Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
Честито на Всички именничета,Именници и Именнички.да с аживи здрави и много да им върви в живота Mr. Green  bouquet  bouquet  bouquet

Аз да ви кажа моя  дрисльо в колко се събуди тази сутрин
в 5 без 10 по новото време #Crazy #Crazy #Crazy
Идеше ми да се гръмна а него да о вържа за леглото и д аму залепя очите с тиксо hahaha JoyТова естетсвено в кръгъ на майтапа hahaha Joy
Ама хич не ми беше весело
По принцип става в 6 без 10 или към 6,30 най късно ooooh!а днес направо ме разби.Той за него си е станал точно когато трябва по старото време,но на мен хич не ми стана весело като видях часовника #Crazy #CrazyСега го сложих да спи че да се нагоди по новия час.Инъче не спи предиобед,чак за слетобяд

Май и кътник ще му избива защотото взе да става  един кисееееллл и да мрънка.
Инъче сме добре...всичко повтаря,много бръщолеви не му млъква устата

най повтаряното е бигам,бигам,бигам..а какво е незнам Mr. Greenако иска да пие вода започва да вика.брм,брмм
ами това от нас.Лек ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet

# 197
  • Асеновград
Кали, да е жив и здрав баща ти!  Hug Hug Hug Пожелавам му да е много здрав и щастлив,и да се радва на сладкото си внуче Тони,а след време и на негова сестричка  Hug

# 198
  • Бургас
Добър ден и от мен,
Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави!
Кали мей, много късмет, здраве и къща пълна с внуци на баща ти пожелавам!
Хубав ден

# 199
Ей Веси поне имаш да се смееш като се сетиш за тая леща, аз снощи направо загорих котлона (хич не е смешно) и докато се опитвах да готвя моят свърши тая работа. Вече никво готвене - всички на диета.

Саморасличе, вие вече сте пристигнали, браво! Давай снимки от Дрезден  Simple Smile Представям си какво е чакането по летището, добре че сте се справили.

КалиМей да ти е жив и здрав баща ти!

Хайде лек ден
 Heart Eyes

# 200
Честит имен ден на празнуващите и от нас! Здраве и късмет на всички Димитровци!
Специални целувки за Митето на Мишока! Много здраве и радости за таткото на Kally May!
Аз да взема да се разпиша, че... Embarassed
Да си призная без бой - чета всичко, но не ми се пише...
Във вторник трябва да ми свалят гипса и се надявам заедно с него да се махне и лошото ми настроение... Нещо ми дойде в повече тази история - такава депресия ме е задрусала, че по цял ден гледам в една точка...
Иначе сме добре. Ирина прави куп маймунджелъци, вика на котето "котьо", гони го да го гали... Все още не ходи, а и не иска за ръка (от което аз съм много щастлива), обикаля по цял ден къщата хваната за мебелите или подпряна по стените, от време на време се сеща за уокъра...
Напоследък се тръшка безобразно, понякога и посред нощ... все си мисля, че И се отразява това, че не мога да я гушна като хората...
За кремчето за загряваме - ние ползвахме Хустагил, когато Ирина беше на 2 месеца и половина и бях доволна, но тогава по съвет на педи и сипвах и малко морска сол във ваничката. Ние изобщо се лекуваме с бабини методи и хомеопатия, изключая "онези" антибиотици за бактериите, но там няма как!
Бързо оздравяване на болните! Praynig

# 201

хайде и аз да ви почерпя за иминея ден на нашия татко
Иначе Добромир е уж с бронхит.Чакам нашия лекар да се прибере в Хасково,че на дежрната й нямам много вяра.Пием антибиотик и като изключим сополите сме добре-играем,викаме.
Честито на всички празнуващи тази прекрасен празник.

# 202
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ......МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ....
При нас нищо особенно.....Берк и мъжа ми се оправиха..... LaughingЕрай все още е с леко редичко ако,но е възможно и от зъбките да е ,защото му излизат два кътника.Тази сутрин и той ми цъфна рано,рано наспат но е заради смяната на часа..... PeaceЗа писането гледам говорите,честно казано аз ви чета, но просто не ми остава много време да пиша.С две деца е трудничко,особенно Ерай като проходи..... ooooh!Вие знаете какво е....навсякъде пипа,рови,вре се,яде всичко което види.....и така съм постоянно след него....
Тук един дъж,един студ днес..... Wear Umbrella coldБерк са с татко си в Мола на забавления и аз малко чистя.Абе чистя,прибирам и след половин час все едно не съм пипала нищо една седмица..... smile3511Аааа направо нервите ме хващат вече...... smile3515Ерай го минах вече почти на нашата храна.....Каквото готвя от него яде,като се съобразявам с подправките и пърженето.Но неговите манджи не ги ще......иска от нашето.....И аз му давам,ко да правя......Той и без това рано,рано си беше захранен със всичко от батко си....тъй че..... smile3506Само лекичко някои неща ги прекарвам през пасатора леко да се надробят,ако са по сухи неща,а течните като му сложа и хлебче вътре си ги хапва без проблем..... newsm22
За уменията Ерай определено е от бавно развиващите се.Не умее кой знае колко..... Rolling EyesРазпознава кучето само и му вика Бау,бау и от тук нататък всичко което се движи е бау,бау.Всеки мъж е тати..... EmbarassedМаха с ръка за чао и здрасти като и двете са таууууу. waveyКато чуе телефона да звъни вика Алоооо,и като се доближи до печката вика ууууууу.Защото си беше лепнал пръстите на котлона....... Confused А и най важното нищо не дава да му вземеш от ръката,доброволно моброволно нищо не дава човека.Вземеш ли му все пак тогава се хвърля на земята и си блъска главата в земята..... Rolling Eyes
Ами това е за сега от нас ,отивам да го храня че орева ортълъка..... Sad

# 203
Честито на именниците днес. Да са весели, усмихнати и да си носят името със здраве   bouquet
Наска, Кали, много вкусна почерпка   bouquet Да са ви живи и здрави именниците

Мунка, много са бързи сега дребните, лоша работа с тази фуга  Confused Дано нищо да му няма на сладура, а на педи обади ли се?

Беринка и в къщи е така душко с разтурацията. Затова не си го слагам много и не забелязвам вече  Whistling
При нас пък времето е много приятно. Сутринта беше едно облачно, ама като изпече едно слънчице към 10 часа, направихме една голяма разходка, че и в парка си поигра дребната с децата.

Сънгърл, дано да се оправиш и ти бързичка и да си гушкаш Иринка вече  Praynig Hug

# 204
Честито на именниците! Малки и големи да са живи и здрави!

Аз отново нямам време за нищо. Дано да сте здравички. При нас новото е, че баткото ни се разболя от варицела и сега очаквам включване и при Андито. Всички, с които коментирам казват, че колкото е по-малко детето, толкова по-лесно и бързо минава, но все пак ми е доста притеснено.  Hug

# 205
Няма да спирам да пиша бе,сладурки!!! Hug  bouquet Hug

Честито на всички именници! Hug

Ние най-накрая направихме прощапулника! Wink
Лизи се подпря на дебитната ми карта (банкерка Sunglasses ),но после грабна диск!Компютърен специалист ще я правим! Grinning
Сега качвам снимки и клипче! Peace
Много съм горда с погачата!  chefЛично направена от мен по рецепта на vania_bg (  bouquet Hug  bouquet) !Не вярвах,че ще успея,но успях!Бях много амбицирана,щото свеки е майстор на питките! Mr. GreenСигурно за това! Laughing
Тя ,свеки,естествено ме издразни,щото аз си бях избрала какви предмети да слагам,а тя взе да слага каквото й видят очите! NaughtyАз минах след нея и ги махнах! Wink Лизи си приседна да опита първо питата Laughing ,на мама гладното бебе!Абе мина много добре!
Хайде до после!  Hug bouquet Hug

# 206
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Здравейте!
да почерпя, мъж ми е малко имемнник днес!  Heart Eyes

честито на всички празнуващи!
Валентин пак заспа по врене на ядене, ама то така който зея по града и не мигна! нали имаме духовен празник на град Видин днес, та бяхме с дребчо на покършИ-врат  Flutter
той вчера сам си смени времето, като си измести режима с един час. вчера се събуди в 11, днес вече по новото време си е пак 10 ч. на мама биологичния часовник  Heart Eyes

ПЕБС, честита ви банкерка! ама да не се занимава само с чуждите пари, да има и мнооого свои  Money   bouquet
Чакаме нагледен материал!

# 207
Пебс,браво на Лизи, хубава професия си е избрала сладураната  Hug Heart Eyes

Куши и на теб честит ти именник   bouquet

# 208
  • София
Сами, радвам се, че всичко е минало благополучно с пътуването, въпреки несъмнено изнервящото чакане по летищата.
Дано Емчето се пребори бързичко с хремата, за да се наслаждавате пълноценно на престоя си в Дрезден!
Прегръдки от нас с Тони  Hug !

Анитка, както винаги ме разсмя от рано-рано  Joy Hug !

Краси, чул те Господ за сестричката след време  Flutter  Hug ! Много ми се иска второто да е момиченце, ама ще видим; то нали не си го решаваме сами!

Мунка, не се ли заведохте на лекар? Много ви мисля с Валито! Дано всичко е наред!

Съни, надявам се, наистина, да се върне доброто ти настроение след махането на гипса и с Иринка да се успокоите!
И Тони се тръшка зверски, а от два дена имаме ново изпълнение - не иска да види леля си. Тя му се радва, иска да го вземе, той - не; сърди се и се гуши в мен. Мисля си, че навлиза в някаква "залепен само за мама" фаза, която никак не ми харесва, но какво да се направи - периоди на растежа   Rolling Eyes !

Беринка, не бери толкоз грижа за разхвърляното! То е ясно, че ще е така, а пък и ти си с трима мъже вкъщи все пак.
Ерчо бързо да оздравява   bouquet !

Пебс, браво на Лизи за избора, а на теб - за погачата   bouquet !
И Тони първо хвана питката. Означавало, че детето е взело "здраве" и че гладно няма да е никога!
Чакам с нетърпение снимките и клипчето  Heart Eyes Hug !

Насе, Куши, честити ви именици днес - да са живи и здрави   bouquet !

Хекси не е писала! Дано Алекс да е по-добре вече!

# 209
  • гр.Варна
Насе, Куши, да са ви живи и здрави имениците!  bouquet  bouquet  bouquet

Саморасличе, радвам се,че благополучно сте пристигнали! Hug
Ще чакаме снимки и още впечатления! Praynig

Пебсче, честит прощапулник на Лизи!  bouquet
Чудесен избор на малката красавица! Peace С нетърпение чакаме нагледен материал.

Кали Мей, аз забравих да ти кажа ,че и Мимо мина през фазата първо основното, после супата. почти седмица бяхме така и аз вече не му ги слагам и двете пред него,че сам си посяга към второто.

Съни, дано настроението ти бързо се оправи и никакви депресии повече! Hug Hug Hug Махай гипса и да се гушкате с Иринка на воля. Hug Hug Hug

Днес за първи път дадох на Мимо да пие от чаша с твърд накрайник. Първоначално не можа да разбере какво се прави, но веднъж като засмука-няма пускане. Опита и от зърнената закуска на Валя - шоколадовия Нескуик .

А за разхвърляното - много отдавна това не ми прави впечатление. Като заспят зверчетата подреждам и после отново... Crossing Arms

Бай за сега,че дребосъците нещо гладнички.  chef

Общи условия

Активация на акаунт