Отговори
# 135
  • София
Ако й даваха храна от кухнята като за дете на 2-3 години (в Русе кухнята е до 3-годишна възраст), кой знае какво можеше да стане, имам предвид алергии, натравяния и т.н. В София много през просото го карат, наистина съм много изненадана. newsm78
Не само това, на 2 пъти за десерт имаше вафли Боровец, веднъж кроасан, а днес тулумбичка - познайте с Емко с какъв кеф ги хапнахме. Laughing Да живее диетата ми. Но пък готвят вкусно, все пак е някакво разнообразие и за двамата (щото взимам 2 порции), а и ми е супер близко. Емко като беше бебе не съм взимала, щото имах дом. продукти и имах и време да му готвя.

# 136
  • София
Мале, Краси, добре, че нищо й няма.

# 137
  • ВИДИН, 10 км след края на света
КРАСИ, ужас!  ooooh! цункай малката да й мине  Hug Heart Eyes

# 138
Стига бе Краси-как изкъртила парното Shocked
Плаче ли много Анито.Дано е добре милото,така ми стана мъчно Cry

Веси и при нас е същото с любвеобилността-татко му акто се върне ще ни даде  едни глезотии Joy Joy

И друго щях да казвам,но днес ми е голям ден-свършихме с колежката работа за цял месец,поне за бюджета сме спокойни,а утре съм команировка в Габрово,но мисля следобед да изръчкам магазините там Mr. Green

Аня-разби ме с тези десерти Shocked

# 139
  • Бургас
Привет и от мен,
Краси, цункай Ани и от нас и дано скоро да и мине. Да знаеш, че при ударено веднага се слага лед и така отока няма да е много голям. Където и да е удара. Аз пробвах на устничката на Алекс и наистина имаше ефект.
Куши, и Алекс обядва така всеки ден и на знам как ще я караме, щото не може и 1/3 от яденето да си изяде.
Аз пък много се притесних, щото цял следобед прилягваше, гушеше се в мен, в баща си. Пак отиде и легне на земята. Дано не се разболява нещо. Не беше топличък, но толкова спокоен и изморен никога не е бил.
Хайде лека и спокойна нощ

# 140
 Shocked

как изкърти парното чак? още са им много меки костите, щом главичката е хлътнала  Rolling Eyes добре, че й няма нищо  Praynig

а някой да има още голяма фонтанела  newsm78 /детенце, не родител/

Лекси, щом прилягва така - бил е адски уморен сигурно  Grinning

# 141
  • Асеновград
Ами, леко се изкърти от едната страна.Не е паднало съвсем,то незнам каква трябва да е главата  Shocked ама то парното е много малко-понеже прозорците са огромни и то е едно съвсем тънко радиаторче под прозореца,а може би и от тази страна не е било захванато хубаво.  Rolling Eyes знам ли  newsm78 Обаче точно главичките са им мекички,защото като видях как хлътнаа,а после се оправи ...,но в същото време  са и здравички   Praynig Нищо й няма на госпожицата,и пак там отива под пердетата и се крие . Казаха ни да я наблюдаваме в първите 1-2 дни за сънливост-обичайните неща.

Веси,на Ани фонтанелката е затворена още от 10 месечна. newsm78
Лека нощ на всички

# 142
  • София
Здравейте и от мен.
Честит рожден ден на патерица Лекси и на Керълайн. Бъдете щастливи и обичани!
Благодаря на всички за поздравите за рожденият ми ден. Чак сега успях да се включа, защото състоянието на малката се влоши и сега е на АБ. Важното е, че вече се оправя.
Честити обички на малката кокетка Лизи !
Краси, добре че сте се разминали с нещо по-сериозно. Направо изтръпнах докато четях. За съжаление няма да се разминем без рани, но дано са леки и бързо да минават.
Аня, благодаря за инфото за Чиполино  Hug.
Кали Мей, обувки на капчица има в магазините на Сиси. Даже си мисля, че някой беше давал линк към сайта.
Отново се нагледах на хубави септемврийчета. И клиповете са страхотни. Браво на Деси за танцовите умения, а Валето е голям сладур.
Хайде лека от мен.

# 143
Краси,  Hug Hug Hug

# 144
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА Hug

# 145
Ески, спешно ми трябва инфо колко пъти на ден се мажат ноздрите с чесън против хрема! Алекс е много зле, почти не сме спали, изведнъж го удари някакъв вирус, днес вече и кашля.  Cry Но най-големият проблем е хремата, защото заради нея не може да спи, буди се по 100 пъти, много плаче и т.н.

# 146
Хекси,Еск беше казала 3-4 пъти,но аз съм я мазала и по 5!  Rolling Eyes

# 147
Хекси, по 3-4 пъти мисля ,че беше с чесъна  newsm78
Дано се оправя бързо, че и ние сме така две седмици вече и чак с Аб се оправи, ама още имаме сополи  Tired  Hug

Честито на рожденниците на патерица   bouquet

При нас положението става все по-зле. Аз съм на АБ в момента, с хрема и кашлица, много гадна, на всичкото отгоре ще влизам за операция на кистата пак, доста е пораснала за един месец и не се повлиява от противозачатъчните и ми е много скофтено, ама няма начин  Sad

Краси, малката кукла се очертава голяма пакостница, милата  Confused Дано наистина с малки рани да се отърваваме, то е неизбежно. Целувки за сладурката  Heart Eyes

После пак ако мога ще се включа, че имам да пера, да чистя, да готвя...... все едни и същи работи  Crazy

# 148
Здравейте момичета! Hug

Честито на рождениците на патерица и от мен!   bouquet

И ние сме с хрема ooooh! Пробвах метода с чесъна, но последва ужасен рев ooooh! и не посмях да повторя. Добре, че поне на почистването със солен разтвор не протестира.

Красииии, Hug Hug Hug

Честити обички на Лизи Heart Eyes!

Веси, на Михаил фонтанелата още не се е затворила. Педи каза да продължавам да давам вит. Д, но много често се случва да пропускам.

Страхотни снимки и клипчета видях! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Напоследък не ми остава време за писане, но ви чета редовно.

Хубав и слънчев ден!    bouquet

# 149
Веси и нашата фонтанела ми се вижда големичка, но педи ни спря Вигантола, а скоро не съм я питала  newsm78

Пебс, честити ви обички, много е сладка Лизи  Heart Eyes
Много хубави снимчици и клипчета сте пуснали пак. Ани е страхотна дама, на Вали много се смях на храненето, спейки  Joy, Деси е голяма скица.......прощавайте ако пропускам, но нямам време и бележки да си водя даже  ooooh!
Ставам, че мамината отмяна шета с пълна сила из къщи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт