И да пиша,и да не пиша-все тая!
Никой с нищо лично към мен не ме е обидил.

Аз не съм с номер,аз съм с цяло представление!

Да прекратим вече тая тема!

Да ти призная и аз съм се чувствала така доста пъти, но добре, че и на мен много бързо ми минава

Пу-пу-пу! 

) на Ани й няма нищо!

(а аз прекалих днес
)
дават го за настинки и хреми, ако не си го купила утре ще ти пиша от листовката

то мойто обаче май си е за класацията "плиткоумие"
първо трябва да му бутам насила 2-3 лъжици, че да се разяде, по средата на купата става от стола и въобще вече не ще да стои на тоя стол за хранене - за кво ли се набутахме и с него ...
не може да изкара само с един сън, пък заспи ли предиобед, следобяд не ще, пък му се дреме и ей такива 
тия дни бута уокъра из целия апартамент - добре, че не знае за опцията да го държа за ръцете
мноооого ми е рахат така
Направо ме разби! 

Добре ли е Кишо?
, развесели ме и мен
за мехлема-не съм го взела още,все се надявам,че е време да минава,че не ми се иска да смесвам много неща наведнъж.Но може би днес ще го взема,ако не видя никакво подобрение.Засега ми се струва,че е по-добре,но знам ли вече...в момента носа не й тече,но пак диша през устата,значи й е запушен 
,че и ние всеки път като минаваме покрай сергиите там и като ги гледам как са ги наредили,мммммммм все си взимаме по нещо ( дори и да го имаме вкъщи ) . 
сменихте ли си часовниците?
!
!
!
!
Имам чувството,че съм на друга планета
Полетът с прехвърлянето от 1 самолет на друг и с огромния престой на Виена направо ми спря тока
Радвам се обаче,че оставих всичко това зад гърба си
- да висиш 7 часа на летище с бебе хич не си е работа. Сега свикваме с обстановката тук и се разхождаме 

само се молех да се събуди жив и здрав, че беше много нервен снощи и не знаех от това дето го е ял ли.