Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 386
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
Да noraa , за The Dare of Diabolo говоря. С хака, тая игра си я обичах много, но сега без хака... Много дълго става самото ниво и ме дразни и се отказвам и излизам  Mr. Green

# 691
хм инсталирах си новия хак, с него не е необходимо да играеш Fishtrain, но не ми прибави бъбсчетата и при вас ли е така?

# 692
хм инсталирах си новия хак, с него не е необходимо да играеш Fishtrain, но не ми прибави бъбсчетата и при вас ли е така?

На мен ми ги добавя. Само от време на време нещо се бъгва сайта и тогава не ми ги прибавя, но отдавна не ми се е случвало.

# 693
Някой може ли да ми даде cinecode или нещо за околко 0.20 ,което да струва в кодекс ,че ми останаха толкова да си взема един макспак . Ще ми е първия  Praynig . Естествено ,че няма да ми го подари ще му дам Фокскод вместо cinecode или нешо което струва околко 0.20 . Моля ви ся трябва ми  Peace

# 694
Норичка мерси   bouquet
Erkantcho нямам все още кодове, аз ги опуках моите, за да събера 15 макспака и сега събирам за по-скъпи - не си давам зор имам 3 месеца да събера нови 15  Laughing

# 695
  • гр. Козлодуй
Ако не потвърдя опашката губя ли нещо друго освен мястото си?
Нищо друго не губиш освен реда си. По-точно отпадаш от опашката и ако искаш пак тази награда се нареждаш отново  Peace

Е гадно е ама май ще ми се наложи Simple Smile. Но загубата няма да е голяма - наредила съм е едва от седмица Simple Smile.

# 696
Здравейте аз отдавана играя на призе но едва сега се включвам в темата,искам да попитам горе долу за колко веме пристига наградата спечелих едно електроно зарче.

# 697
Здравейте аз отдавана играя на призе но едва сега се включвам в темата,искам да попитам горе долу за колко веме пристига наградата спечелих едно електроно зарче.
Оф, какво да ти кажа  Rolling Eyes. Получавала съм го и за 2 седмици, и за месец. Но ако прескочи месец и не си го получила, не искам да те разочаровам, но може и да не го получиш  Rolling Eyes. Аз до един месец не си ли получа подаръка, отписвам го  Confused

# 698
Днес получих прозрачните карти, които са ми пратили на 20.11 и даже много бавно дойдоха. Купих ги с диаманти.  Плика пак беше ужасно намачкан, а кутийката им е счупена. Иначе ми харесват.

# 699
Адреса с български букви ли да го пиша или с английски ? И ако с английски как да напиша Цар Борис  №1A

# 700
Адреса с български букви ли да го пиша или с английски ? И ако с английски как да напиша Цар Борис  №1A

# 701
  • Плевен
Мисля че на латиница трябва да го напишеш, аз постоянно получавам чуждестранни пратки и нямам проблем с адреса. А се изписва така: str. Tzar Boris 1A
Нищо странно не виждам.

# 702
Ако някой ще купува cinecode или Arkeopass моля да го купи от мене(limonko се пиша в кодекс)Simple Smile Остава ми някой да купи само един от двата кода и ще мога да си взема парвия макспак Simple Smile  Hug Praynig

# 703
  • Плевен
Ако някой ще купува cinecode или Arkeopass моля да го купи от мене(limonko се пиша в кодекс)Simple Smile Остава ми някой да купи само един от двата кода и ще мога да си взема парвия макспак Simple Smile  Hug Praynig
Ами да ти кажа, мисля, че всички от този форум купуват такива кодове от сайтовете, в които играят, а в Кодес само ги продават и купуват Макс пак.
Ако искаш по-бързо да ти се купи кода го пусни на малко по-ниска цена от другите, особенно ако си с малко на брой оценки там  Peace

# 704
За сопорнайсти път си изпускам опашката.  Crossing Arms От 600 място за прозрачните карти, сега трябва да се редя след 3000. Е няма да стане. Ще чакам нещо ново, а карти и от тук мога да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт