Отговори
# 240
  • гр.Варна
Четох,четох и май ще забравя нещо, ама да почна все пак! Peace

Ески, да са живи и здрави и вашите именици!  bouquet
Жорето е наистина голям хубавец! Пу-пу-пу! Hug Страхотни снимчици, а мама изглежда супер! Hug

Ема-бадема наистина много щастлива до оградката на сръчния си татко! Целувки за нея! Heart Eyes

Снимките и клипчето на Лизи са прекрасни! Hug
Пебс, моите поздравления за питката!  bouquet Изглежда божествена!  Peace Взех си рецептата и ще изпробвам задължително!  chef

Лекси, всички сме имали такива периоди и напълно те разбирам! Изливай си мъката пред нас и не се тревожи,че ни натоварваш. Нали затова сме тук! Peace Дано вечерта ви е по-спокойна от деня! Peace

Ками, твоето момченце наистина е уникат в добрия смисъл на думата! Hug Според мен по-добре да е жив и с характер, отколкото тих, кротък и винаги послушен! (нищо лично и надявам се да няма обидени от коментара ми  Praynig)

Мимо и той си иска от хората ам-ам, не мога да му вържа очичките. Понякога давам, друг път-не, ама такъв е живота.

Опа, събуди се!
Бай за сега!   bouquet

# 241
  • София

ХЕКСИ не е писала от три дена. ДАНО ВСИЧКО с АЛЕКС Е НАРЕД  Praynig !!!

# 242
Ами не е наред,на АБ са,хремата е силна,кашля и повръща,ама стискайте палци дружно всички болни да оздравяват,че нещо май-са много вече!И верно сложете един голям чесън отпред на темата,да пази от болести дечицата ни Hug Praynig Peace

# 243
  • Асеновград
Веси, пантофките,с които Ани е на клипчето ( тия беличките ) са гумени отдолу,а има едни кожени (пак се виждат на клипчето)- те нямат нищо отдолу,но самата кожа не е обработвана и стои леко груба  и пак не се пързаля.Иначе ние пък имаме мнооого терлички,но страшно много се пързаля с тях.
Нослето й е по-добре,тази нощ си дишаше през носа  Peace хъркаше й,но е значително по-добре.Сега пак малко подсмърча,но мисля,че още 2-3 дни и ще е напълно добре,то днес е вече  8 ден,време е  Peace Взех кремчето и вчера веднага го започнахме  Peace

Дано Алекс се оправя по-скоро,както и всички други болнички  Praynig Praynig Praynig Praynig

Анито е със синя бузка  Confused  ,и майка й да не остане по-назад от нея,от гонене след нея се ударих в стола и сега съм с яка цицина на челото  ooooh! голяма картинка сме двете  Laughing

# 244
  • ВИДИН, 10 км след края на света
иии, КРАСИ, ама Ани много изпълнителна, браво!  Flutter
не мога да накарам Валентин да си изпълни програмата наведнъж, че е и на фази, трябва да е в настроение за номерца  Crossing Arms
БЕГБИ, страхотна оградка сте сковали, аз още се чудя как да я измисля, защото при нас дървена няма въобще да се върже с интериора  ooooh! слагам още сушилката отпред, но и Валето вече почна да заобикаля отдалеч с "УФ" на уста  Joy
при нас пък вечер и нощем е топло, малкия спи с цяла пижама без стъпала на голо, но в чувалче. толкова ми е спокойнооо, не знам от кога не съм се будила нощем да ставам да го завивам  Mr. Green
всички болнички да оздравяват  Hug
нашия тати нещо се е разлигавил от два дни, ама така е като се прави на мъж и пие кафе и пуши на балкона по тениска и къси гащи при 10 градуса! ще му е за урок  Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 19:34 от Kushi

# 245
Здравейте отново-аз само да кажа,че Жорката е много чаровен и има много хубав поглед Hug

Люси- и аз с това се успокяовам,все си това си казвам,като ми дойде до гуша от измислиците му.

# 246
Краси, евала на Анито за всичките "номерца", които знае  Hug Ние сме далеч от подобни изпълнения. Всички животни са бау-бау. От време на време, много рядко се отпуска и казва и на котето мау-мау. Показва на колко е годинки и колко голяма ще порасне, дава чао и целувка. В общи линии сме в голям застой откъм 'номерца', може би от поне 3-4 месеца нищо ново не е научила да прави, освен дето ни изненада с танците. А пък иначе абсолютно всичко ни разбира каквото й говорим - дай си ръката, седни да ти обуя обувките, гледай нагоре да измием вратлето или да закопчеем якето, къде е еди-кое-си + донеси ми еди-кое си, къде е акото (гледа си дупето наведена hahaha), искаш ли да спим, искаш ли да акаш/пишкаш (веднага отива на съответното място), затвори вратата/шкафа и т.н., ама ей така да научи как правят животните или пък да ги показва на книжка,  какво има по себе си и да говори думички- ъ-ъ! Naughty

По принцип съм много спокоен човек, но вече много започнах да се изнервям, като думите ми отиват на вятъра. Сори, че Ви натовармавм, но ми е много криво днес

И аз съм в същия отбор, чак на моменти аз не мога да се понасям  Sad

куши, не му ли беше студено на твоя мъж, аз измръзнах тия дни  cold

Бързо оздравяване на всички! Целувки от двете ни с Деси!

Брейви, и от вампири ще пази  Joy Ама идеята си я бива, дори само на майтап, пак е супер добра и аз гласувам "ЗА" Wink

# 247
  • София
Аня , оградката ни я направи таткото ни от вагонна шарка. Стана идеално, защото сега и без друго подковаваме тавана, така че остана материал. Иначе съм виждала да продават по онлайн детски магазини и мисля, че Хекси беше пуснала снимка с такава оградка  Peace
Да, но ТСМ-ската ми идва малко къса, реших, че в Практикер или подобните има точно такива дървени. Ще помоля явно нашия познат, който е дърводелец да скове.

# 248
Момичета, вкъщи е лудница, прочетох ви по диагонал и влизам само за малко. Болестта на Алекс ескалира доста бързо и вече сме с бронхит и на АБ. Лошото е, че много кашля и от кашлицата често повръща. Носът му е трагедия и нищо не помага - чесън, Коризалия, клеева тинктура, лайка с мед, Виброцил, физ. р-р - а нощем се дави и не може да диша от хремата. Повръща и от капките за нос и вече направо съм полудяла. Чудя се как да му давам лекарствата и същевременно непрекъснато къпя и преобличам болно бебе и пускам перални и сушилни. Няколко пъти и аз бях буквално окъпана в повърнато (вкл. преди няколко часа), не ме питайте как съм чистила себе си и него едновременно. Първата вечер ми повърна и в леглото както си беше с чувала и т.н. Абе, ужасна история! Вече само да ме види с капки в ръка или с лъжичка и директно започва неистов рев. Преди два дни само бягаше, а сега направо изпада в истерия, от което носът му още повече се запушва, а накрая от рев и нервии повръща и... Въртя се в омагьосан кръг. На всичкото отгоре колата на мъжа ми пристигна точно в сряда и той замина да й оправя документите и цялото това време съм сама!!! Едва го навих да се върне от Бс до Сф за един ден в събота и пак замина. Уж щеше да се връща днес, още документи трябвали и последно уж си идва утре. А междувременно аз тук се пека на бавен огън. Да не ви описвам и нощем със запушения нос и кашлиците как спи(м)...  Tired Снощи по някакво чудо нощта беше спокойна, дано и днес е така, че през деня яко се изморявам.  Praynig  Praynig  Praynig Ето - оплаках се за няколко дни назад и напред едновременно. Сега следващото ми включване може да е чак в края на седмицата.

Мунка, имаш пълната ми подкрепа за зрънчото! Ама твоят Кишо да не е хапнал от фугиращата смес в знак на протест, че си му наложила вето на бабиното зрънчо, а?  Wink

P.S. Искрено благодаря на Веси, че сподели инцидента с лещата.  Mr. Green На нея хич не й е било смешно докато я е чистела парче по парче, но аз умрях от смях на описанията й.  Joy Много разведряващо ми дойде (Жорката е станал чудесен млад левент, а такива пижами тук има навсякъде), че последните 4-5 дни направо са ми потънали няколко флотилии с гемии покрай болестта на дребното.  Tired

P.P.S. Краси, уникален клип!  Mr. Green  Peace  Peace  Peace Че ти няма нужда да чистиш, нито пък да си купуваш моп. Мъжът ти и Ани вършат всичко вместо теб.   Joy  Joy  Joy

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 21:41 от Hexina

# 249
  • гр.Варна
Хекси, дано скоро му мине всичкото това на Алекс и да си спинкате (и не само) спокойно! Praynig Както го описваш наистина звучи страшничко, а като си сам предполагам,че е още по-страшно. И мъжа ти по-скоро да си идва, че друго си е като имаш едно рамо помощ! Naughty

Аня, снимките от РД на Дани са прекрасни! Hug Дечицата явно добре са се позабавлявали. Всички изглежданте чудесно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Красиии, ама верно ,че не ти е необходима подочистачка-твоите хора вършат идеална работа! hahaha hahaha hahaha (в кръга на шегата  Embarassed)

Ески, я не се оплквай! Naughty Я виж как разбира Деската!  Peace Моят доста хляб има да изяде, докато научи всичко това. ooooh!

Ерика, дано пръсчето на Емилио не го боли много! Praynig  Представям си как си се почувствала ти! Hug Дано нямаш повече такива поводи за притеснения! Praynig

Моят дребосък тази вечер направо ме разби!  #Crazy Първо си донесе гърнето сам, събух го и се изпишка веднага. После, докато гледахме Денсинг страс и Илияна Раева как се носи под звуците на "Титаник" Мимо си вдигна ръцете над главата и като се започна едно въртене в кръг, все едно танцува валс. #Crazy Просълзих се от смях. Joy Joy Joy За ъжаление нямах нищо под рък да запечатам тези моменти.
Това са хубави неща, но лошото е ,че ми пусна мобилния в гърнето и го понамокри. Резултата-няколко неработещи бутончета. #Crazy А нов телефон - на куково лято! ooooh!

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 250
Здравейте момичета! Попрочетох последните няколко страници да влеза малко в час. Умрях от смях с Тони, който така се разстройвал че му свършва супата, че не може да види че има и второ Mr. Green Много ми се щеше и Габи да ми е такъв ящен, но не би... Но да не се оплаквам, че може и много по-лошо да е, все пак успявам с много мучене, цвилене, грухтене и светване и загасване на лампичката да му набутам някакво количество в устата.
За зрънчовци и подобна храна - на каката съм давала много, а и на баткото мъничко, защото на двора все някой му предлагаше. Ама с каката бяхме много тежък случай. Отбих я на 5 месеца и половина, защото тогава казваха че след това кърмата не била хранителна, и изведнъж и друго мляко отказа, така че дотогава бяхме с млякото. И започна да се храни като възрастен - и зрънчовци отрано и по много. На 16 години обаче се оказа че черният й дроб е много увеличен, при условие че няма наследствена обремененост и че тя алкохол не пие. Лекарката ми каза че това се получава от злоупотреба със суха и некачествена храна - като сандвичи, чипс и т. н.  Сега за дребното много внимавам, но и тук в Канада ми е по-лесно в това отношение, защото по градинките не се носи храна. Да не говорим че и в училището забраняват на родителите да пращат на децата си разните му там вафли, шоколади и т.н., а и в училището и около него не се продават. Децата масово си носят за закуска плодове. Та става въпрос че средата също е благоприятна. Габи още захар не е ял под каквато и да било форма и не мисля скоро да я опитва. Подслаждам му кашите с плодови пюрета и като няма с какво да сравни, ги приема Mr. Green От съвсем скоро му готвя със сол и то много малко. С нашата храна не виждам скоро да го храня в по-големи количества. Едно че често я правим със запръжка, и второ че има повече сол отколкото бих искала за него. Баничка например му даваме, ама е ограничен брой неща. Докато навърши 2 години мисля да внимавам повече с храната му, че сега му се създават хранителните навици. Лек ден на всички Hug

# 251
  • София
Добро утро!

ХюHug !
Искрено ме впечатли факта, че в училищата и около тях не се продават вафли, шоколади и т.н. Тук ще има да чаааакаме за подобно нещо и няма да дочакаме  Crossing Arms! Освен някакви болни идеи за флуорирани мляко и вода, друго няма да измислят!
Захар и аз не давам на Тони. Също като теб подслаждам кашите с плодово пюре или една лъжичка мед. И споделям мнението ти до 2 годинки (когато, живот и здраве тръгне на ясла, и няма да имам толкова контрол) да си го храня здравословно.
Много да нагушкаш сладкия Габи от мен!

Хекси, бързо оздравяване на Алекс, че всички знаем какъв кошмар е да гледаш болно дете. А пък и ти си самичка  Sad !
Дано мъжът ти да се прибере по-скоро!

Люска, Dancing Stars е любимото предаване на Тони  Mr. Green ! То не са танци, смях, ръкопляска с публиката и той. Няма заспиване, докато не свърши, а после заспива като посечен от умора - ами пробвали ли сте да танцувате с облечено спално чувалче  hahaha Joy !

# 252
Добро утро!

Кали,Тони се нерви,щото не си му показала второто.Аз ги подреждам едно до друго бурканчетата и докато яде супата,постоянно наднича в другия буркан Mr. Green

Аз не съм се сещала да пускам денсинг старс,напоследък Косето много си пада по реклами и естествено народната музика с която де факто израстна.Опитвам се да му чета приказки,ама той не слуша,драсва нанякъде и ме зарязва с книгата,обаче аз започнах да си измслям стихчета,и установих че супер много се заслушва,направо седи и ме гледа с ококорени очи.Но за сега само 1-2 измислих и мисля да потърся някоя книжка със стихчета.
Днес си говорихме с майка ми,че навремето имаше едни руски букварчета ако се сещате,много хубаво бяха нарисувани всички животни и по тях ме е учила,а сега май няма всичко събрано на едно.Тогава с часове съм ги разглеждала.А сега са направили по една книжка с 1 животно,като цената е мейду 3 и 10 лева,айде купувайте книжки моля #Cussing out

Хекси-дано се оправи Алекс,това с повръщането в леглото е ужасно,Косето лятото като го хвана вируса и като повърна в колата по пътя ,двамата бяхме окъпани направо.После нощем сигурно 10 комплекта на нощ сменях.Но най-ужасното е ,че не могат да спят децата и дори и не разбират какво се случва с тях.

# 253
  • Бургас
Привет,
Хекси, скорошно оздравяване на Алекс и по-бързо завръщане на мъжа ти да удари едно рамо!
Ей, Люси направо ме уби с изпълненията на Мимо, браво на него!
Калимей, и Тони явно е много способен щом успява да танцува с чувалчето!

# 254
Добро утро от нас:) Hug
Ето една почерпка от мен,по случай 2години семеен живот

Общи условия

Активация на акаунт