Отговори
# 165
Привет.
Целувки от Криската за милите думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тя в момента спи и аз виснах тука  Flutter
Днес ходихме на покупки и ми се оправи настроението от лошото време- и при нас е едно облачно, превалява, гадна работа.
Взехме едни ботички на Капчица, с каракул отвърте целите, много сладки, малко бодита с дълъг ръкав, че ни окъсяха вече и няма с какво да ходим и направихме една разходчица.

Илиянче,не мога да изброя колко общи неща видях от снимките ви с нас! Grinning То направо ми се видя странно чак-толкова съвпадения. Crazy Много е сладка Криси!И много порастнала! Hug Hug Hug

Сега е с червено дупе,от Либеро-то!Даже не е д-то,а гънките! TiredНямаше Хъджис Премиум и взех Либеро и резултата е на лице. Confused
Мажа я с Хлоркиналгол (така ли беше newsm78) Дано мине бързо,щото снощи преди да видя много плака,а аз изобщо не се сетих от какво може да е! Cry
Сори за дългия пост. BlushНяма скоро да повтарям!
 Hug  bouquet Hug
Пебс и аз съм отразявала от твои снимки, ама все забравям да ти пиша  Wink  Hug
А това подсичане може да е просто от смяната на памперса, знам че не е хубаво да се сменят, като се започне да се ползва от някой вид, защото ние нямаме проблеми   newsm78 Дано мине бързичко, а между другото, на нас много ни помага Универтана точно за подсечено дупе  Hug Hug Hug

Кали Мей и Криска е като Тони. Ако я помоля да даде нещо, няма проблеми, но тя пък си го иска обратно после  Whistling

Ескаринка, много неприятно с това висене по кабинетите  Confused Ама при такива специалисти няма ли записване с час, та да знаеш кога ще ти дойде реда? Мислех, че само при джипките се чака на "опашката"  Rolling Eyes

Мунка лоша работа с това зъбче  Sad А като си помисля ,че и Криси постоянно ги дъвче   Shocked Дано няма други инциденти, че незнам как да обяснявам, че не всичко става за ядене  Confused Имам чувство ,че все е гладно това дете.....

Аня приятно изкарване и от мен   bouquet

# 166
  • Асеновград
Илиянка, много е пораснала Криска,да я нацелуваш от мен.Много е сладка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Показвай я по-честичко  Wink Честити покупки  Hug А за операцията  Sad много палци ще стискам и дано след нея всичко да  е ок за напред!

Мунка,кофти за зъбчето  Sad дано успеем да ги опазим от по-сериозни неща  Praynig

Иначе да кажа само,че Ани е добре.Има само голяма цицина и това е.Благодаря на всички,които ни мислиха!
Но сме си хрема още,и то доста силна,днес й е 6 ден,уж да минава,ама не,все си е така.Слагам физ.разтвор и чесън и капки Виброцил-последните,заради очите,защото след сондиранията ни казаха при хрема задължително да капем Виброцил,защото има опасност от запушване  Confused Та това ми е притеснението от хремата.
Ески,дано проблема да е отшумял с очичките на Деси. Praynig
Много опустя форума напоследък,незнам защо така, и защо да не се пишат по-дълги постове незнам  newsm78.Хайде и аз спирам!
До скоро   bouquet

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 15:24 от Красииии

# 167
Ми аз ви казах за ключовете, да се пазите ако искате. Защото сега направих връзката - майка ми ми каза че миналата седмица се е пристрастил към ключове и те му давали бабите, а на едно друго детенце като му се счупи зъба се сетих че беше точно по времето като играеше с ключовете.

Краси, моят точно снощи играеше с пердето и да не ти казвам как му треперих. Дано наистина се опазим от по-сериозните неща.

Днес излезнахме с татито по магазините и добре че го строявах да седи отвън с количката, във всеки магазин имаше поне по двама много болни яко кашлящи или бършещи носове.

Илиянка честити ви покупки. Аз пък боди с дълъг ръкав не можах да купя защото навсякъде бяха останали само момичешки.

Пебси много добре направи че разказа за Лизка  Hug тъкмо си сравних ние пък колко бавно растем  Mr. Green

КалиМей а това с яденето трябва да го пробвам, че нещо напоследък отказахме обяда.

# 168
  • ВИДИН, 10 км след края на света
и Валентин "обича" да гризе абсолютно всичко  #Crazy включително ключове, но аз не му давам, хем са мръсни, хем остри и твърди, а той си ги завира в гърлото и му иде да повърне даже  ooooh!
сега в момента "гризе" едно голямо кръгло копче, което е отскубнал собственоръчно от старото видео на баща ми, като замезва между другото с една щипка за пране  #Crazy
браво на ЛИЗИ, мамина умница е тя  Heart Eyes

# 169
Едно ново умение от днеска-като види мъж по ТВ му вика "Тати"! Mr. Green
И също като я питаш нещо и не знае вдига само едното раменце и си накланя главичката натам!
Като иска да пипа нещо вика "ПИП"!
А я уча,че фурната и крушката на нощната лампа са топли и хапят ,а тя вика "АПО"!
Днес се беше изакала и вика АКО! ShockedНо това според мен беше съвпадение! Rolling Eyes

# 170
Лизи е голяма умница бе и чаровница, всичко на едно място  Hug

Краси, радвам се, че при вас нещата са ок. Дано няма сериозни инциденти, че....
А пък като мине всичко, ще правим кубран, че не е на добре работата. Ако всяка година е така, както е тръгнало  Tired
 Hug

Хекси
пиши как сте днес  Hug Praynig  bouquet

Краси
аз от други майки знам, че с капки повече време се точат сополките  Rolling Eyes , дано ви минат скоро  Praynig Hug

# 171
Красиии,винаги може да се намери причина да спреш да пишеш във Форума! Peace
Лично аз преди няколко дни бях решила да не пиша,но като чета,все ми идва на акъла нещо да напиша или да помогна на някой,макар и само с инфо! Peace Та пак си пиша!Но не всички са като мен! Wink

# 172
  • Асеновград
Красиии,винаги може да се намери причина да спреш да пишеш във Форума! Peace
Лично аз преди няколко дни бях решила да не пиша,но като чета,все ми идва на акъла нещо да напиша или да помогна на някой,макар и само с инфо! Peace Та пак си пиша!Но не всички са като мен! Wink
Много странно  newsm78 Защо си била решила да не пишеш?  newsm78 Естествено,че всички са различни.Не разбирам,но ти си знаеш  Peace

Илиянка, на мен скоро ми казаха за 1 мехлем за хрема- Пулмекс бебе ли,нещо такова- при хрема се мажело от мехлема по коремчето,гърба и петите на детето.Може и да пробвам.За 1ви път чувам и незнам дали ще има някакъв ефект,някой чувал ли е за това?

# 173
# 174
Краси, при последната изстинка на Стилияна ни го предписаха този мехлем. Маже са само гърдите и гръбчето. Мазах, незнам дали от него, дали от Коризалията (защото давах и нея), но много бързо й отмина всичко - и хремата, и кашлицата.
ОТносно неписането във форума - не виждам какво значи - повече няма да пиша - според мен тук сме се събрали, за да си споделяме хубаво и лошо, но както Краси е казала -всеки си знае или "всеки луд с номера си" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Редактирам се, за да подчертая, че този мехлем не се използва, ако детето има температура Naughty

# 175
Е,не мисля,че съм чак луда  Mr. Green ,но в даден момент някой(и) с някое изказване те издразни или те заболи от нещо,което си прочел (или не) 0и си казваш-няма да пиша повече!Но на мен понеже бързо ми минава  Laughing ,пак си пиша! Mr. Green

# 176
Ееееееееее Пебс, изобщо не съм визирала теб бе душа Hug Hug Hug
А за лудостта, аз съм не малко, а много  Mr. Green

# 177
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ее ПЕБС, няма да се връзваш много, все пак това е форум, всеки пише каквото иска. а и мисля че горе-долу тук тона на говорене е доста сдържан  Peace
запълваме си времето и си чешаме езиците, и си "сверяваме часовниците" с набори на нашите дечица, въпреки че вече всичко е толкова индивидуално...
  bouquet

мойто диване не днес е спало до 11.15 ч. и сега хем му се спи, хем се катери по дивана  #Crazy след малко ще го вържа за леглото  Mr. Green

# 178
  • София
Пебс, не се впрягай излишно бе, душа  Hug   bouquet! Пиши си колкото сърце ти иска - аз обичам дългите постове  Mr. Green !
За лудостта, както се казва "Всеки луд с номера си!" , а аз съм със цяла програма  Crazy Joy !

# 179
  • Асеновград
Да,така е,ние сме си тук ,за да си споделяме.А и сме доста и може би се получава в даден момент някой да не "обърне " внимание на някой друг,което със сигурност не е нарочно,защото и  забравяме и се отнасяме,което си е нормално  Hug А и ние тук пишем, не винаги успяваме,може би да пресъздадем с писане чувствата  Hug
Куши,Мари,благодаря за инфото,мисля да го пробвам,че много добри отзиви чух  Hug

Общи условия

Активация на акаунт