Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 35 893
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
За сопорнайсти път си изпускам опашката.  Crossing Arms От 600 място за прозрачните карти, сега трябва да се редя след 3000. Е няма да стане. Ще чакам нещо ново, а карти и от тук мога да си взема.
Съжалявам... Sad
Можеш докато чакаш да пуснат нов подарък, да играеш на томболата за картите... дано да имаш късмет Flowers Four Leaf Clover

# 706
Има нова игра за играещите в клуба. Един заек подскача насам-натам.

# 707
Какво трябва да се прави  newsm78
Само се мотах насам, натам. До колкото разбрах трябва да се съберат предметите, които ги намираме по пътя, но не става. С кой бутон, ако някой е успял да сподели  Praynig

# 708
Няма ли упътване? newsm78

Edit:
Find Toudou in his latest adventure! Walk on the island and let yourself be guided by people who will give you directions to complete missions.
Remember to collect all objects that you find, they will help you accomplish your mission.
The game is available until 29/01/2009

Не мога да се сдържа и да не пусна култовия "превод" на български, или поне нещо покрай българския Laughing

Намери Toudou в неговия най-новите приключения! Разходка на острова и нека си се ръководят от хора, които ще ви даде направление за да завършите мисии.
Не забравяйте да се съберат всички предмети, които ви намерят, те ще ви помогне да изпълни мисията си.

ВАЖНО! С риск мнението ми да стане дълго ...изиграх я и понеже съм гений Laughing, разбрах всичко. То си е обяснено, даже и на английкси. Горе вдясно има хелп, за който го мързи да чете - обяснявам. Играе се със стрелките и спейса. Хората говорят на френски, така че ги скипвам, само питанките са на английски,  После влязох в 1 дупка, там играх нещо като "Булдозер", ако сте я играли (местят се камъни, за да минеш, там е един меч и с него със спейса може да режете храсти. Под някои храсти има разни неща за взимане, обаче от някои излизат пчели и трябва да бягате бързо.
После се минава по 1 мост и свършва нивото. Надявам се, че съм била полезна.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 17:16 от lullaby

# 709
lullaby, мерси   bouquet
Аз обаче като минах през един тунел и излязох на задънена улица и като се върнах обратно, камъните като ги мръднах се заклещих  Crazy, писна ми да се лутам, не се сетих че мога да режа храстите и се отказах, предадох се  Mr. Green

# 710
В последно време играя в джинито... може ли да ми разясните, колко и какви точки трябва да имам... и къде се купувт макспакове!?

# 711
най - евтиния код e Cocoricode / 500 Geniz /, а най- скъпите между които е и Choco+ / 2600 Geniz / пакове там няма / или има, но са преместени в секцията на ВИП потребителите /
кодовете са в:
La boutique - cliquez ici - Codes TOUS

# 712
За две седмици получих няколко подаръка - флаш топката, зарчето и гривничката - за тези подаръци играя на допълнителните ми акаунти.
Топката я спечелих на томболата.

Важното е, че пристигнаха, въпреки че не държа на нито един от тези подаръци.
До сега не съм получила неоновата химикалка, една раничка и химикалите - ръчички - за тях обаче съжалявам - ходих да си ги търся в пощата, ама кой знае кой ги е прибрал. ooooh!

# 713
А бе, момичета къде го намерихте тоя тунел, аз 10 мин обикалям и нищо.

# 714
Преди три дена спечелих кутийката с листчетата.Пита ме за адреса,потвърдих.Ама вчера пак същото,пак ми честити че съм я спечелила и ме пита за адреса.Потвърдих.Реших, че е грешка в системата им. Днес пак същото  Shocked Какво му става? Колко пъти ще ме пита да потвърждавам? На някой случвало ли му се е?

# 715
последния път като се4илих подарък поне една седмица ми иска да си потвърждавам адреса

# 716
най - евтиния код e Cocoricode / 500 Geniz /, а най- скъпите между които е и Choco+ / 2600 Geniz / пакове там няма / или има, но са преместени в секцията на ВИП потребителите /
кодовете са в:
La boutique - cliquez ici - Codes TOUS

Благодаря, бързо се ориентирах, но нямаше Choco+!

# 717
Леле а аз вчера пак съм пропуснала да си потвърдя опашката. Бях за печатите 259, сега кой зняе къде ще съм Sad

# 718
последния път като се4илих подарък поне една седмица ми иска да си потвърждавам адреса

Аха. Ясно. Ще си потвърждавам тогава  Hug

# 719
А бе, момичета къде го намерихте тоя тунел, аз 10 мин обикалям и нищо.
Влиза се в една дупка и там е ковчежето с меча. само внимавай - обмисляй добре как да мърдаш камъните, за да не се заклещиш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт