Отговори
# 180
Еее,не го взимайте присърце! Stop
И да пиша,и да не пиша-все тая! Mr. Green
Никой с нищо лично към мен не ме е обидил. Naughty
Аз не съм с номер,аз съм с цяло представление! Joy
Да прекратим вече тая тема! Hug  bouquet Hug

# 181
Краси, аз когато ползвам чесъна за мен, Деси или мъжа ми, не ползвам никакви капки за нос. Но ти пробвай с този мехлем, не разчитай само на чесъна  Wink

пебси, абе душа ти може да не пишеш много, ама все актуални теми подхващаш  Hug Да ти призная и аз съм се чувствала така доста пъти, но добре, че и на мен много бързо ми минава  Mr. Green

Хекси не е писала и взех да се притеснявам. Забравих кои други бяха болни, но им пожелавам бързо оздравяване  Praynig Hug

А за дългите постове, що се притеснявате да пишете много? За мен това никога не е било проблем - нито писане, нито четене. Даже, когато нямам много време и прехвърлям по диагонала какво има в нашата темичка, гледам да се спра на дългите постове  Embarassed После си дочитам естествено, ако имам възможност, както вчера например Wink

# 182
  • гр.Варна
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
Всички вече са по леглата и най-сетне дойде и моя ред да седна пред компа. ooooh!

Насе, честит семеен празник! (на патерици)  newsm51
Много щастие, любов и разбирателство!  newsm67

Или, Криска е станала много нежна и красива малка дама! Hug Hug Hug Пу-пу-пу! Heart Eyes
Стискам ти палци всичко с операцията да мине успешно! Praynig Praynig Praynig

Красиии, радвам се,че след такъв удар (страшно ми звучеше докато го четях!  #Crazy) на Ани й няма нищо! Hug Hug Hug
Дано беличките й вече не са толкова стресиращи, че наистина можеш да се поболееш от тревога! Peace

Мунка, здраво е стискал със зъбки Валенцето! #Crazy
Ако е някакво успокоение, поне знаеш,че тези зъбки ще бъдат сменени от нови. Peace

Относно Пулмекс бебе, аз също съм го ползвала, но за Валя. Доволна съм от това мазило и определено има ефект.

Пебсче, едва ли има някоя сред нас, която понякога да не се е чувствала засегната от нечии думи във форума. Naughty
. Дори и някой някого да е засегнал, едва ли е било нарочно.  Peace
Мисля,че общуването ни тук е спокойно и приятно, и най-вече полезно, затова все още сме тук! Hug Hug Hug

Приятни сънища на всички! Hug

# 183
Илиянка, на мен скоро ми казаха за 1 мехлем за хрема- Пулмекс бебе ли,нещо такова- при хрема се мажело от мехлема по коремчето,гърба и петите на детето.Може и да пробвам.За 1ви път чувам и незнам дали ще има някакъв ефект,някой чувал ли е за това?
Нашата педи ни го предписа миналата седмица. То е по-скоро за загряване и затова не е хубаво при Т да се маже. Незнам дали има някакъв ефект, защото аз само веднъж я намазах и спрях  Embarassed

Пебсче  Hug

Люска  Hug Heart Eyes  bouquet

Лека вечер и дано до утре да се отчетат лиспващите, че са доста   bouquet (а аз прекалих днес  Whistling)

# 184
Краси, за Пулмекс бебе бяхме писали с Kali преди доста време - когато мажеш гърдите, гледай да не слизаш към сърцето. Можеш да мажеш и стъпалата за загрявка  Peace дават го за настинки и хреми, ако не си го купила утре ще ти пиша от листовката  Peace

ох днеска си взехме едно бурканче домашно сладко от Бачково - направо ми иде да метна бурканЯ  Crazy

та за лудостта - вчера си сложих да варя една лещичка и в същото врме си търсех един документ, намерих обаче друг стар, който отдавна е трябвало да изхвърля и реших да го унищожа по стария начин - на малки парчета с ножицата  Mr. Green нарязах го, ама тъй като готвех и много бързах, после трябваше да чистя и очаквах да  цъфнат мъжете на вратата и бързайки насам-натам бъркайки и лещата, пуснах парчетата в тенджерата вместо в коша Mr. Green добре, че беше ламинирано, та не се разпарчетоса  Mr. Green извадих ги много търпеливо и на мъжо не казах нищо, че току-виж ми се наложило да ям леща 3 дена сама  hahaha то мойто обаче май си е за класацията "плиткоумие"  newsm78

а бе откакто изкарахме хремата - доброто старо прасе вече трудно яде  Whistling първо трябва да му бутам насила 2-3 лъжици, че да се разяде, по средата на купата става от стола и въобще вече не ще да стои на тоя стол за хранене - за кво ли се набутахме и с него ...  ooooh! не може да изкара само с един сън, пък заспи ли предиобед, следобяд не ще, пък му се дреме и ей такива  ooooh!

