Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 397
  • 797
  •   1
Отговори
# 150
На мен на единия акаунт ми даде 0,50 на другито по 0,20  Tired
Има и по-зле  Mr. Green, на мен на всичките ми даде по 0.15, само на единия 0.30  Tired
И още по-зле има - на единия 0.15, а на другия 0.20  Confused

# 151
Овце, събирайте игрите! хихи (страхотен лозунг ще излезе) Честито на всички и браво! Мноого сме! Сииилни сме!
Този път ще играем по-рано, защото на кamchoob  му изтича членството и няма пакове засега да го поднови. Пък и видях голям зор с моите 2 акаунта. А и на мен ми изтича на 16ти и не смятам да го подновявам на единия акаунт. Така че може би ще събираме само 1 седмица, всъщност 2 - на 13ти ноември ще почнем атаката. Този път може само топ 100 да хванем, но нищо.

НИКОЙ ЛИ НЕ ИГРАЕ В DRAGON-GAMES?

на мен ми даде на тиквения билет и на 2та акаунта по 0,40.

# 152
На мен тиквите ми дадоха по 0,45 на акаунт!

# 153
Браво и честито.. като гледам май нямаш награда ,която да нямаш..супер.предполагам колко им се радваш..  PeaceА на сенниците съм дала снимков материал мисля на 6 странизца беше..Много им се радвам...
И при мен хака на диаболото не работи..
Да и аз и децата много им се радваме и ги чакаме с нетърпение. Вече имам почти всичко, и само докато се появи нещо ново и съм на опашкатаа Simple Smile

# 154
Някой може ли да ми потвърждава опашките утре  Praynig  Praynig  Praynig
Скоро ще тръгвам и май ще ми се провалят опашките  Cry

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 14:24 от elid

# 155
Някой може ли да ми потвърждава опашките утре  Praynig  Praynig  Praynig
Скоро ще тръгвам и май ще ми се провалят опашките  Cry

Ако си тук ми пиши на лични ще ти ги потвърдя

# 156
  • в реалността
Тази бета серия ми изяде перлите, направих 315 и реших да натисна там в бутика да видя какво става,не стига че нищо не стана,а и днес влизам и ми ги няма перлите.Отвратителни са. #2gunfire

# 157
И моите перлички взеха.... а по-големия проблем е, че ми изписа нещо, ама аз нали много "знам" френски, та  несхванах какво се случва....ако има някой по-компетентен по-въпроса, нека да сподели!

# 158
не сьм сигурна дали е ново,но при подарьците за членовете на клуба на 4 стр. има тетрадка.

# 159

НИКОЙ ЛИ НЕ ИГРАЕ В DRAGON-GAMES?

Аз имам акаунт там,но отдавана не съм играла,защото имах събрани доста точки, а все нямаше кодове.Сега си влезнах пак в акаунта,но нищо не мога да ти помогна.И на мен като ида в бутика,в кодовете ми дава само този банер,който ме препраща към друг сайт.Отдавана съм им теглила една  #Cussing out

# 160
Тази бета серия ми изяде перлите, направих 315 и реших да натисна там в бутика да видя какво става,не стига че нищо не стана,а и днес влизам и ми ги няма перлите.Отвратителни са. #2gunfire
Това е много лошо, някой трябва да прочете френските форуми и да ни светне, за какво става въпрос.

# 161
С тези 315 перли си копуваш допълнително време на една от 2-те посочени игри.

# 162
С тези 315 перли си копуваш допълнително време на една от 2-те посочени игри.
Мерси за информацията.  Wink

# 163
не мога да намеря кодовете в сайта на смартбара - излиза ми само прозорчето където избираш точки, евро и други две опции, но кодовете под него ги няма
и при вас ли е така?

# 164
  • Плевен
и при мен е така, явно са свършили кодовете.

Общи условия

Активация на акаунт