Не мога да избера шише philips avent

• 113
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. С големите си деца ползвах шишенца Авент, като тогава дупките на бибата отговаряха на месеците. Сегашните шишета са ми пълна мистерия. Купихме с една дупка, но бебка суче около 20 милилитра и заспива. Шишетата са natural response. Разширих малко дупките, ефекта е същия. Купих обикновено шише на Лорели, което пуска само при навеждане - с него се дави и и тече мляко по устичката. Какво да взема, че да е ок за нея? Тя е на един месец.

# 1
Ние още от родилното сме с Чико и не сме имали проблем. Не са от водещите марки, но аз съм доволна. Пробвали сме Филипс, два модела на Нук  и Бибс, но нищо не допадна на бебето повече.

# 2
  • Melmak

Това са месеците и потока според производителя. Бях купила шишетата преди да родя и бяха с поток 3. Не успяваше да суче с тях, с поток 4 пък се давеше. Първия месец ползвах някакви тъпи шишета от канпол, само с тях ядеше изобщо. След първия месец си почнахме с тройката на филипс.

Според мен това, което дава производителя като месеци не е вярно. С 1 поток също пробвахме, изобщо не сучеше.

# 3
Ние използвахме номер 2, после нолер 3. Зависи колко е гъсто млякото.
Давала съм кърма и Тьопфер био, те минаваха.
Аптамил не минаваше през 2 и 3, беше нужно 5.

Общи условия

Активация на акаунт