Отговори
# 210
Благодаря на всички! Hug  bouquet Hug
Ето снимки:
http://pebsy.multiply.com/photos/album/10/10
И клип:
http://pebsy.multiply.com/video/item/12/12

А тука http://pebsy.multiply.com/photos/album/9/9 има още малко снимки от тия дни! Wink

# 211
  • Асеновград
Браво на Лизи  Hug страхотен избор!!! Много сладки снимки и клипче   bouquet

# 212
Честит празник на всички имащи повод!  bouquet  bouquet  bouquet

# 213
Мунка, много са бързи сега дребните, лоша работа с тази фуга  Confused Дано нищо да му няма на сладура, а на педи обади ли се?
Още снощи, казаха ми въглена, ама я му дай въглен на диването, омаза се целия като коминочистач, не го снимах тоя път обаче щото ми беше много спечено.
КалиМей, успокоиха ме че не било страшна фугиращата смес, обаче аз съм паника щото братчед ми се е тровил с нафта и ме тресе яко.

Снежи на колежката бебето го кара на 6 месеца каза че много леко е минало, дано и при вас така (а може и да не хване).

Пебс да ти призная много ме забавляваш как се справяш със свекито ти  Peace Лизи е прекрасна!  Hug  Hug  Hug
А къде е тая рецепта може ли пак да я пуснете че съм пропуснала да я запиша?

Относно зрънчото, мислех да не пиша, но сега осъзнавам колко много обидени сигурно има.
Затова искам да поясня, че не бях писала и не прочетох някой да е писал на някоя майка да не дава зрънчо на детето си. Мислех че тука отдавна сме се разбрали по тези въпроси - всеки си решава за себе си. Ставаше въпрос за моето решение да не давам зрънчо на моето, каквото като майка имам право да направя без да дължа научно обяснение на някого. Уверявам ви че съвсем внимателно съм подбирала думите си именно за да не засегна майките които си дават зрънчо, и каквото друго са си решили. Обаче и на мене ми е много обидно когато едни толкова внимателно подбрани думи станат повод за сърдене.
А относно яденето на зрънчо пред другите деца - естествено че ще си ядат каквото си искат хората, ако толкова ме притеснява ще гледам моето да не е сред тях. Е, аз имам приятелка с диабет, пред която не ям шоколад (и зрънчо също) защото тя не може да яде такива неща, но разбира се не всеки е длъжен на такава жертва.
А относно гледането "под похлупак", когато пишем такова нещо, не е зле да помислим и за децата на които просто им се налага да бъдат гледани под похлупак за да оживеят. Дано нашите не са от тях.

# 214
Мунка,не знам за кой имаш впредвид за зрънчото,но аз си давам на Лизи по малко и не се сърдя,нито ми направи впечатление това,което беше написала! Wink Не мисля,че някой е написал нещо с цел да обижда някой друг или каквото и да било!Пак повтарям-нещо се бях депресирала и за това дребни неща ме бяха афектирали!НИКОЙ няма вина за мойте моментни състояния! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз вече се чувствам гадно,все едно кой знае какво е станало! Embarassed Embarassed EmbarassedПредлагам да прекратим темата! Praynig
Надявам се Вали да е ОК вече! PraynigГуш и цунки! Hug Heart Eyes Hug

За свеки,мен ме издразни,ама никога не съм се карала с нея,та и сега само махнах нещата!Сложила крем за ръце. CrazyИ диск,амав кутия,че бил по-шарен! Crazy Ама много се накефих за погачата,щото тя сигурно е била убедена,че няма да се справя,а аз като за първи път направо много добре се представих!  chef
Мунка,ще ти пусна рецептата на лс! Wink

Сам, Hug Hug HugПусни ако можеш някоя снимка на Ема! Praynig

Аз,заради фазата "залепена само за мама" ,оставих Лизи за няколко часа при майка ми! Wink Посвърших каквото имах из къщи и ... ми стана тъпо!Нямаше какво да правя,скука! ooooh! Отидох при сестра ми в магазина,та си побъбрихме! Crazy И нямах  търпение да си взема принцеската! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
  • Бургас
Привет,
при нас израза е залепен за Тати. Даже следобяд така рева. А пък мъжа мибеше на тересата и той го вижда, но въпреки това реве като заклан. Накрая студено, дъжновно няма значение, отворих вратата и да ходи при него. Направо голяма трагедия с този рев за него. Явно много му липсва денем и като е при нас гледа да е залепен за него. Даже като се контузи, ходи при татко си да се успокоява.
И аз като Пебс на прощапулника бях наредила предметите и свекърва ми също изяви желание да слага разни неща, но аз категорично казах, че ние сме преценили какви предмети са ни нужни и точка.
Отново страхотни снимки на всички дечица.
Мунка, тук на една приятелка детето чопли тапетите и яде лепилото и самите тапети. Но лекарите казали че имало нужда от цинк, май беше и не било опасно. На детенцето наистина нищо му няма. А пък моя братовчед на 2 г изядецял сапун и нито му правиха промивки, нито нищо. Е няколко дни миришеше на сапун и се пенеше. Така че не се знае какво можем да очакваме от малчовците. Мтого кураж и здрави нерви на всички пожелавам и да няма сериозни инциденти!

# 216
  • София
КалиМей, успокоиха ме че не било страшна фугиращата смес, обаче аз съм паника щото братчед ми се е тровил с нафта и ме тресе яко.

Ох, Мунка, как няма да те тресе бе? Аз самата съм се тровила, когато съм била на 3 годинки с хапчетата за сърце и кръвно на прабаба ми; решила съм че щом са цветнички, значи са бонбонки и айдееее ... Горката ми майчица! В токсикологията са й казали, че или стомашна пункция  #Crazy или да накара детето си (мен) да изпие цял чайник с луга (нещо като сапунена вода, ама по-гадно)  Sick ! Изпила съм го и повърнала веднага, което било целта!
Та и на мен ми се подкосяват краката от такива страшни неща! Дано на никого не се случва подобен кошмар  Praynig Praynig Praynig !
Радвам се, че Кишето е добре!
За зрънчото - и аз съм като теб, не давам  Naughty ! И доколкото мога ще го пазя от такива неща! То е ясно, че не може на 100%, но поне вкъщи ще го ограничавам и няма да купувам! Досега е изял общо три солети, откакто съм въвела глутена; предпочитам да му тикна в ръката парченце хляб, морков или банан, да се омаже целия, но поне да е от нещо качествено - веселбата пак е пълна!

Пебс, погачата наистина е шеметна  Flutter Hug ! БРАВО!!!
Препрочетох наскоро една статия от библиотеката за бебешките страхове. Пише, че между 1 и 3 годинки най-силният страх у децата е този от изоставяне. И това "залепяне" за мама е точно реакция от него. Много е важно да не се отказва на детето близост, когато се разтрои по този повод, а ако все пак се наложи мама да излезне, моментът на сбогуване да е възможно най-кратък и с обещание към детето да се върнеш, (което разбира се, се спазва).
И наистина съм забелязала напоследък, Тони много се разтройва, когато излизам навън, било то само, за да простна прането например. И определено реагира така на всеки, който излиза от стаята, но най-вече на мен. Добре, че поне като излизам за работа няма такива драми, защото при 1-вата ми смяна той все още спи, а при 2-рата му е точно времето за разходчица и с баба му ме изпращат. Не знам как ще сме за ДГ след време, но търпение  се иска за всичко!

# 217
Ще пусна снимки при първа възможност - аз още съм в потрес от някои порядки тук #Crazy Сякаш съм на друга планета ooooh!

# 218
Самира, пиши как сте  Heart Eyes от много време се загуби  Naughty

някой виждал ли е подобна пижама и на прилична цена - цяла е, с цип и отдолу с "крачета"

ето 2-3 снимки и от нас, ама нещо не иска да го снимам и все прави разни физиономии като види фотото или пренебрежително гледа на другата страна  Crossing Arms

ей така прави нашта праска на село - http://inlinethumb49.webshots.com/26288/2142606020079496803S600x600Q85.jpg

с мама - http://inlinethumb19.webshots.com/42194/2268804160079496803S600x600Q85.jpg

http://inlinethumb31.webshots.com/12958/2521862230079496803S600x600Q85.jpg

http://inlinethumb06.webshots.com/40453/2377636950079496803S600x600Q85.jpg

http://inlinethumb50.webshots.com/42225/2685003900079496803S600x600Q85.jpg

филмът почна, а още не е турила манджата
http://inlinethumb59.webshots.com/15354/2971972950079496803S600x600Q85.jpg

http://inlinethumb53.webshots.com/42676/2702823730079496803S600x600Q85.jpg

Мунка, нИ сЪ втелясвай - за зрънчо, мрънчо  такива работи  Naughty който иска да дава - добре, който не - негова си работа, няма смисъл от сърдити  Naughty и аз не давам, ама не давам и много други неща - примерно предпочитам адаптирано вместо кисело, не давам Данонино и др. нещица, ама не се сърдя другите като изразят свое мнение. Та така ... не мисля, че има мнооого обидени от твои думи, тъй че споко  Peace

Пебсче, и що на лични? Само Мунка ли да знае тайната рецепта  Crossing Arms

Саморасличеееее, наистина ти завиждам   Crazy пък ти нека си в потрес от порядките  Wink

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 00:06 от vesela_

# 219
Здравейте мамита.

Включвам се само да ви пусна една снимка на оградката на камината както обещах преди мноооооооооого дни Mr. Green
И аз имам дял / нека не съм скромна Mr. Green/ лакирах я, ама объркахме лака и стана малко оранже Joy

Краси
, вашата оградка как стана, че много се двоумях дали да си купим готова или таткото да я направи?

