Отговори
# 270
  • у дома с любимите си хора
Привет и то нас!
Загубихме ви дирите и не знам изобщо какво е ставало.
При нас -госпожицата има вече и кътници/пробиха с голям зор/ и Ралинка ходи сама от 5 октомври,а прощъпулката я направихме миналата седмица като мама меси питка и тича да я раздава,а за гостите и по нещо сладичко направих.
Това е друго не се сещам...Прегръдки за всички дечица и мами Hug

# 271
При нас дойде ли време за ядене и настава кошмар. Абсурд да седне на едно място и да яде, в столчето сяда за малко и следва кански рев да излиза. Иска да бърка в паницата с лъжица, но не да се храни сам, а да маже. Само дебна за реклами по ТВ, че да зяпне за малко и да му набутам няколко лъжици. А не е като да не му се яде, щото всичко си изяжда, но с гонене, обикаляне на стаите и много нерви от моя страна.
Кали, това все едно аз съм го писала. И Алекс се храни под час единствено на реклами (вече всичките съм ги научила кога са), иначе забрави. И в момента, в който пуснат джингъла за край на рекламата, се извива на скоба назад, стисва устата и започва рев. Как разбира маймуната не знам, но факт. Ужас!
Иначе засега имам успех с инхалатора (да не ме чуе дявола) и Алекс си го захапва доброволно. Е, не стои цялото време, но все 2-3 минути правим нещо. Дано да даде резултат поне с кашлицата.  Praynig

kerilain, да не те отчайвам, но при нас чесъна изобщо не помогна. А го започнах още от първия ден болест. Виж, при остатъчна хрема може и добре да се отразява. Аз пък нали се самоизлекувах с мед в носа (при мен подейства като магия) и днес сложих мъничко и на Алекс. Знам, че е възможен алерген, но милото така се мъчи от запушения нос и не може да спи, че нямах избор. Не знам дали е помогнало, но засега не съм забелязала и да е навредило.
Стискам палци всичко да е наред с вас! Непременно пиши какво става, ще ви оперират ли, кога и т.н., за да стискаме всички дружно палци и да пращаме позитивна енергия.  Hug

# 272
При нас дойде ли време за ядене и настава кошмар. Абсурд да седне на едно място и да яде, в столчето сяда за малко и следва кански рев да излиза.
Кали, това все едно аз съм го писала. И Алекс се храни под час единствено на реклами (вече всичките съм ги научила кога са), иначе забрави. И в момента, в който пуснат джингъла за край на рекламата, се извива на скоба назад, стисва устата и започва рев.

и при нас така  Rolling Eyes /тия дни му намерих цаката, да чукна на дърво. Има една тв - Тянков тв, бичат нон стоп народна музика. Засега работи, докога ли .../

Хекси, дано не откачиш, докато си сама  Praynig първите 3-4 дни е най-гадно с тия запушени носове  ooooh! дано скоро ти пристигне помощта  Praynig

Брейви, честита годишнина! Бъдете здрави и много да се обичате!  Hug

# 273
Аз това с народната музикаоткога го повтарям Mr. Green Mr. GreenФолклор ТВ е истината за спокойствието у дома!

Косе днес 38 градуса вдигна-не мога да определея дали е нанстинка или зъби,но баба го мазала с оцет,аз си тръгнах по-рано от работа и му давах панадол,бързо я смъкна.

# 274
  • Бургас
Ками, ако са му сложили ваксината за заушка, морбили може да е от нея. До 20 дена от поставянето може да се вдигне температура.
Ние нямаме проблеми с храненето, просто заспива и не може да се наяде наобяд. Но и ние сме фенове на рекламите, но не на всички и ако не го интересува рекламата директно превключва канала.
Керилайн, дано да се оправи хремата! Пиши датата за операцията!

# 275
Лекси-за ваксината не се бях сетила,мерси.Док каза,че няма да очкавам Т,ама може и да е от това.

# 276
Честита годишнина на Брейви  bouquet  bouquet  bouquet

Саморасличе,много хубави снимки,какво спокойствие лъха от тях и  ми ства малко носталгично за Г-я(ще карам мъжо да ме води скоро Laughing)

Вилиан Hug

Връщам се да изчета

# 277
Саморасличе разгледах снимките-отдавна не беше пускала снимки на Ема HugДано се чувствате добре там.

Мари-как така даваш коризалията неразтворена,Стилиянка не е ли плюе,смуче ли я?

Аз пък вчера така се смях на Косето-напоследък пръцка доста шумно JoyВчера така силно пръцна ,че чакс е стресна и побягна,остана мноого учуден.А онзи ден седнал на пода и пак 3 пъти пръцна и на 3тия път такава доволна усмивка имаше.
Ама и в тази кухня все боб и леща,а лещата хич не я мачкат и то детето не може да я смели.(Това беше за усмивка рано сутрин:)

Аз да попитам-въведохте ли прясното мляко в употреба?То ясно,че по кухните правят кремчета с него,но вкъщи ползвате ли го?А давате ли вече на децата да го пият?

# 278
Здравеите пак момичета
Вписвам още един болен в групата АЗ.Вчера се тръшнах на леглото с 80на50 кръвно болки в сърцето и отгоре на това и течащт нос виене на свят опити за повръщане абе грозна картина.
Ходих на док правиха ми кардиограма иследвания и ми изписаха хапчета за успокоение,всичко било от нерви  newsm78не съм се нервирвала чак толкова ,че да ми прескача сърцето чак ама незнам след 15 дена пак на док ако няма промяна ще се търси по сериозна причина.
Малкия и тои снощи ме изненада с ново 20се има разтроиство сега незнам какво да правя да спирамАБ-то ли незнам и какво да му давам за разтроиството ще питам следобед Док но маичетата които минаха през разтроиството моля да споделят какво мога да му дам да го запека малко поне.
Приятен ден на всичи   bouquet

# 279
Кам, Joy,цунки за Косето Heart Eyes

За млякото не съм давала да пие , но си права в кухнята приготвят всякакви манджори с него

Ерика, дано бързо ви отмине Praynig,за растройството минаваш само на хумана(ако е много зле положението,след 2 ден може да даваш каша с хумана), смекта+хидрасек, сок на Хип  аз давах и сироп ама ми е предписан от д-р

# 280
  • Бургас
Добро утро,
Ерика, скорошно оздравяване на теб и малкия желая! Не се притеснявай и аз имах същия проблем със сърцето и се оказа, че е от претоварване, така че почивай повече ако можеш.
Ками, голям образ Косето. Аз не давам прясно мляко. В кремчетата в кухнята има, но е под въпрос колко щото са прозрачни.
Хубав и слънчев ден на всички и се надявм днес всички болни да са по-добре!

# 281
  • гр.Варна
Саморасличе, пускай още снимки! Peace
Ерика, стискам палци скоро да се оправите и двамата. Praynig
Можеш да му даваш бананче, попарка без масълце, сварени картофчета. За лекарства-не съм компетентна.
Ками, много се смях на изпълненията на твоето момченце! Joy Joy Joy
Когато правя кремче слагам прясно мляко-нискомаслено, но да пие - не му давам още.

Честит прощапулник на Ралинкаbouquet
А снимчици ще пуснеш ли Вивиан? newsm78
И разписвай се по-честичко! Hug

И Мимо е фен на рекламите и на музиката. Започнат ли, можеш да правиш всичко с него, стои като препариран или пък вдига ръка и почва да тресе дупето на музичка.
Когато се храни, винаги трябва нещо да държи в ръцете си, защото иначе няма шанс да стои мирен. Види ли хляб, отказва всичко друго и започва да дъвче филийката. ooooh!

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 282
Момичета,  Hug - ще има и по интересни снимки,обещавам Peace
Хекси, защо не запишеш на диск любимите реклами на Алекс, после връзваш телевизора към компютъра и пускаш Rolling Eyes Няма ли да се излъже така и да яде:whistle:
Ех, при нас колко е интересно - разбира се, вината си е моя, така че сега си сърбам попарата. Не трябваше въобще да ходим до Силистра при свекърите, за да ми разболеят детето #2gunfire - ето сега заради смяната на климата проблемът с носа се влоши достаи чак се закашля от сополи; че и зъби вади, за е още по интересно Sad Опитвам се да се справя някак и дано успея, щото тука помощ отникъде няма ooooh! Tired

# 283
Привет и от мен!
Отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно (защото мога да чета и права, че а съм седнала и веднага увисва поне един на мен).
Такааа, на Ивана и свалиха гипса миналата седмица и от понеделник е на градина и след 3 седмици спане до 8,30 ставането в 7 е много трудно и за двете. Диляна спи от 10,30 до 12 и послеее ...  Crazy чак вечерта в 9,30-10ч. как издържа това дете незнам.
Беринче, за разхвърлянето и вкъщи е така. По принцип съм забранила да има играчки извън детската, но ... това е по принцип. Вечер там е силно минирано и е трудно да не настъпиш нещо.
Разгледала съм всички снимки и няма да изброявам, че ще пропусна някой, а всички са прекрасни. Номерцата на Ани скоро няма да ги стигнем  Whistling  . При нея всички е "бау-бау", Ески, не сте само вие  Wink .
Гледам за пръчици и такива работи си говорите. Опитвала ги е, харесват и, но като цяло гледам да не купувам много често и на кака и, че после забрави да яде нещо по-съществено. Виж, без солети не излизаме, това е много съществено допълнение към седенето в количката  Whistling
Ето малко снимки и от нашия прощапулник
http://valiamecheva.multiply.com/photos/album/7/7
Хареса си маркера и отверка  newsm78
Стига толкова, че се улях  Embarassed
Лек и слънчев ден на всички  Hug

# 284
Ками, не ги плюе хапчетата. Върти си ги из устата и на края ги гълта, без проблем Peace
Аз да ви кажа, взех, че купих и имуномодулатора и го давам - ФОР КИДС (ако някой го интересува).
Дано бързо да оздравяват болничките, че пак са много миличките Praynig

Общи условия

Активация на акаунт