Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 386
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
В Бета Призето има нова игра. Като цяло днес дава повече перли и има бонус като превъртиш дадена игра!

# 91
  • София
А бетата напоследак е супер щедра...не само днес Simple Smile))
А новата игра е дългоочакваната всъщност Simple Smile))
Ама е малко като жабата.....само дето се пързаля пингвинито по леда....може би в горните нива ще е по-интересна....
Angel_Dust честито!!! Явно в пощата си подбират наградите  Laughing!
мерси Simple Smile)) Явно...дали в пощата дали другате по пътя....тъпа работа Simple Smile

# 92
  • София
Има кодове в NAMUHON ако някой чака Simple Smile))

# 93
Има кодове в NAMUHON ако някой чака Simple Smile))

Мерси за инфото   bouquet

# 94
  • София
ам то там кодовете са малко рядка радост....та...реших да споделя Simple Smile))

# 95
Момичета,от 3-4 дена незнам какво му стана на Призето,но не ме пуска в магазина и аукциона.Дава ми едно съобщение,че ми трябва Adobe flash player(как пък досега ме пускаше без него  newsm78 ) , и ми дава линк от къде да го изтегля,но не иска да се инсталира от там.Потърсих от другаде да си го сваля,но все там ме праща,следвам точно инструкциите,натискам "инстал" и до там-не почва да се инсталира.Не знам какво да го правя вече.Добре че поне на опашката ме пуска за сега  Confused

P.S. Преди малко разбрах,че и при сестра ми е така от няколко дена.Има ли някой друг този проблем? Poli,на теб само в Бета Призето ли е така?В старото Призе можеш ли да влизаш в магазина?

Имах същия проблем...
Накрая влязах в Контролния панел и от там изтрих тези Флаш Плеъри и наново ги инсталирах...пък то тръгна...
А за Бета призето се опитвах да го играя от стария ми компютър, но там искат Флаш Плеър 10, а компа неможе да използва тази програма-прекалено "модерна" е за неговите възможности.
Да споделя, че днес отново на Диаболото(тетрисчето) не ми работеше хака... newsm78

В Бета Призето има нова игра. Като цяло днес дава повече перли и има бонус като превъртиш дадена игра!
Има и музичка на отварянето на еднаквите карти(иманата все ги забравям Blush )

# 96
Понеже бяха останали само намупакове в намухон и си взех такъв. Мога ли да го продавам в кодс дискаунт или важи самио за сайта?

# 97
  • София
Ами пробвай...не знам, ако може е много изгодно, защото ги продават по 1,5Е....после да кажеш дали е станало Simple Smile

# 98
  • София
В бета призето вече може да си напишете и личните данни....

# 99
  • Плевен
Здравейте, искам да кажа на колегите от черните овце, че имам страшно много игри там да изигравам но нямам много време. Правя каквото мога, но ако има някой с повече свободно време и желание да ми пише на лични да му дам име и парола за да играе от мое име.

# 100
  • Враца
УУУУррраааа!!!
Пристигна ми поредната награда...много и исках тези сенници.С диаманти са и дойдоха за 5-6 дни.. ето ги.. Сенници Кеффф!

# 101
  • София
Аз пък днес пак ходих в пощата да питам за другите си награди и занесох пакетчето от татуировките - и ми каза жената, че това е най-най-обикновенна пратка, никъде не се записва, няма проследяване и ако си ги получа ще е само на късмет....каза че всеки по пътя може да си ги хареса и прибере и няма как да се разбере....
можело и пощальонката ако не се побират в ПК да ми ги слагала някъде от вън и някой да си ги прибирал...изобщо съвсем си отписах май вече подаръците Sad

margi_vr - честито Simple Smile А как си ги получаваш, ти ли ходиш да си ги взимаш или ти ги оставят в пощата ???

# 102
  • Враца
Трите награди ми ги донесоха в къщи..а тату бяха пуснати в пощенската кутия.И аз съм се замислила ,ако не съм в къщи..какво ще стане...  newsm78.Много е съмнително..Не ме карат никъде да се подпиша..нито искат лична карта при получаването.. дават ми я и точка..

# 103
И днес не ми работи хака на Диаболото Sad

# 104
Момичета, от днес съм и аз в клуба. Но сега отварям сайта и ми иска да напиша тел. № . На вас иска ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт