Отговори
# 285
Привет.

Много хубави снимчиците
Валя  Hug Диди е голям бонбон  Heart Eyes Пиши по-често, ако можеш   bouquet

Ками
, аз давам прясно мляко. Правя й кремчетата с него, че иначе с вода и аз няма да го хапна  Sick Също правя грис, мляко с ориз и веднъж е яла с бисквитки, но предпочитам това да го давам с АМ. Нискомаслено купувам, но е 1,5 %, не от най-малкото.

Сами, давай още снимчици да видим свят и ние, макар и виртуално  Crazy И да разкажеш повечко за там,  като събереш впечатления  Hug Ема е много пораснала  Heart Eyes

Ерика бързо оздравяване. Те момичетата са ти писали какво да даваш  Hug

Честито ходещи крачета на Рали   bouquet

Люска, представих си как се кълчи Мимо на рекламите Laughing А относно хляба и ние сме така, види ли го, оставя всичко друго и вика "Ап"  Crazy  Затова като излизаме първо минаваме през фурната за хляб и после подхващаме разходката  Whistling

Ками  Joy по-малко боб му давайте на юнака, че ще шиеш гащи с тези силни бомби  Joy  Hug

Пебс къде се изгуби и Краси не е писала днес  newsm78 Hug

# 286
Тук смеее! Hug
Аз нямам много време,щото Лизи от сутринта се научи да се изправя сама и да ходи! ooooh!Преди не можеше и чакаше някой да я вдигне,което беше по-добрия вариант! WhistlingСутринта както я учех да се подпре на мебелите и да се изправи,а тя не искаше,по едно време вдигам глава и я гледам тича към мене! ShockedПосле за демонстрация не спря да се изправя.Изобщо не мога да я накарам сега да седне и очите ми са така  Shocked!

Сега ходихме на ваксина!Педи каза да не очаквам никакви реакции и няма нужда от Панадол! newsm78Питах я не е ли тази ваксината,от която може да има реакции 20 дни след поставянето,тя се очуди и даже ме пита коя е тая ваксина! Shocked Rolling Eyes Иначе не можахме изобщо да я измерим и каквото и да било,щото още с влизането почна да ревееее! #CrazyНикога не го е правила и мисля,че се е изплашила от жената,дето й слага обичките! Rolling EyesСега на 1,3м. сме за мерене ,без ваксина?!Така ли сте и вие,че аз се обърках! Embarassed
Лизи заспа на 2 минути от вкъщи,преди да се приберем,без да е обядвала!Качих я и я сложих да спинка! Heart Eyes

# 287
Аз също правя кремчетата, гриса, ориза с прясно мляко. Правя го с 2% масленост мляко, защото няма смисъл от по-нискомаслено според мен. Това, че е по-малко маслото, не значи, че белтъкът на млякото е по-малко или по-малко безвреден Wink А пък краве масло така или иначе си ядат и трябва да ядат Wink
С кухнята се въвеждат доста неща и с доста неща се примирява човек. Аз от кухнята съм доволна като цяло. Но като се замисля и вкъщи да готвя пак ще опра до нитратните моркови и краставици и какво ли още не. Млякото, което купуваме за кисело има много малко мляко в него, в сиренето пък да не говорим, че е още по-малко, ако въобще има, хлябът е с хиляда набухватели, емулгатори и т.н., дори бебешките пюрета на някои марки са с модифицирано нишесте, захар и сол.

# 288
Аз се включвам да кажа, че за да не сме по-назад Стилияна се опитва да кашля и има лека температура от 37,5 Sad

# 289
Оххх, аман от болести,беееееееееееее #2gunfire - да се дянат в гори тилилейски дано #Cussing out ooooh! Praynig
Мари, дано не ви споходи и вас тази "радост"

# 290

Общи условия

Активация на акаунт