да или не?!

• 13 630
  • 248
  •   1
Отговори
# 60
И шамар няма да простя. Какво остава носа да ми счупи... сигурно целия сервиз от тигани и тенджери ще лети по него, докато не си разкара задника от полезрението ми.
И определено това, че се е разплакал не значи нищо. Те насилниците така правят - в началото са много гузни, много съжаляват... а после показват истинската си същност.

# 61
Добре де, кой истински насилник би се разплакал при вида на току- що пребитата си жена? Те не са ли закоравели, не се ли чувстват в правото си да удрят? Подобни изблици на гузна съвест, при това веднага след побоя ми се струват симптоми на някакво психическо заболяване.
  Това,че се е разплакал,въобще не означава,че има гузна съвест! Мен бившият за първи път ме би,и то зверски(е, не ми счупи носа,защото си криех лицето,ама бях цялата насинена) заради това,че напуснах един купон у съседите и се прибрах без него(след като много го молих да си тръгнем,че съм рано на лекции на следващия ден)-реши,че съм го изложила пред колегите.Естествено,аз на лекции не успях да отида,бях се свила в един ъгъл на кухнята и плачех не толкова от болка,колкото от ОГРОМНА обида-така ме и намери той на сутринта.Като видя разкъсаните дрехи и състоянието ми и той се разплака,но след години разбрах,че всъщност се бил уплашил,че ще разкажа на всичките ни познати и колегите му,та щяло да му падне реномето...Аз,тъпачката,повярвах,че се разкайва и че наистина не помни какви ги е вършил...Само че след няколко месеца това се повтори,а бях вече бременна-причината пак беше някаква тъпотия...Пак простих след сълзи и увещания,нали чаках дете...Последваха още няколко такива случая и разкаянието му след всеки път ставаше все по-неискрено-просто беше вече свикнал,че е безнаказан...

Да не искаш да каже, че и след повторението на този побой, при това и бременна си продължила да бъдеш с него? Сега още ли сте заедно?

# 62

Да не искаш да каже, че и след повторението на този побой, при това и бременна си продължила да бъдеш с него? Сега още ли сте заедно?
   Не,разбира се!

# 63
  • Лондон
Като е видял какво е направил се е разплакал!!!!!!!!!!!!!
Да бе да!Лично аз не вярвам.По скоро се е изплашил.Ама много.Но това няма да бъде последния път в който не си спомня.Защо теб е бил?Защо не отиде да си бие с някой як мъж,та да видим тогава дали ще пак няма да помни.

# 64
  • out of space
Олимпия, ти си адски силна и изстрадала жена! Горе-долу знам твоята история....от форума...
Приеми моето уважение и възхищение!   bouquet

# 65
  • Велико Търново
да,буквално е-носът ми е счупен,цялата съм в синини-като видя какво е направил се разплака-в яроста си не си спомня нищо...ужасно е всичко...
Миличка това редовно ли става? По -пронцип ща простя ако и аз му счупя нещо после(я нос я крак) и двамата да се утешаваме, ама да ме бият и аз да си седя безучастно-не!

# 66
Здравейте отново-още веднъж ви благодаря за мненията ви-да,прави сте-не е нормално да сепрости...винаги съм вярвала на този човек-винаги е бил страхотен-както писах преди време-през ума ми не ми е минавало и за секунда че може да се случи подобно нещо...знаете ли,аз го предизвиках,да-не беше пиян-той не пие по принцип-ядосах го и то доста,казах му тежки думи-не харесвам един човек с който се вижда-негов приятел и...не знам как се стигна до там просто изведнъж кипна ,удари пепелника в земята аз отново продължих да го обиждам и стана каквото стана...Ще ме извините-може би пиша доста объркано,но е ужасно-къде ми е достойнсвото,и като жена и като човек-нещата никога няма да бъдат същите-сигурна съм.Най-лошото е че детето го обожава и той нея.Не мога да повярвам,че го направи,не мога-все едно не беше той а дявол-а сега ако го видите...помолих го да се махне няколко дни до като дойда на себе си-оставих детето при майка си...никой не знае какво се е случило-излъгах всички,че съм паднала по стълбите....не мога да причиня това на майка си.Не съм отмъстителен човек,но знам със сигурност едно-който нож вдига от нож умира...Благодаря Ви мили момичета,майки,жени  bouquet

# 67
Абе колкото и да си го ядосала небива да постъпва така.Ти си знаеш какво ти е.Помисли и вземи решение .Стискам палци.Лоша работа с този бой.Можело е да те убие така,да удря без да гледа и с бяс.Мани мани...пак като не е станала някоя беля с тебе Confused

# 68
Не,аз бих се постарала да не се стигне до там! StopНо от увода ми се струва ,че си на кантар?!Така,че ще ти напиша една пословица:`Всяко нещо което се случи веднъж може и да не се повтори,но когато се случи два пъти със сигурност ще се потрети!`така,че ти си знаеш!

# 69
Ами не, не бих. Абсурд просто!

# 70
Винаги съм била "за"  втория шанс...Но- ти си знаеш! Hug

# 71
  • София
GeoNadin а кой ще гарантира, че след втория шанс изходът няма да е фатален? Насилникът не може, нито иска да си контролира ръката. Историята познава много случаи на домашно насилие, завършило със смърт. И макар повечето да казват, да бе да, мога да ви уверя, че това е истината.

Така че мило момиче, бягай далеч от това говедо. Защото щом си е позволил да вдигне ръка един път, това няма да е инцидент, а рецидив.

# 72
...знаете ли,аз го предизвиках,да-не беше пиян-той не пие по принцип-ядосах го и то доста,казах му тежки думи
  Както казах вече-да беше една плесница-да не го обсъждаме изобщо...И даже не е бил пиян,а виж какво ти е сторил заради това,че си изразила мнение относно срещите му с даден човек...Каквото и да си казала,колкото и да си викала по него,не му дава правото да стоварва юмрук в лицето ти!!!

# 73
Това подобие на човек явно има някакъв сериозен проблем, но не виждам защо ти трябва да патиш от това.
Не вярвам във втори шансове от подобен род. Дори и да решиш да останеш с него, не знам как ще се отърсиш от спомена и ще можеш да живееш без страх, че нещо пак може ей така да го предизвика. Би ли могла спокойно да му кажеш вече какво мислиш?
Не мога и да си представя прекрасен човек, с нормална нервна система и трезвен какво би могло да го предизвика така.
Бягай и се спасявай. Ако иска да се лекува, но по-далече от теб и детето.

# 74
Най-лошото е че детето го обожава и той нея.
А колко е голямо детето? Извинявай, може би, си писала, но не ми се връща назад да чета. Предполагам, че е малко и едва ли разбира какво се случва между родителите му. Но в един момент ще започне да разбира. Даваш ли си сметка каква травма ще получи това дете да живее в семейство в насилие, в семейство, в което майката е подложена на бой и тормоз? Тогава дали ще продължи да обожава баща си?

Общи условия

Активация на акаунт