77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 329
  • 314
  •   1
Отговори
# 105
Зора, голяма е сладурана малката! Тя ходи ли вече? Че като гледам как стабилно стои, направо си е голям човек вече. Simple Smile Аз редовно му давам да върлува с прането - така си купувам поне 1/2ч спокойствие. Както и ако отворя някой кухненски шкаф и той започва да изважда всичко и чинно да го разглежда.  Joy

Анет, ти ми събра очите! Не знам дали някога ще стана толкова организирана. #Crazy Преди купувахме храна за около една седмица напред, но установих, че много се хвърля така, та сега планувам само за 1-2 дни напред и ходим на пазар булвално през ден.  #Crazy Просто не знам иначе как да се организирам, сигурно има някъде съвети за млади домакини, ама на мен не са ми дали да ги прочета, та ще си седя така неука.

# 106
Разпродажби - нямам нито време, нито нерви да търся и чакам. Ако нещо ми харесва, го купувам на момента. Не обичам да ходя по магазини и да пазарувам, така че си спестявам каквото мога в обикалянето. Онлайн е малко по-друга ситуацията. Получавам купони и намаления, често влизам да видя дали нещо ще ми хареса. Не купувам само защото е намалено. Има сайтове, на които първо отварям сейл страницата  Grinning, но рядко..
Имам няколко любими аутлети, където качеството е същото като в магазина, само колукциите са стари -  Wilsons leather и подобни.. оттам купувам предимно подаръци.

Хубави коктейлни рокли има в Мейсис, аз оттам взех миналата година.

Успех на ученичките. И нашият татко учи, знам какво ви е. Grinning  bouquet

За Аморитка да кажа, че два пъти я търся, единият път никой не вдигна, на вторият май мъжа й ( аз затворих, защото установих, че не й знам името).

Атти, не ходи още, изправя се, подпира се по мебелите, лази. Сега взехме walker-а. За шкафовете още не се сеща, че и сама може да ги отваря, чака аз Simple Smile

# 107
Атти,като видяхме колко пари отиват само за подаръци и набързо се организирахме. Има поне по 2 детски рд на месец,по 20 кинта мин. на ходене ако не си го помислил предварително,у до дъ мат Laughing И това само по туй перо.
Аз ходя с риза и панталон на работа,та изненади няма-минавам през клир.рак,ако има и ми хареса-купувам,бяла риза и след 4 год ще е актуална.
За храната е сложно ако сте капризни,ние не сме,все едно ми е дали ще готвя мускака ако каймата е на сейл или задушени пържоли.Пазар през ден-абсурд,аз се опитвам да го сведа до 2 / месец
По магазини мразя да ходя,особено на ръш защото сме на гости утре и горната схема много ме облекчава

# 108
Зора, малката ви красавица е страхотна!!! И смешки умее да прави (с подръчни материали) и кош с пране да атакува... Heart Eyes

Да се надяваме, че Аморитка ще се обади отнякъде, когато може... притеснително е това нейно отсъствие...

Атти, аз те заподозрях в силно екологично съзнание, още като спомена, че е фалирала фирмата за дайпери, която сте ползвали...

# 109
Купони ползвам на Костко. Само така пазарувам прах за пране, тоалетна хартия, четки за зъби и прочие продукти, които не се развалят. По сейлове за дрехи и обувки не ходя -- едно, че пазарувам веднъж в годината (ние имаме два сезона - дъждовен и недъждовен  Laughing), второ, че тълпите ме изнервят.
--
Храна пазарувам най-много веднъж на две седмици, понякога и по-рядко. И ние хич не сме капризни. Например снощи мъжът имаше следните опции за вечеря - манджа зеле с наденица или печена наденица с гарнитура зелева салата  Laughing. Не съм петзвезден ресторант в крайна сметка  Wink. Нямаме скрупули да ядем вчерашна манджа, така че храна не хвърляме.  
--
Подкрепям, че Мейсис имат хубави рокли.

# 110
Зора, очарователна е Александра. Гледах и други видеота. Голяма сладурана.  Grinning
Мерси за инфото за аморитка. Никой ли не й знае името???  Confused

Храна пазаруваме долу-горе 1 път в седмицата. В Германия го правехме на 2 седмици (плодове и зеленчуци разбира се купувах по-често) и ми беше много добре. Но сега сме без кола и не става.
Вчерашна манджа ядем без проблем. Мъжът ми ако го питате "престоялата салата е най-вкусна".  Sick
Купони за Костко и аз ползвам. И за БББ ползвам.

В САЩ в аутлет не съм била, съответно нищо не съм купувала. Чакала съм обаче цял сезон едно палто да го намалят,  Flutter за да го купя на цена, за която по време на сезона можеха да се купят 2 други. Заслужаваше си всеки цент, но пълната цена беше безумна според моя стандарт.
И аз ходя в няколко магазина само като Winx и то най-вече заради petit размерите. Долното много ми харесва и пасва.  Peace

Дори мразя в някои магазини като има сейл и става като кокошарник - всичко е разровено и разхвърляно и разни жени се тъпчат..

