Много вкусен кекс

  • 194 707
  • 192
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 14
Аз също в момента правя кекса. Толкова приятно ухае в кухнята. Благодаря за рецептата Hug!

# 181
  • Мнения: 2
Здравейте, благодаря и аз за рецептата.
В момента се пече йкато аз сложих вместо лимонада - спрайт и добавих лимонова есенция и много малко орехи. Очаквам резултата и ако става за снимки ще покажа. Притеснявам се само с печенето, тъй като фурната ми е малка и доста изгаря кексовете  Confused

# 182
  • Добрич
  • Мнения: 119
Този кекс стана любим на моето семейство. Страхотен е , най ми допада с фанта портокал. Благодаря за рецептата винаги  се получава, лесен и много вкусен Peace

# 183
  • Мнения: 161
Вече съм по-близо до Бг бабите с моите 45г , но този кекс /говоря за този от първия пост/ и до днес се прави у дома, а го научих от 20г по-голяма колежка в далечната 1989г. С една дума, тотален хит, проверен от времето.

# 184
# 185
  • Мнения: 1
аз също правя кекс по зи рецепта от години,много е вкусен и сваршва за отрицателно време  

# 186
  • Мнения: 1
[ако се притесняваш, чеможе да ти изгори кекса ,като се запече леко ,можеш да сложиш парче вестник върху формата .така няма да ти изгори

# 187
  • Мнения: 1
също така съм го правила вместо лимонада ,с топла вода ,става много сполучлив и пухкав

# 188
  • През девет планини в десета...
  • Мнения: 1 271
Здравейте,
знам че в темата не е писано отдавна, но мисля че е все още актуална, защото кекса винаги е на мода Mr. Green Питането ми е за тези които го пекат в силиконова форма дали я мажат с мазнина или направо така наливат сместа newsm78 И ако слагате сладко от някакви плодове в кой момент се прибавя и орехите на едро или смлени е добре да са

# 189
  • Мнения: 721
Здравей Мартина, някои казват, че в силиконовата форма може да се пече и без да се маже с мазнина, но аз за всеки случай си я мажа с масло или маргарин. Сладкото прибавям заедно с останалите продукти в сместа или го добавям след като съм изсипала сместа във формата на места лъжица. Орехите предпочитам да са начупени на по едро за да се усещат. Обикновено ги натрошавам в плик с чука за месо или ги притискам с чаша и прибавям към сместа.

# 190
  • Мнения: 1
Зравейте,направих  кекса точно по рецептата !Божее,ами то взе да прелива през формата!Стана страхотен!Взех им акъла на  германките.
p.s На гости съм в едно германско семейство и исках да направя нещо,докато те са на покупки.За по-сигурно, реших да хвърля един поглед и се спрях на този,с  газирана вода,защото с това разполагах в момента!От бакпулвера ли/на д-р Йоткер/,от модерната форма ли,ама,не,от РЕЦЕПТАТА Е,разбрах!Голямо БЛАГОДАРЯ!

# 191
  • Мнения: 1
Благодаря за рецептата! 👏🏻❤

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 21:38 от bubanka

# 192
  • Мнения: 128
Здравейте! Ама то доста смес стана, на два пъти го пека. Следващия път ще намаля наполовина пропорциите. Иначе да, доста вкусен стана , може би ми беше малко сух

Общи условия

Активация на акаунт