Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 396
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
И аз нямам проблем с влизането, но аз пък имам друг проблем. Тези които са в клуба, я кажете, тази новата игра дето е в мината човечето, дава ли ви да я играете? При мен е червено кръгчето. Зелено кръгче имам само на жабата с диамантите.
И при мен е така Sad

@marina7510, не искам да те разочаровам, ама тоя cup warmer е гола вода. Никаква работа не върши. В смисъл, той загрява, обаче чашате - тц. Поне си го спечелила на скрачинга, аз с диаманти го взех,че мъж ми го искаше.  Rolling Eyes

# 526
Успях да вляза... някой който има печатите може ли да ги снима или просто да обясни какви са...какво има написано на тях(или е някаква картинка)! Струват ли си да ги взема!

# 527
Има нов подарък на опашките.  Някакви печатчета с мастило. В Оffice & co са.

# 528
  • Плевен
Благодаря Верче, наредих се веднага. Аз преди мислех да си ги взема с диаманти, но не знаех какво точно представляват. Все още има малко хора на опашката 155 чавека. Който иска да побърза да се нареди.

# 529
Наистина са малко хората. Аз съм 153та Simple Smile, пък и се дава по три пъти на ден.

# 530
  • София
И аз се наредих - мерси Simple Smile вече са 177, но пак си е много добре Simple Smile

# 531
Щом не можете да играете на дяволчето в мината , а сте в клуба им пишете. Пишете им и от кога не можете да играете играта и ги помолете да ви я възстановят, също така да ви възтановят игрите които ви се полагат до сега. Мисля , че няма да откажат.
И аз се наредих на опашката за печатите,  двеста и някоя съм. ВерчИтУ    bouquet

# 532
E, аз малко закъснях 240 са вече, но пак е нещо.

@noraa, само днес сутринта не ми даде, но сега като влязох да се редя за печатите, беше зелено кръгчето и я изиграх.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 14:52 от lullaby

# 533
и аз се наредих за печатите,на 327 място сьм.

# 534
WOW! Опашката бързо се трупа... аз се наредих, когато бяха 84... следователно трябва да съм 85-а! А някой не беше ли казал, че си ги е взел с диаманти, затова питах за повече подробности!

# 535
@noraa, само днес сутринта не ми даде, но сега като влязох да се редя за печатите, беше зелено кръгчето и я изиграх.
Мерси че сподели мила  Hug, изиграх си я сега и аз  Simple Smile

# 536
Можем ли някъде да видим в акаунта си, кой е нашият рефер...??? Че не помня вече кого бях писала!

# 537
Съжалявам, 2 пъти съм публикувала един и същи пост и неможах да го изтрия, затова се редактирам...
Извинявайте за повторението Embarassed

# 538
Можем ли някъде да видим в акаунта си, кой е нашият рефер...??? Че не помня вече кого бях писала!
Мисля, че само ти може да видиш кои са те писали, но не и ти кого си писала.

# 539
момичета отитах да заредя макс пак в призето,но не може махнали са това за кодовете,знаете ли защо?

Общи условия

Активация на акаунт