Agent, чакам да се изкажеш по въпроса за бельото.  Wink

anette1104, "клир.рак" какво е?  newsm78

# 111
  • USA
Кюбит, clearance rack.

Забравих да кажа, че благородно завиждам на всички които ходят на училище. Ако можеше да уча и да ми плащат щеше да е идеално.  Mr. Green Агентката, много строго при вас, прилича ми на моя уни Simple Smile. Какво учиш?

# 112
НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НИ сте!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Мерси!

Сега нямам много време да пиша, но :
- пазарувам почти всеки ден - нямам машина за хляб, за да не се тъпчем с тесто, а мразя стар хляб и..  Embarassed
- имам маниакално отношение към срока на годност на стоките, всичко трябва да е хиперпрясно,вероятно заради едно мое натравяне с яйца в торбичка от кварталния магазин в България..
- аз съм шопинг-маниак и се включих в собствената си анкета за цвят - пазарувам готини неща на сейл, за да мога да харча повече  Mr. Green без да навреди на бюджета. Ужасна съм в това отношение, не мога да спра, надявам се с годините да утихне..Поне не купувам само заради цената, уж. Аутлетите са ми много далече.
- Смях се с Александра и със самата Зора -  с глас! Grinning

# 113
Уинкс,за докторат плащат,а учиш на корем Sunglasses

# 114
Уинкс,за докторат плащат,а учиш на корем Sunglasses

Уж плащат, ама по-добре ако не разчита само на това. Simple Smile

Анет, аз да детските подаръци го помня твоя съвет още от преди и започнах да го следвам малко по-малко. На мен ми е още по-лесно, защото повечето бебчета са в БГ и знам кога ще потрябват подаръците. Simple Smile Обаче за храната е по-сложно. Ние купуваме предимно пресни плодове, зеленчуци, подправки и те не траят по много. Затова и изхвърляхме преди, защото съм купила нещо за готвене за след седмица напр. и докато му дойде времето то се е развалило.  ooooh!

Софко, това за пелените не трябва да ми се зачита - то си беше мързелива работа, носят ми ги до вратата, вземат ми ги, не мога да взема кредит за това. Simple Smile

# 115

Ние купуваме предимно пресни плодове, зеленчуци, подправки и те не траят по много. Затова и изхвърляхме преди, защото съм купила нещо за готвене за след седмица напр. и докато му дойде времето то се е развалило.  ooooh!

[/quote]

Winx, при нас е същото. Месо, ако се купува, е много рядко. Това правенето на меню не било лесно.  С чистенето сме намерили начини да се оправяме, с готвенето--не още. 

Точно с подаръци се занимавах тия дни. Имаме рождени дни партита и в Събота, и в Неделя. Дрехи, обаче, не мога да купувам за подаръци. По принцип майките имат много специфичен вкус и тука не е прието, а в БГ няма за кого да купувам дрехи подаръци.

Не знам как икономическата криза ще се отрази на университетите и стипендиите. Имам познати в системата на SUNY, и в някои специалности те вече не дават стипендии и за докторат. 

# 116
аз на големи разпордажби не ходя, като Черен петък например, клаустрофобията ме хваща.
купони рядко използвам, забравям ги Rolling Eyes

ние също хвърляме доста храна, но от скоро купувам само за фризера неща и кенс за месец, другото веднъж-два пъти на седмица.
но приятелката ми от Хюстън, покрай урагана нямаха ток за седмица, та изхвърли месечното си разреждане от фризера си.

Ева, аз съм се тровила от току що снесени яйца при баба ми, няма гаранция

имате ли храна в запас- като ориз, брашно, вода и т.н. за черни дни или в случай на бедствие?

днес попаднах на ЮЕс такси обяснени в бири:
http://www.coedmagazine.com/news-ish/Getting-Out/Money-2/34542

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 00:30 от benson10

# 117
Не знам за стипендиите, но имам приятелка, която прави постдок рисърч и знам, че са им посъкратили фъндинга.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 20:38 от Juturna

# 118
един от братята на мъжа в момента учи за PhD и има стипендия, но знам, че в същото време води някакъв клас, не знам дали това е в + за тази степендия...

# 119
Бенсън в държавните университети ийма такива програми ( за магистър и доктор ) - проверяваш домашни или преподаваш и ти дават стипендия .
При нас вдигат таксите от следващия семестър.
Днес не ни дойде преподавателят...язък, че бих толкова път  Tired
Александра е супер сладка  Heart Eyes . Ако намеря клипчето мога да ви пусна нашия момък ( племенникът ) как тича и рита топка...кога проходи, кога прорита  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт