питат внукът му на колко е и той вдига раменете   33uu  hahaha

# 423
На 8 март вечерта ми изтичат водите, като преди това се бях изкъпала. Бутам мъжо "ставай, че ми изтекоха водите а той ме поглежда сънено и вижда, че съм с мокра коса и ми вика " Абе течат ти я се подсуши че не си се изтрила " hahaha и се обръща продължава да си спи. #Crazy

# 424
Раждам аз второто си дете и се обаждам на мъжа ми да му честитя, той ме пита как изглежда дъщеря му  и аз започвам : "Ами, мило, много е хубава - бяла, чистичка, няма коса, няма вежди, няма мигли,..нищо! Много е хубава !", а той :"Ох, горката жена!!!"  Joy

# 425
  • София
С мъжа ми сме от почти 11 години заедно и майка ми сега се сети да ме пита дали слуша метъл, направо ме изуми , че за толкова години не е разбрала каква музика слушаме, но както и да е. Била се сетила защото той е с много дълга коса (винаги е бил). Та казвам му аз на мъжа ми за прозрението на майка ми и той вика " Сигурно до сега ме е мислила за човек на изкуството- те така, цял живот нищо не правят и накрая изтърсят някой шедьовър" и сочи дъщеря ни  Mr. Green

# 426
Малко след като разбрах, че съм бременна му викам " Лелеее, ами аз съм  била бременна, а тренирах по 2 часа на ден в залата", а той " нищо, поне ще е кораво" Grinning

# 427
Нашият татко вижда дъщеря си, която беше на около 1 час и заявява "по принцип новородените са толкова грозни, а нашето е едно такова хубаво и доста оформенко" Thinking!

# 428
Хи Хи Хи, брей тези татковци. Падат от друга планета Grinning Нашия тати при един от прегледите преди да родя, направи следната изцепка. След разговор относно плацентата и цигарите, които срам не срам  Blush Blush Blush си позволявах ( по една-две), тати каза: Е, аз от кога пуша, пък на мойта плацента нищо и няма Joy Joy Joy. Голям смях падна, а той милия уж се опита да ме защити, а стана за смях

# 429
ТЕМАТА Е СТРАХОТНА   bouquet
И на6чия тати има изцепки в момента се се6там за няколко за неговите племенници.Отива да види племенника си които е току 6то изписан ,радва му се но когато сестра му предлага да го гу6не той и казва -абе махай се с тва 4упливото Laughing.
Другата му изцепка бе6е -сестра му ражда второто си дете и той отива да ч види в болницата .4ака пред отделението да се покаже някои за да ч извика (тогава нямахме о6те моб.тел.)никои не се показва и той с асансьора направо в отделението влезнал.
Когато се роди сина ни след като го видя казал на сестра си и майка си как можело неговото да е толкова грозно а на вси4ки останали да са им хубави децата .Има и други но сега не се се6там.

# 430
Млеее Joy rotfImbo tooth Grinning GrinningМомичета-чета и се заливам Joy LaughingПродължавам да чета Peace

# 431
На мен са ми изтекли водите,а аз се помайвам от стая в стая ,къпя,почиствам и прочие,а мъжа ми готов ,ухилен и след 1 1/2 ми вика _Хайде де,да отиваме да се запознаем с Рая!  Hug Hug

# 432
Нашият татко като се роди беба,ме предупреди че не било хубаво да я държим леко облечена,защото като и било студено организма започвал да трупа мазнини,за да се защити от студа.Та нашата,ако сме я държали на студено щяла да стане дебела Joy bowuu

# 433
Здравейте! След поредната безсънна нощ с бебо го грабвам да го нося на таткото да го гледа за няколко часа /спим в отделни стаи/, та да мога поне малко да се наспя и както съм го нарамила под мишница в едната ръка, той реве, та се къса, с другата нося кошницата за кола /да има къде да го сложи, че да не го смачка Laughing/ и го бутам да го събудя, а той, полусънен става и пита "какво е това?" Joy Аз му викам "бебето, какво", връчвам му го и лягам да спя. След три-четири часа ми го връща обратно и вика "гладен е, аз нямам цици" /извинявам се за думата, ама така каза/ Laughing

# 434
Загинах от смях  Joy Joy Joy

Последната изцепка на мъжа ми,когато гледа малката няколко часа,докато с баткото бяхме на детски рождене ден.Прибираме се,памперса на бебто издут,ще се пръсне.
Аз:-''Ти не си ли и сменял памперса?''
Той:-''Ми тя не е акала'' ooooh!
Добре че не я гледа цял ден,че както се изхожда един път детето.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт