Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 877
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
хахахахахахах е не ще се пръсна от смях ,като се сетя за някоя щуротия на моя ще я напиша муууууууууууууу хаааааааааааахааааааааааааааа

# 586
  • София
Това, което ще разкажа, може и да ви се стори смешно, въпреки че на мен изобщо не ми беше до смях. Изцепката е голяма все пак!
Мъжът ми в опитите си да забавлява детето, прави големи поразии!
Чувам една вечер писъци и смях откъм детската - детето се кефи на нещо. Отивам и какво виждам - малката седи на големия стол пред компютъра, а мъжът ми върти стола (демек това е въртележка). И тъкмо да му кажа да спре, че силно върти... и детето просто изхвръкна от стола и се джасна в секцията. После ревове, синини на бузката. Ей, казвам ви - в онзи момент изпитах желание за убийство! Но трябваше да гушкам и успокоявам малката и нямаше как да се отдам на импулса си спрямо благоверния  Twisted Evil А той стоеше отстрани и гледаше като препикано мушкато  ooooh!

# 587
  • Варна
Ах, тия мъже  Laughing. Сега се сещам за една изцепка на моя. Дъщеря ми беше на 6-7 месеца, беше някакъв крив период и все плачеше, все да е гушната в мен. И аз моля мъж ми да я гледа за малко, а аз да вляза в банята спокойно да не бързам. По едно време чувам кански рев и излизам по спешност да видя какво се случва и  Shocked детето в шезлонга, затрупано с играчки, а нашия гледа някакво предаване за коли  #Cussing out. Питам го защо не и обръща внимание, а той: "Ами аз и дадох играчките, но тя не си играе"  doh bash

# 588
Отивам до магазина и казвам на мъжа ми да гледа малката,която беше на около годинка. Прибирам се след няма и 10мин.Виждам...той лежи и гледа Дискавъри а детето дъборило няколко саксии от цветарника и маже мократа пръст на чаршафите на леглото.Отделно беше измъкнало дрехите си от гардероба и маже  тях.Питам го защо не направи нещо ....по скоро викам...а той с най-спокойния тон" ами тя иначе не стои мирна и трябва да се занимавам с нея постоянно"  #2gunfire

# 589
  Оставям мъжа ми пред един магазин с количката и тъй като щерката се събуждаше като спре движението да надуе гайдата му поръчвам да я полюшква леко и разхожда количката насам натам. Излизам след 10-на минути и го гледам как бута чужда количка. Нашия зяпльо чул рев и без да погледне цвета на количката взел да я разхожда да успокои бебчо  Laughing Добре, че другото мами не видя, че щеше да си помисли какъв е този, който се опитва да отмъкне рожбата й  hahaha А нашата принцеса спеше непробудно.

# 590
Eдна изцепка на баща ми.
Племенникът ми (на 2г.8м.) остава да спи у нас- на спалнята с майка ми, а баща ми се пренася в хола. В 24ч малкият започва да се дере от рев, майка ми не може да го успокои. Аз скачам, мислейки, че Рая се е събудила, но виждам, че не е тя и отивам да помагам на майка ми. Баща ми не чува. Интересно защо мъжете никога не чуват децата да плачат посред нощ  Thinking . След един час се обаждам на сестра ми и тя идва да си го прибере.. Минаваме на един метър от баща ми, но той продължава да спи. Майка ми си спира телевизора в спалнята, гаси лампата и опитва да заспи. Получава и се около 03ч, и след малко усеща баща ми да се промъква при нея в стаята, светейки с фенерче и да започва да оглежда леглото, да заляга отстрани и отдолу, после отива и в коридора и кухнята. След няколко минути, пак светейки с фенерчето, бута майка ми и и казва "ставай, детето го няма", ама с изплашена физиономия  hahaha Горкият, така се притеснил, ама иначе с фенерче, че ако светне лампата племенникът ми може да се събуди. hahaha

Просто уникална история!  bouquet  bouquet  bouquet Laughing Laughing Laughing

# 591
ох мъже мъже!!!
 моят съпруг в началото на бременността ми седим и си говорим и аз :
- Мило, какво ще го правим това бебче толкова мъничко! / супер щастлива и разнежена и очаквайки нежност и от негова страна/
- Ами какво? Ще го сложим при морското свинче и ще му даваме по някоя краставица! и се смеее и аз щок!

# 592
Записвам се, защото толкова смешна тема втора няма  Mr. Green

# 593
Момичета, благодаря ви! Смея се сама тук посред нощ. Тези дни трябва да раждам и сън не ме лови. Нашият бъдещ татко и той тръпне в очакване Simple Smile Но не се сещам сега за изцепките му (а със сигурност има такива). Записвам се и се връщам да чета. И вярвам, че тези дни и аз ще добавя истории от "бащинския фолклор" Simple Smile

# 594
На мъжа ми най-големия страх сега му е да не почна да раждам през ноща,щото можело и да не усетя като спя.... Joyде тоя късмет.Та се буди през час нощем да проверява.

# 595
  • по света и у нас
Ето една и от нашия бъдещ татко.
Връщам се от ЖК /в края на шестия месец съм/ и щастлива разказвам как е минала,как се прозяваше беба на ехографския преглед и т.н. Нашия тати с нетърпение пита:"Колко килограма е станала?"  Shocked
"880 грама"–отговарям аз,а той прави разочарована физиономия.Аз не се стърпях и почнах да се смея–"Че тя се ражда три килограма в деветия месец,ако от сега е килограми,то колко ще наддаде до края на бременността,ще я раждаш после ти!" при което той се засмя и отсече "Ааа,идеална си е сега!" Joy hahaha

# 596
Здравейте, записвам се да следя темата и да споделя моя опит с изцепките на моя мъж, той все гледа да е в час, но слагат на детето ваксина и лекарката казва :
- Ако искате платете за 2 следващи дози, за да не се разкарвате няколко пъти? /става дума за пентаксим/
и мъжа ми вика:
- Добре, тъкмо ще му ги сложите наведнъж!  Joy

# 597
тази не е смешна, но все пак е мъжка изцепка.
Оставям на дядо и госпожицата точно за 20 мин, връщам се то спи в 10 сутринта  Shocked и така цял ден, накрая намерих нагризани хапчета на дядо и. Като го питам, защо не я е гледал, той ми отговаря, а тя защо ми влиза в стаята, не трябва да влиза там Sick

# 598
Леле, Брит, добре че се е раминала само със спане!

# 599
Не е истина, от половин час лежа на земята и се опитвам да си поема дъх, ама то от толкова смях не става  Mr. Green
Ние все още сме две в едно, но изцепки не ни липсват.
Говорим си за покупки за бебето, моя мъж с голяма гордост че знае нещо, заявява:
- Креватчето трябва да е на колелца!!! Питам аз защо и познайте какъв отговор получавам:
- Ами като почне да плаче през нощта, да я изкарваме от стаята!  ooooh! ooooh! ooooh!
Щях да падна, чудех се да се смея ли, да плача ли...

Общи условия

Активация на акаунт