Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 387
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
А има ли някакви награди?

# 676
Не зная дали вече има награди. А за играта ако питаш, наградата е само перли (в случай, че спечелиш повече отколкото си дал  Confused)

# 677
  • Враца
Влизам с добре новина...сутринта изпратих факс с данните които ме посъветвахте..и днес ме отблокираха...направо не мога да си намеря място от кеф....
размина ми се... този път.. Peace

# 678
Влизам с добре новина...сутринта изпратих факс с данните които ме посъветвахте..и днес ме отблокираха...направо не мога да си намеря място от кеф....
размина ми се... този път.. Peace

Честито.  Wink Браво на теб, аз не бих го направила.

# 679
Ииииии браво миличка, поздравленияяяяяя  Hug

# 680
Браво Марги Simple Smile
Аз пък влизам да се оплача...от себе си. Вчера забравих да си заверя опашките  smile3511 Оставих го за следобяда и забравих Sad Никога няма да успея да взема подарък при тези дълги опашки Sad

# 681
Марги, браво  smile3501

# 682
Много се радвам, браво margi!!!

Аз да се похваля, спечелих сенниците, сега остава само да ги получа. Че нещо ми се бавят другит е3 неща, които чакам Sad Дано да е предпразнично забавяне.
Edit: В BOOMAT има кодове!!!!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 11:17 от lullaby

# 683
  • гр. Козлодуй
Ако не потвърдя опашката губя ли нещо друго освен мястото си?

# 684
Ако не потвърдя опашката губя ли нещо друго освен мястото си?
Нищо друго не губиш освен реда си. По-точно отпадаш от опашката и ако искаш пак тази награда се нареждаш отново  Peace

# 685
  • Враца
Здравейте момичета..благодаря ви за подкрепата..веднъж ми закриха 4 акаунта с по 25 В.сега имах над 130В и 10ПАКС.но пак нямаше да им се дам..трети път щях да почна наново.Имаше малко разправия...факсове и т.н .но съм доволна..вече съм в отбора.  Peace
Елид...опитай се да събереш 6 пакса..така няма да мислиш за опашките и дава повече В.
Ири ,нищо не губиш повече от това..да загубиш реда на опашките си..питай Елид..за втори път и се случва..ужасно е..повярвай ми..

# 686
Браво Марги, ааамахаа някви франсета тука ще ти се опъват.

И на мен ми се бавят 2 подаръка от 20.11 . Дано да е коледно забавяне,

# 687
Оф, няма ли начин да се оправи този хак бееееее  smile3518

Пък за подаръците.... вече два чакам, не идват и не идват. Страх ме е да им пиша писмо, че да не проследят нещо, че да ми затрият някой акуант  Mr. Green. Аз съм почнала да ги посъкращавам вече ама чакам да ми свършат опашките  Whistling

# 688
Не два...три пъти ми заминаваха опашките  ooooh! На единия акаунт съм събрала 3 макспака...ама кога ли ще ги направя 6  Rolling Eyes Пък за другия съвсем. Не мога да отделя много време за да играя в повечко сайтове за да събирам по-бързо паковете. Не зная вие как успявате  newsm78

# 689
aynur хака не работи само за The Dare of Diabolo , за другите игри няма проблем. Ти за нея игра ли говориш? Той gibel обеща да направи нещо по въпроса ама някъде изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт