Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 390
  • 797
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ми аз отдавна съм си написала гсм-то....

# 106
Ако така продължава няма да мога да изпълня куеста с 3-те игри ...!

# 107
Продадох намупака. нямаше проблем.
И на мен не ми работи хакът на диаблото Sad

И да попитам: Някой играе ли в  dragon-games? Като отворя бутика и само някъв банер се мандахерца.
И освен това какво е положението в cocoricode.com? Имам точки  и каот вляза да видя цените на кодовете ми иска някви евро ТТС...Да не би на края на месеца да ги обменя както в lenetgagnant?

# 108
Е то и аз ама...

# 109
  • София
Е то и аз ама...
друг номер не ми е искало, аз от 2 месеца съм в клуба...сега пак влизах, не иска нищо....

# 110
Абе, написах го аз пак  Rolling Eyes иначе не ме пускаше да играя   Thinking

Кажете как ги събирате тия диаманти, от къде  newsm78
Днес само ини листчета събрах и нищо не ми даде де...

# 111
  • София
Ами от там...може би си играла на тестовото ниво, там не пуска диаланти.
Иначе ако играеш ниво 1 първо трябва да събереш диамантчетата после листчетата, защото като събереш всички листчета, нивото свършва....

# 112
Ами 3 тестови ли ще са били  newsm78. Друго ниво не ми дава да играя, може би от утре  newsm78

# 113
  • София
Е, не днес трябва да е....тестови - можеш и 10 да играеш иначе имаш само по 1 на ден....освен ако не си заредила макс пак...така че май това ще е...и аз първия ден така се мъчих...

Натискаш ли първо Jouer от главното меню на играта преди да почнеш....
Иначе на мен и сега ми дава да играя на тестовото ниво....така че можеш сигурно до безкрай да циклиш на него....

# 114
Jouer изобщо нямах като бутон. Явно съм играла тестово. Сега вече бутона ми е активен, така че утре ще видя дали ще ми даде диамантче.

# 115
  • София
А сега не става ли да го изиграеш ?

# 116
Аз по обемните пакети ги получавам в пощенския клон. Пращат ми известие. Малките пакети ми ги пускат в пощенската кутия. Там вече работата е кофти, защото трябва да дебна. Обхваща ме параноя и проверявам пощата по 3 пъти на ден.

Честито Марги !!!

# 117
Честито, Марги!
Аз да си побутна въпроса: Някой играе ли в  dragon-games? Като отворя бутика и само някъв банер се мандахерца.
И освен това какво е положението в cocoricode.com? Имам точки  и каот вляза да видя цените на кодовете ми иска някви евро ТТС...Да не би на края на месеца да ги обменя както в lenetgagnant?

# 118
А сега не става ли да го изиграеш ?
Не, не ми даде да играя вчера  Rolling Eyes
Но днес пък минах първото ниво и ми даде 3 диаманта  Laughing

# 119
  • София
Мда мен така ми се е случвало не веднъж да отворя, да видя, че например съм стигнала 5 ниво, да се върна на индекса за да натисна да почна на първо и хоп решила играта, че съм си изиграла за днес и стига толковоа Simple Smile Та може би за това вчера не ти е дала.....
Иначе - все така щедро да ти дава диаманти Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт