Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Една изцепка и на нашия бъдещ татко.... една вечер си лажим и си говорим за бебето и той изцепва "Утре отиваме на лекар да го извадят да го видя и после пак да го върнат" (а аз съм в края на първия месец)  newsm62

И друга прясна изцепка от днес:
Отидох до работата му да го видя и си говорим с шефа му и аз му се похвалих, че вече си имаме снимка, ама тъй като е много рано се вижда само една точка и приятеля ми гордо казва "Точка, при това 1,37см... големец като баща си!" ахахахахаха

# 616
Вечерта след като родих се обаждам на таткото,казвам му да купи смрадлика, да я свари и да ми я донесе в болницата.Не му обяснявам че е за промивки,незнам защо реших че ще се сети.Носи той вечерта в един буркан и вика:донесох ти и захар,че не знаех колко лъжички да ти сложа. #Crazy #Crazy #Crazy

# 617
Носи той вечерта в един буркан и вика:донесох ти и захар,че не знаех колко лъжички да ти сложа. #Crazy #Crazy #Crazy

Joy Добре че все пак не е сложил захар  hahaha

# 618
Вечерта след като родих се обаждам на таткото,казвам му да купи смрадлика, да я свари и да ми я донесе в болницата.Не му обяснявам че е за промивки,незнам защо реших че ще се сети.Носи той вечерта в един буркан и вика:донесох ти и захар,че не знаех колко лъжички да ти сложа. #Crazy #Crazy #Crazy
Ей,опасен татко  Joy Joy Joy

# 619
 newsm62 невероятна тема! Ех, тия мъже.....

# 620
Смях през сълзи  Laughing Confused
Моят мъж в петък съвсем сериозно ме попита колко точно време има между моето обаждане "почва се" и момента, в който трябва да съм в болницата, за да си направи сметка колко далече може да отиде за риба Mr. Green Беше много разочарован като му казах, че е Божа работа Laughing

лелеле  Joy , твоя човек ама наистина е фен !  Mr. Green

# 621
Прекрасна тема! С глас се смях.

# 622
Да са ни жива и здрави грижовните татковци Joy

# 623
Че била почнаха да яде "човешка храна" и че краката й миришели като на човеците  Joy Joy

# 624
Мислих, мислих, но не се сетих за изцепка на мъжа ми.Явно е много примерен татко LaughingОбаче се сетих за една моя:
Ще ходиме на риба.Марти е на около 3-4 годинки.Ставаме рано сутринта, към 5ч.Приготвила съм доста багаж предишната вечер.Грабваме го, гушкаме спящото дете увито в одеало и тръгваме.Пристигаме.Детето все още спи в колата, а аз пия кафе на едно столче до брега на язовира.След известно време малкия се събужда и иска да дойде при нас.Тук обувки, там обувки...няма ги!Нали съм го взела спящ от кревата, забравила съм да му сложа обувките в багажа.Цял ден прекарах боса на въпросното столче, на което си пих кафето блаженно, а детето шляпа доволно с моите маратонки hahaha
Определено моите гафове край нямат спрямо децата...

# 625
  • Stavanger, Norway
Казах на мъжа ми, че няма да споделям изцепките му (може би  Rolling Eyes), но все пак реших да се включа. Бременна съм в 6 месец. В 20г.с. отиваме на Фетална морфология при Балев във Варна. Моят мъж държи да присъства и сяда тихичко на столчето зад лекаря. В един момент реших да кажа на мълчаивия лекар, че искам еда узнаем и пола, ако евентуално го види, но той каза, че ще ни каже накрая. 1 мин сле дтова мъжът ми с доволна усмивка започна да размахва среден пръст за да ми покаже, че е момче и всичко това зад гърба на лекаря. Едва не се спуках от смях на кушетката, но се удържах някак си. После го питам "Ти на ехографа ли видя, че ще е момче?", а той: " Не - хвърлях ези-тура на ум и се падна момче!"  Crazy

# 626
cvetulka , представям си ако го беше видял доктора  hahaha hahaha

# 627
  • Stavanger, Norway
Мен затова ме напуши на смях - той така енергично размахваше среден пръст, и като си представих как ще реагира Балев ако го види... Crazy

# 628
  Зачудих се какъв ли щеше да бъде жеста, ако беше момиче  Joy Joy

# 629
Майка ми разказа един каламбур на мъжа ми-Когато бебето се смее насън,Дяволът му казва "ще взема баща ти!",а бебето му се смее "да,ама ако знаеш кой е!".Когато бебето плаче насън,Дяволът му казва "ще взема майка ти!" и то плаче.Оттогава мъжО само дебне детето и като види,че се смее започва да му нарежда "Татиииии,аз съм твоя татиииии,да знаеш,че съм аз и съм сигурееееннн!Ще плачеш и за мене,татиииии!Аз съм ти таиииии..." и това се повтаря докато детето заспи дълбоко и спре с физиономиите.

Общи условия

Активация на акаунт