а иначе във всеки пост гледам, че децата в общи линии правя едни и  същи нещица - та и ние сме като вас  Simple Smile тия дни бута уокъра из целия апартамент - добре, че не знае за опцията да го държа за ръцете  Flutter мноооого ми е рахат така  Mr. Green

после е питам нещо, че сега гледам Елзата при Венетка

# 185
Веси,аз всяка сутрин като правя на Лизи закуска,и правя 3 в 1 за мен и много често тръгвам да сипя пакетчето в купата на пасатора,вместо в чашата! Joy hahaha Joy

# 186
Кишо яде фугираща смес  Cry

# 187
  • гр.Варна
Абе, Мунка, Кешо не спи ли по това време, че и фугираща смес яде? #Crazy #Crazy #Crazy Направо ме разби! newsm78
Веси, Пебс, развеселихте ме преди лягане! Joy Joy Joy

Да не забравя всъщност защо влязох отново във форума:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ХУБАВОТО ИМЕ ДИМИТЪР!
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО, ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО И САМО КЪСМЕТ ДА ВИ НОСИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 188
Кишо яде фугираща смес  Cry

сладуркото явно си пада по нестандартните неща Rolling Eyes

аууу, вярно, че димитровден  Laughing

Честито на всички именници! Да бъде здраво името им и много късмет да им носи   bouquet

# 189
  • Асеновград
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ НИ ДНЕС!   bouquet  bouquet  bouquet

Мунка, ама как ?  newsm78 Добре ли е Кишо?

Веси, голям майтап с тая леща  hahaha, развесели ме и мен  hahaha за мехлема-не съм го взела още,все се надявам,че е време да минава,че не ми се иска да смесвам много неща наведнъж.Но може би днес ще го взема,ако не видя никакво подобрение.Засега ми се струва,че е по-добре,но знам ли вече...в момента носа не й тече,но пак диша през устата,значи й е запушен  newsm78
 Я кажи какво сладко си взехте  Flutter,че и ние всеки път като минаваме покрай сергиите там и като ги гледам как са ги наредили,мммммммм все си взимаме по нещо ( дори и да го имаме вкъщи ) . bowuu
Леле,сега е още 7 часа  Sunglasses сменихте ли си часовниците?  Hug

# 190
честито на всички именници.със здраве да си носят името  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
  • София
Добро утро!
Да ви почерпя за здравето на моя татко, който е именик:

Честит празник на всички, които празнуват днес, особено на малките ни септемврийски именичета  Hug !
Да са здрави и с много късмет в живота  bouquet!
Чакаме включване от Мишочето и Ваня-бг с новини от днешния ден  Wink !

Мунка, как фугираща смес  Shocked ? Как е Кишето, пиши, моля те? Дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig !

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:16 от Kally May

# 192
  • гр.Варна
Кали Мей, благодаря за кафето и почерпката!   bouquet
Да е жив и здрав баща ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Дълги години да се радва на вас, на внуците си и на правнуци!!!!  Hug Hug Hug

Красиии, сменихме часовниците и вече всички сме на крак, станали, облечени, закусили, оправили, абе .....  ooooh! ooooh! луда работа!

# 193
Момичета,привет от Дрезден - тук е много красиво и спокойно Simple SmileИмам чувството,че съм на друга планета #Crazy Полетът с прехвърлянето от 1 самолет на друг и с огромния престой на Виена направо ми спря тока ooooh! Радвам се обаче,че оставих всичко това зад гърба си Sick - да висиш 7 часа на летище с бебе хич не си е работа. Сега свикваме с обстановката тук и се разхождаме Hug
Мунка, как е Кишо?
Честито на патерици на именниците - да им е живо,здраво и късметлийско името  bouquet
Нашата хрема се появи отново с промяната на климата явно ooooh!
Пебсче, недей спира с писането - Ще липсвате много с Лизи Praynig Sad

# 194
Добре е за сега, дадох му активен въглен с вода, но той го плю. Фугиращата смес си я изрови сам от около тръбите където бяха замазали. Побелях ви казвам  Sad само се молех да се събуди жив и здрав, че беше много нервен снощи и не знаех от това дето го е ял ли.

Мами благодаря ви за загриженсотта  Hug

Честит Имен Ден на всички именици деца, мами, татковци...!     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт