Автоимунен тиреоидит на Хашимото (4)

• 99 651
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • София и там където не се пуши
Mlyna на съпругът ми са бъркани изследвания. Откакто е Бодимед само не сме имали такъв проблем. Върни се в лабораторията според мен и ги питай.

# 676
Докторът ми видя изследванията и смята, че са объркани. Не можело антителата да са леко занижени и в същото време ТСХ да скочи двойно.

Не знам каква точно е зависимостта между антителата и ТСХ newsm78
Но щом има някакви съмнения, направи си пак изследвания.

А че в лабораториите грешат - грешат! Винаги трябва да го имаме предвид. На дъщеря ми преди време бяха объркали изследванията и то два пъти, в две различни лаборатории. Малшанс, но се лекувахме сума ти време. Да не говорим за притесненията, които изживяхме.

# 677
Взех си резултатите  МАТ-489.Толкова си беше и преди ,което ме навежда на мисълта,че Еутирокса по никакъв начин не влияе на антителата.

# 678
  • Пловдив
За изследванията и аз съм чувала, че стават грешки, а такива като нашите за препоръчване е да се правят в една и съща лаборатория Peace
И аз бях преди няколко дена на преглед, засега оставам само на Цефасел до следващите изследвания
Попитах за храните и най-вече шоколада, лекарката ми каза, че  храната не оказва  голямо отражение на жлезата, но трябва да се има впредвид ифекциите на главата, като зъбобол, синузит, хрема, защото може да доведе до промени в структората на жлезата, препоръча ми също така да се пазя от пряка слънчева светлина, което хич не ми хареса, но ще се съобразя доколкото мога Wink
Хубава вечер момичета Grinning

# 679
Попитах за храните и най-вече шоколада, лекарката ми каза, че  храната не оказва  голямо отражение на жлезата, но трябва да се има впредвид ифекциите на главата, като зъбобол, синузит, хрема, защото може да доведе до промени в структората на жлезата
Направо се втрещих. Синузит имам от дете. За хремата да не говорим/ тя е постоянното присъствие/. А сега след брекетите просто от зъбобол не мога да се оттърва.  ooooh! Как точно влияят тези заболявания на структурата на жлезата?  Нещо не можах да го схвана.

# 680
: Как точно влияят тези заболявания на структурата на жлезата?  Нещо не можах да го схвана.

Инфекциите.

Аз преди бях ви казала, че според мен проблема ми дойде след операция на киста близо до жлезата.

# 681
Аз също знам, че всичко, което е в устата като болни зъби, венци трябва да се лекува, защото се отразява на жлезата...

А така сега, от брекетите болят ли зъбите???? Предстои ми...ХМ??? newsm78

Поздрави  bouquet

# 682
  • София
Момичета стреснахте ме,че и тези работи се отразяват на жлезата.Аз имам развален зъб и от около две седмици леко ме боли но пусти страх от зъболекар и не отивам да ми го оправят но сега след като прочетох че оказва влияние и определено ще трябва да се ходи.

# 683
Ха-ха,
ако не друго на зъболекар ще идеш и здрави зъби ще имаш:))))
  bouquet

# 684
Момичета, моля да ме подсетите: какви храни са за предпочитане и какво да избягвам?  Отдавна не съм се ограничавала , но сега се налага
 Но всеки си пати от главата
Аз бях се залъгала че съм оздравчла и 3 год без диети доктори изследвания лекарства без нищо и резултатите не закъсняха

# 685
http://forum.nanocom-bg.com/viewtopic.php?t=308 Тук открих нещо интересно за храненето. Но това ацидофилус не знам какво е.

Иначе an44eto боб, леща, зеле да се ограничим. Кафе също, ако прекаляваме.

Риба е препоръчително, но доколкото аз знам, без калмари и миди, а и не от консерви храни.

# 686
Ай, тези съвети в Наноком ме сразиха Shocked  Прекалено ми се вижда. Какво значи "Отстранете всякакви мъртви зъби, инфектирани корени или запълнени канали на корени, като постепенно замените и живачните пломби с пластмасови"? Съгласна съм, не трябва да се допускаме болни и инфектирани зъби, това е вредно не само за щитовидната, а за здравето въобще. За живачните пломби отдавна се говори, че са вредни, но и кой зъболекар днес прави живачни!? Зъбите трябва да се лекуват своевременно, да! Но да се "отстраняват" Shocked Rolling Eyes Че на определена възраст повечето хора имат предимно такива мъртви зъби със запълнени канали, дори и при добра зъбна хигиена и докторски контрол. Без зъби да седим, така ли!? С протези е по-добре според този "доктор"!?

ацидофилус http://zdrave.hit.bg/products/acidophilus.html

# 687
Благодаря за отговорите   bouquet Ще си направя нови изследвания в университетска и ще  видим. Накарахте ме доста да се замисля. Аз също съм със синузит в бузата. От него ме болят зъбите, окото, ухото. Даже веднъж беше засегнал вестибуларния ми апарат и имах такъв световъртеж, че не можех да ходя. Ако се окаже, че наистина ТСХ ми се е качило двойно е доста вероятно да е от възпаления ми синузит. Зимата  често съм в това състояние, въпреки, че се увивам с шал като ханъма  Laughing Laughing Нямах представа, че са толкова свързани нещата.  Thinking

# 688
Сега ще правя нови изследвания в университетска лаборатория, докторът ми я препоръча.
Всъщност за никой не е тайна че всеки лекар си праща хора в "негова" лаборатория- просто осигурява работа и направления, тоест постъпления от здравната каса на конкретна такава лаборатория, а не на случайно избрана от пациента. И това за точността на резултата е съвсем субективно-просто всеки апарат работи с различни реактиви и мерни единици, и съпоставка надали е възможно да се направи.
Разбира се не изключвам възможна грешка, просто за мен е слабо вероятна!

# 689
Птица благодаря - то за зъбите и аз  Shocked така, а за киселото мляко при мен например се откри, че имам кандида и мляко избягвам, макар че тестовете вече показват, че съм се изчистила, ама не смея.

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 08:38 от (х) Dorothy

Общи условия

Активация на акаунт