Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 15!

• 36 396
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Можем ли някъде да видим в акаунта си, кой е нашият рефер...??? Че не помня вече кого бях писала!

не:)
но може да си пишеш тук ника и евентуално някой да ти каже дали си писала него....ако чак толкова ти е важно Wink

# 541
E, не е важно... а дали ти приемат регистраци ако не пишеш никакво име там? Може и да не съм писала.

# 542
Мисля че приемат, но защо пък да не направиш някого щастлив примерно. Нищо не губиш  Laughing

# 543
Разбира се че нищо не губя..., но наскоро видях кои стоят под мен и се зачудих моето име под кое ли стои... защото не помня!

# 544
  • София
приемат и без реферал....май така се именуваше Simple Smile))
кажи в крайна сметка как ти е ника...

# 545
Какво е това сега ?!? Неможе да се излолзват кодове , махнали са тази команда . Егати хората , искат да купуваме само  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 546
Здрасти... ми ника ми е dururum, но мисля, че по-късно се записах при вас... но както и да е!

# 547
Какво е това сега ?!? Неможе да се излолзват кодове , махнали са тази команда . Егати хората , искат да купуваме само  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

какво са махнали и къде?

ако става въпрос за призето - аз онзи ден заредих 3 кода, нямаше я предишната иконка имаше една за кредитна карта и една на която пишеше такепас или нещо подобно - тъй като не зареждам чрез кредитна карта натиснах другото и ги заредих

# 548
И аз заредих като натиснах Takepass. Става Peace

# 549
  • Варна
И аз заредих като натиснах Takepass. Става Peace

и при мен нямаше проблем да заредя код така Peace

# 550
Днес спечелих сенниците за кола. Нямам търпение, не че ще ми влезнат в употреба сега.  hahaha

# 551
Много са готини  Peace , аз в петък ги получих, и мъжо ги лепна веднага като ги  видя.  Party ето една снимка:
тук

# 552
Аз за сенниците съм на 700 място(днес) Sad

# 553
аз сьм на 114-то  Party

# 554
Пристигна ми лисицата.. много е готина, една намръщена такава, обаче малкия никакво внимание не и обръща. Следобед ще я снимам и ще ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт