Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 941
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Italia
Не е истина, от половин час лежа на земята и се опитвам да си поема дъх, ама то от толкова смях не става  Mr. Green
Ние все още сме две в едно, но изцепки не ни липсват.
Говорим си за покупки за бебето, моя мъж с голяма гордост че знае нещо, заявява:
- Креватчето трябва да е на колелца!!! Питам аз защо и познайте какъв отговор получавам:
- Ами като почне да плаче през нощта, да я изкарваме от стаята!  ooooh! ooooh! ooooh!
Щях да падна, чудех се да се смея ли, да плача ли...

Ам тъй де, как ще му реве на главата  hahaha

# 601
  • Шумен

Не е истина, от половин час лежа на земята и се опитвам да си поема дъх, ама то от толкова смях не става  Mr. Green
Ние все още сме две в едно, но изцепки не ни липсват.
Говорим си за покупки за бебето, моя мъж с голяма гордост че знае нещо, заявява:
- Креватчето трябва да е на колелца!!! Питам аз защо и познайте какъв отговор получавам:
- Ами като почне да плаче през нощта, да я изкарваме от стаята!  ooooh! ooooh! ooooh!
Щях да падна, чудех се да се смея ли, да плача ли...

Е, това наистина ме разсмя  smile3532

# 602
Да се включа и аз:
На малката сега и никнат зъбките и  е много неспокойна,иска гушкане,внимание и т.н,та казвам му аз на мъжото колко ми е мъчно,че малката се мъчи така,а той с усмивка ме успокоява
"Спокойно бе мило,след време нищо няма да помни..." е това ме разби направо #Crazy и си казах "Това може да го каже само един мъж"

# 603
   Дъщеря ми беше много плачлива като малка и веднъж с изстрадана въздишка казах "Ееех, да можеше аз да поработя, а ти да излезеш в майчински с нея.." Веднага получих отговор "Готово бе скъпа, тъкмо ще пляскаме карти с Пешо, ще го накарам и него да излезе в майчински с тяхната щерка, даже и момичетата си ще научим."  Laughing

# 604
Elica676, това много ми напомня на един случай с нашия татко. Голямото ми моченце беше на 3г. Имахме служебен банкет и решихме с две колежки да съберем мъжете си в къщи, та да "отглеждат" детето докато ние си отпуснем малко душичките. Докъм 21.30ч. милото редовно ми се обаждаше да докладва за домашната ситуация и да попита как върви партито. Към 22.30ч. ми направи впечатление, че дълго време не се е обаждал и звъннах аз. Милото малко позаваляше думите, но реших, че всичко е ок. Но прибирайки се с другите дами, които идваха с мен да подбират домочадието си се натъкнахме на ужасяваща гледка - моя син седи пред телевизора /беше след 1ч./ с червени очички, съпругат на едната колежка полузаспал на дивана, другите двама любящи съпрузи заспали пиянски сън в спалнята на леглото.  Shocked
Това беше последния ми купон - минаха 5 години оттогава  Rolling Eyes

# 605
Смях през сълзи  Laughing Confused
Моят мъж в петък съвсем сериозно ме попита колко точно време има между моето обаждане "почва се" и момента, в който трябва да съм в болницата, за да си направи сметка колко далече може да отиде за риба Mr. Green Беше много разочарован като му казах, че е Божа работа Laughing

# 606
ей че весела тема... браво!

# 607
  • Шумен
Тази вечер нашия татко пак се отчете с една велика идея  ooooh! Казвам му "Утре трябва да минеш през детския магазин да вземеш Памперси" е отговора беше "Защо този път не отидеш ти? Сутринта докато спят децата ще идеш, няма да разберат дори че те няма половин час" идеше ми направо да  #2gunfire

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 10:00 от desitoo

# 608
..Сутринта докато спят децата ще идеш, няма да разберат дори че те няма половин час" идеше ми направо да  #2gunfire

Честно казано това съм го правила много пъти. Даже съм тръгвала на работа и съм я оставяла сама, докато дойде баба й да я наглежда.  Embarassed

# 609
  • Шумен
Аз не смея, Валерия има навика да се заклещва цялата на решетката и почва да пищи. На леглото остават само главата и дупето, те не минават от там  Laughing

# 610
Естествено, че и аз не бих посмяла ако знам, че се заклещва или нещо подобно.

# 611
Весела тема,но ме навежда на сериозни съмнения колко да се доверявам на таткото ...

На нас ни предстои раждане тези дни и понеже моя пита доктора колко ще лежа в болница-стандартно 3 дни,но нищо не каза няколко дни ,до предната вечер когато ме запита:
"Миличка,само не знам как ще се оправим с бебето три дни докато те няма"
 Joy Joy Joy

След малко като му обясних как стоят нещата сам се смя на глупостта си,как не се е сетил сам...

# 612
  • София
 yanin4eto
трябваше да го оставиш малко да се страхува.  Joy Joy

# 613
Мъжа ми пръв видя бебето след като се роди (секцио -пълна упойка) и я снимал,на другия ден идва да ни види ,и се почва едно пулене  Shocked и казва(ама съвсем сериозно):"Мило това не е нашето дете...ето виж аз вчера я снимах"  Joy hahaha Joy
И после обяснения ..че всеки ден ще се променя ,още повече ,че я е видял току що родена Crazy

А майката в моята стая кви ги дрънкаше разправя:"Абе като извадиха бебето и тооо го беше намазал с нещо, целото беше бело" Joy
Казва на сестрата в реанимация:"Скъпа от долу нещо ми тече" и тя и се скара ..как може да не знае ,това са лохии и тн. и майчето и вика:"Спокойно де ,аз да не раждам всеки ден"

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:11 от ПИПИТУ

# 614
Смея се самичка в офиса като лудите!  Joy hahaha Тази тема не е за изпускане!

Общи условия

Активация на акаунт