Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за кекс с лимонада и какви са опциите за добавки?
Каква е температурата и времето за печене на кекс с лимонада?
Как да предотвратя спадането на кекса след изваждане от фурната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за кекс с лимонада и какви са опциите за добавки?
-
Каква е температурата и времето за печене на кекс с лимонада?
-
Как да предотвратя спадането на кекса след изваждане от фурната?
-
Как мога да коригирам рецептата за кекс, за да използвам по-малко яйца?
-
Какви са някои от опциите за добавки в кекса?

! Много съм доволна от рецептата. По некадърна кексарка от мен едва ли има
или да препълвам чашите, или по-малко брашно ли да сложа с по една две лъжици? Да пека повече ли? Сега пекох 1 час на 180 градуса. Но фурната ми е на газ и няма от горе от долу. Отвсякъде пече едно и също. Иначе става доста като количество вярно. Моята форма е доста голяма и се напълни до горе с течност, а като се изпече ми се надигна над формата и ми се пропука
, да не забравя че и такава правилна форма ми се получи като от магазин все едно, друг път все сльопан и исхендрен на някъде. Абе красота от където и да го погледнеш. Съжалявам че нямам снимка да ви покажа. Благодарности за рецептата още веднъж и ако някой може да ми даде съвет какво да коригирам за да ми стане по пръхкичък ще съм ви още по-благодарна. Не мисля че има зачение но го правих със спрайт.

.
Вчера явно не ми беше ден за кекс,а много ме е яд когато не ми се получи нещо.