Саморасличе, ей Дрезден ....супер Sunglasses Как е малката адашка? Heart Eyes

# 220
Добро утро!

Влизам за бързо само да прасна 2-3 коментара,довечера-ще пиша повече,че не съм и чела даже Blush

Мари-тази Коризалия и тя май най-помогна на Косето-ти по колко пъти на ден я даваш???Мен ме дразни само,че по 1 час се разтваря.

Ние бяхме на село 2 дни-Косе се поостра малко :crazy:2 дни ни направи на луди,водих го на гсоти на 2 приятелки-и 2те независимо една от друга,макар,че и те имат деца се хванаха за главата как Косе не се спира за секунда.Макар,че децата му предложиха по 1 кош с непознати играчки,той пак си знае-телефон,дистанционно,копчета на ТВ и саксии.Направо не сме за никъде.Тази сутрин стана в 4/3 пои старому/ и сега ще спи цял ден, а аз щепия цял ден кафета.Ама да си идва баща му вече да го поема,че направо яко ме хващат нервите-постоянно се карам с всички из дома Crossing Arms Crossing Arms

Криска е много сладка Heart Eyes

# 221
Добро утро и от нас.

Бегби, много добре се е справил вашия тати, страхотно изглежда  smile3501 А за лака не се притеснявай, винаги можеш да му удариш една ръка от горе  Hug

Веси, много се смях на снимките с филма и праска  Joy страхотна муцунка е Жорката. За пижамите не съм гледала скоро за такива специално. Харесвам повече тези от две части, че се носят повече време  Wink Като застудее, ще слагам от долу едно боди потник, или къс ръкав, и така ще спи.

Ние май сме най-напред вдаването на разни глезорлъци  ConfusedЯде зрънчо, солети, бонбони и шоколадчета на Милка, миналия ден опита и вафла..... Ама немога да не давам, покрай нас са все по-големи деца, хапват си от всичко, а нашата само като види някой да яде нещо и като зяпне "Ам-ам-ам-ам-ам", докато не й дам каквото е видяла  Rolling Eyes Не всеки път става да я излъжа с друго нещо и така.  Tired

Кали, наистина е лоша работа с това натравяне. Аз също много се притеснявам, защото скоро на едно приятелче му правиха промивка от една на пръв поглед безобидна ситуация, но става толкова бързо........ Господ да ги пази дребните  Praynig

Ауу, Ками много раннобуден този палавник бе  Crazy Не ми се мисли как си по цял ден, че и на работа като ходиш..... Дано му се нормализира режима, та малко по-късно да става

Ставам, че вече ме викат от другата стая  Hug

# 222
  • Бургас
Добро утро и от нас,
Алекс снощи заспа в 8.30, за пръв път от май месец, обикновено лягаше м 9.30. Тази сутрин се събуди в 6.50ч. Но снощи много ми липсваше и се чудих кво да правя. Надявам се да спазваме този режим зимата, но ще видим.
Веси, много е пораснал Жорката, а ти изглеждаш страхотно. Много ми хареса снимката, където сте двамата до някакъв мост.
Ками, и Алекс го влечат същите неща като Косето. Сори за недоспиването. Пожелавам ти по-лек да бъде денят ти и довечера да може да се наспиш.
Бегби,много Ви е хубава оградката! Браво на вашия тати!
Чакаме новини от Хекси, как е Алекс!
Хайде хубав ден!

# 223
  • Асеновград

Лелее,Кали, ужас с това натряване като си била малка   Sick  представям с и на майка ти какво й е било  Tired

bouquet

Веси,ама мноооооооооооогоо сладък Жоркатаа!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ти наистина изглеждаш много добре  Peace   bouquet А за пижамки,последно във Фокса гледах такива,ама изобщо незнам какви са им там цените. 

Днес ми е много мързелив ден,мъжа ми нали почива вчера и днес и аз днес съм се настроила като за неделя  Mr. Green

И още щях да пиша,ама забравих  newsm78 ако се сетя пак ще се включа  bouquet

ААА да- beqbie,страхотна оградка  Peace Браво! Ние сме си още с табуретките,които вършат страхотна работа,понеже са много големи и неможе да ги мести и  пазят.Но ще видим за по-нататък   bouquet

# 224
Бегби, по закона на всемирната гадост, в момента,в който кацнахме на немска земя носът и текна като чешма, та сега си имам малка проблемация ooooh!
Снимки ще кача тази вечер или утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт