Отговори
# 225
Направо не сме за никъде.

от мноооого отдавна не сме заникъде  Mr. Green затова и не ходим никъде  Mr. Green

Ама немога да не давам, покрай нас са все по-големи деца, хапват си от всичко, а нашата само като види някой да яде нещо и като зяпне "Ам-ам-ам-ам-ам", докато не й дам каквото е видяла  Rolling Eyes

аз пък вадя торбата с гроздето и нашия почва да вика "ооооо"  Mr. Green а другите майки само със странен поглед, а веднъж и една вика - ааа, не мога да се цапам аз така  Laughing та в тая връзка нашия не знае даже, че съществуват такива изкушения, наречени "Милка" - много е ограничен завалията  Laughing ама щом е толкова пощелива мишката, давай да опита какво да правиш  Simple Smile

ти изглеждаш страхотно.

ooooh! кво разправяш - свиня майка с едно прасенце  ooooh! хората свалиха аз качих  #Cussing out реве ми се какъв номер дънки си взех оня ден  Tired

Като застудее, ще слагам от долу едно боди потник, или къс ръкав, и така ще спи.

аз слагам все още боди с къс ръкав под пижамата, но скоро ще минаваме да спим с дълъг, че снощи в стаите беше 19 градуса /толкова колкото е и зимата/  Rolling Eyes

тая сутрин се е изтипосал в 6 ч. - както никога досега  #Cussing out сега спи и наобяд кво ще правим незнам - пак ще мерим улиците сигурно  ooooh!

и един въпрос - имам изчистен, пасиран и замразен на кубчета костур - вече два пъти добавям по едно кубче в супата от ДК, не е имало реакции, но въпросът ми е малко елементарен - прави ли се рибена супа със застройка    newsm78 

# 226
Коризалията не е ли хомеопатично  newsm78 нещо като осцило...ум?

# 227
  • Асеновград
Веси, аз вече й слагам дълъг ръкав боди,и при нас снощи в спалнята беше 18 градуса  Rolling Eyes
За чорбичката - по принцип оригиналната рибена е бистра,без застройка,обаче аз наскоро ядох в 1 заведение със застройка и после си направих вкъщи- пак със застройка- с 1 яйце и малко кисело мляко.Може и с брашно,ама малко мирише на брашно.Стана много вкусна  Peace

Едно клипче от нас да ни видите част от номерцата  Laughing Laughing

http://krasikisova.multiply.com/video/item/11/11

# 228
Добър ден момичета

И аз ви чета но ме домързява да пиша,а и сме с бронхит стана една седмица и ми се струва ,че няма особенно подобрение .Днеска сме при Док и ще видим как е положението в деиствителност.На всичкото отгоре вчер на моя палавник му падна нокътчето от безимения пръст,като видях и щях да припадна препотих се 15 пати поне.

Веси до колкото знам солена риба и яица е несавместими,но едва ли е солена рибата така че мисля че няма проблем да се застрои.

Честито на всички с повод и без повод които съм пропуснала.  bouquet

И бързо оздравяване на болничките  bouquet

А забравих да кажа че и ние сме от ходещите скоро ще правя и прощапулник ама да видим кога. Hug

# 229
На всичкото отгоре вчер на моя палавник му падна нокътчето от безимения пръст,като видях и щях да припадна препотих се 15 пати поне.
Веси до колкото знам солена риба и яица е несавместими,но едва ли е солена рибата така че мисля че няма проблем да се застрои.

Shocked как се случи инцидента - може би се е прищипал някъде ли  Rolling Eyes
не, прясно уловена е рибата, не е солена

Краси, и при вас ли е на мода "пързалката"  Mr. Green при нас също - само че се бута сам и по корем  Mr. Green и ние сме така с хей ръчки, къде ти е носа, ушите и т.н. мина ли вече запушения нос? а пантофките отдолу с подметка ли са? че още никой не ми е направил терлици и я караме с два чифта чорапи

днеска нашия татко сигурно с  радост отиде на работа /че май една седмица му дойде много вкъщи с нас/  Laughing щом оня ден се изпусна - "как се оправяш сама с него - да му смениш памперса и да го облечеш и кво го правиш докато му правиш яденето  newsm78Mr. Green

# 230
Веси даваи смело и безотговорно щом не е солена Grinning

И аз не разбрах чесно казано как стана защото си е прещипвал пръсчетата но не така зверски и с голяма болка.Явно при прещипването когато и да е станало силата на удара е била концентрирана върху нокътчето иначе щеше и пръсчето да му е зле а то му няма нищо дори не го боли.(знам ли и аз)ще го покажа днеска на док и тои да изкаже мнение.

# 231
Честит имен ден на всички именици вчера! Желая им преди всичко здраве и всичко, което биха пожелали сами за себе си или майките им за тях!   bouquet
Вкъщи също имаше двама именици вчера (свекъра и майка му) и затова не ми остана време за форума. Ето скромна почерпка и от нас:

пебс, страхотни снимки от прощъпулника (браво за избора! newsm10) както и от тия дни Wink Разкошна е малката ти принцеска!   love001 Аз когато се наложи да оставя Деси за някой следобед с майка ми и по някое време ми става много мъчно за нея и скучно!  #Crazy Не може да ни се угоди май на нас майките  Joy

Веси, Жорката е голям сладур  Heart Eyes и се пръсъединявам към мнението на Краси, че си ти също изглеждаш много добре  Hug Колкото до килограмите - и аз съм на твоя хал Sad

бегби, Ема е бонбон и половина, а на снимката е като реклама за каминни решетки - "Децата ви са щастливи, че не могат да стигнат до огъня!" Grinning Шегувам се с рекламното изречение, но наистина Ема изглежда много щастливо дете, дано все така да е!  Hug

Е, аз имам приятелка с диабет, пред която не ям шоколад (и зрънчо също) защото тя не може да яде такива неща, но разбира се не всеки е длъжен на такава жертва.
А относно гледането "под похлупак", когато пишем такова нещо, не е зле да помислим и за децата на които просто им се налага да бъдат гледани под похлупак за да оживеят. Дано нашите не са от тях.
Това май бяха камъни в моята градина. Аз също не виждам с какво бих могла да съм засегнала който и да било, още по- малко пък съм визирала конкретни хора. Изказах си мнението по темата. Съжалявам, че съм прозвучала толкова брутално с това, че давам Зрънчо на детето си и съм употребила някакъв по-краен израз като "под похлупак" и че едва ли не, не мисля за друго освен за собственото си дете и не би ми мигнало окото да се съобразя с някой друг, особено дете, което има някакъв проблем и "му се налага да го гледат под похлупак". Като се замисля всъщност исках да защитя себе си, че давам толкова страшно нещо като зрънчо, а не да обвинявам някой, че не дава на детето си. Не знам и аз защо се извинявам, просто явно съм си такъв човек, който не винаги си трае, но за сметка на това не обича да му лепват етикети незаслужено. Исках да поясня, че не съм чак толкова жестока, колкото са ме описали.

И друго щях да пиша, но вече го забравих... Rolling Eyes

Форумът при мен нещо не се отваряше около час, виждам, че има 4 нови отговора. Сега пускам и после ще чета Wink Опа видях, че има болнички - пожелавам бързо оздравяване и оправяне. Наска и на Мирко също!  Hug

# 232
привет, мацки!
аз съм в командировка и не мога да пиша много безмислено е да казвам,че дани ми липсва кошмарно много; проходи официално на 17.10,но питка не сме правили. Много болни пак - бързо да се оправят Praynig
чао засега

# 233
Привет и от нас!
Благодаря за пожеланията за годишнината ни и вчерашния празнак.
Нашият бронхит се оказа,че не е бронхит,а най-обикновени сополи.Но аз точно така си и мислих,но антибиотика вече го почнахме,че връщане назад няма.
Браво на Лизи за страхотни избор,на майка й за хубавата питка.
А Анито колко много неща знае,леле.нашия е една кирка.Викам му "ела бе,виж децата какво могат,а ти освен пиш..та си друго незнаеш",а той ми мучи. Mr. Green
Бегби,браво на вашия татко PeaceМного сръчен
Снимките на Жорката са страхотни.А, Веси ти къде ги видя тези кила?Виж се каква си финна.И аз знам,че рибена чорба се застройва с яйце
А за зрънчото,то винагие е било обект на много спорове.ПРеди не давах на каката,защото после нищо не ми ядеше и това беше може би единствената причина,но сега на малкия му даваме.И то е невъзможно,след като кака му все разнася нещо-чипс,близалки,зрънчо и какво ли не.Но и той като голям човек проевява вкус и не се хвърля на всичко.
Въроса е в това самите ние да даваме личен пример на децата.Неможе,както понякога забелязвам,майката да яде вафла и в същото време да не дава на детето си сладки неща.Не визирам никой от форума.Наблюденията ми са лични и преки.Знам,че всеки си има причина да дава или не.И,че никоя майка не би направила нещо в ущръб на детето си,но важното е да уважаваме избора на другия и да се съобразяваме с него.Винаги питам майките дали мога да дам нещо,каквото и да е,дори и бабнан,на детето им или й давам тя да му даде. Peace

# 234
Веси,не знам дали има интерес за питката,за това писах само на Мунка! WinkЩе цитирам лс-то,пък който иска да меси,да се пробва!  chef
Продукти:
1кг брашно
5 яйца и отделно 1 жълтък за намазване
1 кофичка кисело мляко
1 ч.ч прясно мляко
1с.л. сол
2 с.л захар
1/2 пакетче мая
сусам или маково семе
Със прясното мляко и 2 с.л захар , си разтворих маята - докато шупне
А в голям съд сложих брашното, кис. мляко, яйцата и солта , след това прибавих разтворилата се мая.
Дано си ме разбрала и аз да съм обяснила правилно де
http://i.data.bg/08/10/05/1185105_orig.jpg
http://i.data.bg/08/10/05/1185108_orig.jpg
http://i.data.bg/08/10/05/1185113_orig.jpg
http://i.data.bg/08/10/05/1185117_orig.jpg

Жорко много сладък,и мама му също е готина! Flutter Hug Hug

Еск,не се засягай!Както писах-и аз давам Зрънчо и кашкавалени солети,даже онзи ден яде от чипса ми! #CrazyАз много обичам такива "боклуци" и уж се крия,но го намери и си хапна! Wink
При нас е същото като при Илиянка!И Лизи така само вика Ам-Ам-Ам! ooooh!Човек ще каже,че не е яла от часове! Mr. Green Като сме в магазина при сестра ми,малката пресреща хората на вратата и така им вика Ам-Ам,Папа. Embarassed

Насе,добре,че са само сополи!Дано минат бързо!Опита ли с чесънчето? Wink

Сега отивам да гледам Анито! Heart Eyes

# 235
Пебс,пробвах на два пъти,но като го намажа целият се зачервява и явно почва да го щипе,защо започва да си го търка и така го разнася по цялото лице и очите и целият става на червени пента. Sick

# 236
  • София
Привееет! Hug Ние си изкарахме 'стафотно' (както казва Емко), жалко, че само за 2 дни, другият път повече. Simple Smile Бяхме с приятелско семейство с момченце колкото Емко и момиченце на 2 м. Simple Smile Припомних си какво е да гушкаш толкова малко бебче. Сега героите са много изморени, че спирахме и до Бачковския манастир и после до Пазарджик и се прибрахме късно-късно. Краси, като минавахме през Асеновград все за вас се сещах. Grinning

begbie, кажи плийз откъде може да се вземе такава оградка готова, че съм пропуснала. На мен ми трябва да не влиза в кухн. бокс, че днес се беше кротнал и се усетих, че щом не се чува прави някоя беля, а аз съм оставила съдомиялната отворена и той щеше да ми прибере измитите тенджери.

Много големи пакостници тези септемрийчета  ooooh!. Мунка, как е вече Валето?  Ерика, как така падна нокътчето? Confused

Пебс, много сте сладки с Лизи! Flutter

На Пампорово Дани се пусна и на няколко пъти направи по 5-6 крачки, обаче от кеф много бърза и губи равновесие и пада. Сега ако поспи още ще пробвам да кача снимки, че още от РД не съм качила всички.

# 237
  • София
Здравейте и от нас. Честито на всички празнували вчера Димитровци! Наска, с голямо закъснение, честито и за вашата годишнина.

При нас нищо ново, освен че картинката е горе долу както Берина я описа. Разхвърляно до небесата, малкият се отвори на далаверата да отваря шкафовете и ей така изведнъж започнаха да ми се подмятат чорапи и бельо из цялата къща. Аз прибирам, той вади и така. Със спането сме един ден по 1 път, друг ден по 2 пъти, изобщо не мога да му хвана цаката.

Днес много лошо се удари по устата в един бетон, потече малко кръв и доста порева. Аз се притеснявам, защото беше точно на горната устна, а там по рождение си има много скъсена юздичка и според педиатърката трябва да се цепне след време.

Саморасличе, браво че е минало успешно пътуването.

Веси, много е сладък Жорката, а и майка му  Laughing

ерика, дано не го боли много ръстчето и мине бързо.

# 238
  • Бургас
Привет,
ужасно изморена се чуствам днес. Не знам дали е от смяната на времето илиот цикъла, но само ми се лежи и спи, но няма начин. а на всичкото отгоре и главата ме боли ужасно. Днес по едно време вече изтерясах. На два пъти ми изсипва цветята и пръстта от саксиите и аз като се ядосах и не стига чему се скарах, но и го наказах в леглото да си стои. Такъв рев рева. 10 минути. После два часа му държа влага и на ново го направи. Но явно при нас неможе да използвам леглото за наказание, защото после не иска да пи там. И вече съм в чуденка. По принцип съм много спокоен човек, но вече много започнах да се изнервям, като думите ми отиват на вятъра. Сори, че Ви натовармавм, но ми е много криво днес

# 239
Много мерси на всички за похвалите за нашия татко, настина е сръчен, въпреки че на мен ми трябваше известно време да повярвам в дърводелските му способности Crazy

бегби, Ема е бонбон и половина, а на снимката е като реклама за каминни решетки - "Децата ви са щастливи, че не могат да стигнат до огъня!" Grinning Шегувам се с рекламното изречение, но наистина Ема изглежда много щастливо дете, дано все така да е!  Hug

ЕскаринкаHug и ние се шегувахме, че ни е рекламното лице. Като  си купим нещо ново или направим  Crazy и тя задължително е курдисана там Crazy.че така ни изглежда още по-добре  Heart Eyes

Аня , оградката ни я направи таткото ни от вагонна шарка. Стана идеално, защото сега и без друго подковаваме тавана, така че остана материал. Иначе съм виждала да продават по онлайн детски магазини и мисля, че Хекси беше пуснала снимка с такава оградка  Peace

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 17:47 от begbie

Общи условия

Активация на акаунт