Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 35 884
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
vasipan , мерси  Hug
Еми..., ще пия една студена вода и толкова  Rolling Eyes. Как се мъча да събирам кодове, а то накрая какво се оказва  #2gunfire

# 736
гледам че там пускат макспакове  нещо в последно време и реших да се пробвам да събера за него, но дано го има като ги събера точките  Joy

# 737
Здравейте.
От утре клана Бг-мама в Намухон ще има нов десети член. Станем ли 10, класирането ни в първите 30 клана е сигурно. В моменат сме на 32 място, на минимална разлика от предните кланове.
 Моля желаещите да ми пишат. Много е важно да играят редовно, за да не се губят точки, защото конкуренцията е жестока.
Класирането ни в първите 30 носи по 1000 точки на член на клана (вадят се за около 5 дена иначе). В сайта рядко се пускат кодове, но цената им иначе е много добра-намупак се продава за 1.50.
 Р.С. Моля, посете ми зоопарка от подписа, много ще ми помогнете.

# 738
Ее..  най накрая открих проклетата дупка.. Аз изобщо не бях се сетила че пътеката продължава надолу. Тя дупката има 2 изходавлезнах от едната страна и излезнах от другата.
vasipan, lullaby : Голямо благодарско  Hug

# 739
Р.С. Моля, посете ми зоопарка от подписа, много ще ми помогнете.
Peace
каква е целта newsm78

# 740
дават награди за развитието на зоопарка. На 10 посетителя - даде ми безплатно животно по избор. А ако не си я играла, това си е тайкун.

# 741
аз искам да вляза в клана в намухон ако може.абсолютно всеки ден  влизам  .С мен няма да имате проблеми   Peace Peace Mr. Green

# 742
Ако може и аз Simple Smile ? Да вляза в клана щот сам нямам шанс , стоя си на 400 място

# 743
  • Враца
Момичета имам нужда от един Макспак..назаем..до 3-4 дни го връщам...трябва ми за утре...или някакви кодове да събера за пакс...спешно..плиййсссс.Пращайте на Нора ..,че утре съм дневна..естествено ако имате...

# 744
Ако може и аз да вляза в някой клан на намухон. И може ли линк към играта с зоопарка, че и на мен ми се доигра.Преди играх охлювите, но нещо не ми беше по вкуса.  Laughing

# 745
  • София
http://madmouse.mondozoo.com ето линк за зоото от страни се ригистрираш...и ест може да си смениш езика на БГ Wink

аз вече съвсем спрях да играя...само опашки потвърждавам, подаръци не получавам Simple Smile))) и чесно казано не ми липсва призето.....

А в бетата има ли някакво развитие????

# 746
margi_vr,  мога да ти дам назаем 1 макспак. Става ли обаче ако вече е зареден в Призето, не е игран...просто е зареден и чака Simple Smile

# 747
  • София
щом е зареден вече надали ще стане...

# 748
http://madmouse.mondozoo.com ето линк за зоото от страни се ригистрираш...и ест може да си смениш езика на БГ Wink

аз вече съвсем спрях да играя...само опашки потвърждавам, подаръци не получавам Simple Smile))) и чесно казано не ми липсва призето.....

А в бетата има ли някакво развитие????

Aз още не съм се отказала от призе-то... сигурно защото съм от 100 дена и не съм се радвала на подаръчета.
И охлювите играх, но сега си замразих акаунта, че имам изпити и да не губя много време в игри. А На Зоопарка си профуках парите и го оставих Laughing

Така и неразбрах как се играе тази игра burning tale newsm78

# 749
Момичета някой играе ли в бетата. Отвори ми се една мисия, ама френски хич не разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт