Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 35 885
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Незнам, аз явно нещо не съм наред.. не мога да я намеря тая дупка. Къде е, някъде около къщата ли, в гората ли. Малее, много съм зле.

# 721
Момичета, мисля, че трябва да допълните в първия пост няколко допълнителни неща: за тайните игри.
1. Silver VIP - билетче за триене, което ви се отваря, когато достигнете Сребърен ранг.
2. Golden VIP - билетче, което се отваря при достигане на златен ранг.
3. Platinum VIP - билетче, което се отваря, когато достигнете платинен ранг.
4. Stack Em High 1 - билетчето се отваря, когато съберете 10 бубзчета.

Когато ми се отвори "Стак Ем Хай 1" ми изписа, че ми се е отворила, защото вече имам 10 бъбз. Пишеше още, че когато събера 20 бъбз, ще има нова изненада за мен. Предполагам, че ще ми се отвори "Стак Ем Хай 2 " .  Flutter

# 722
Да, а като събереш 50, се отваря Stack 'em high 3

# 723
нетът ми е зле и ми публикува 2 пъти мнението. Всеки път като се опитам да изтрия мнение, ми дава грешка. Някой знае ли нещо по въпроса?

да се похваля - вчера си получих електронното зарче, син ми много му се зарадва, то нали светка и писка - голям кеф Mr. Green

Обаче преди това бях си купила лампичката и не дойде. Май ще пия 1 студена вода - някой си е направил подарък за Коледа #Cussing out

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 15:58 от lullaby

# 724
Някой разкри ли какви са тези мисии в бета призето?

# 725
Незнам, аз явно нещо не съм наред.. не мога да я намеря тая дупка. Къде е, някъде около къщата ли, в гората ли. Малее, много съм зле.

тръгваш по пътеката срещу къщата, дупката е в края на пътеката, като застанеш отгоре и и влизаш

# 726
От le8gagnat.com спечелих чоко+ но още немога да си го видя . Стана вече една седмица ...
Знаете ли дали в намухон скоро ще има кодове ?

# 727
  • Плевен
Там ходиш в Мез гейнс, предния път като спечелих ми го дадоха след 2 седмици. И сега съм спечелила преди седмица код но още го няма, пише Прочейнмант или нещо такова.
В Намухот вече не играя, но радко пускат кодове, трябва да ги следиш и да чакаш. И си вземи техен код и го продай в Кодес.

# 728
Момичета, купих си Winpackcs код, не мога да го продам в Дискаунт, защо така? Гледам го в дискаунт че се води WinPack, но не ми дава да го продам. По принцип в момента няма никой да продава такъв код, но това едва ли има значение. Ако има някой някаква идея, нека сподели  Praynig

От le8gagnat.com спечелих чоко+ но още немога да си го видя . Стана вече една седмица ...
Знаете ли дали в намухон скоро ще има кодове ?

И аз спечелих точно тогава, но и аз не съм го получила още

# 729
от къде го купи този код?

на мене ми се струва, че има разлика в изписването на двата и затова може да ти дава проблем

# 730
  • София
Момичета, играя Prizee от известно време, и поисках смяна на игри. Поисках билетчето Cocкtail, обаче ми казаха, че било махнато за всички нови играчи от 5 месец т.г. Как да завърша тогава Abracadabra куеста?

# 731
не можеш да го завършиш - аз мисля, че е най-добре да се махне даже от началната

# 732

на мене ми се струва, че има разлика в изписването на двата и затова може да ти дава проблем
От тук www.kangoocash.com

# 733
Аз от този сайт си взех gothicode Simple Smile А за намухон аз вече имам за пак обаче няма кодове...

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 21:37 от Erkantcho

# 734

От тук www.kangoocash.com

там трябва много да внимаваш точно да съвпадат имената на кодовете, защото може да има проблем, и аз съм забелязала, че някои кодове се разминават
на мене пък последния път не ми пратиха кода и им писах първия път явно е било доста объркано и неразбрано  Laughing, но втория път беше кратко и ясно и получих отговор да пиша във форума в тема - оказа се, че доста хора имат този проблем и сега чакаме да ни го решат, така че и ако на друг се случи да знае какво да прави -  те на няколко дни отмятат подадените сигнали до момента

Общи условия

Активация на акаунт