Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 054
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти!Ама май съм забравила да й напиша манекенските мерки-3330 кг и 51 см. Предполагам, че когато пуснеш новата тема,  ще можеш да ги добавиш   bouquet

# 226
  • София
Мога и сега.  Peace

# 227
Сиа как сте ние изкарахме варицела и сега вече сме добре ти да нямаш вече положителен резултат за второ бебе а? newsm78 Иначе сме добре
                  хайде да ги заведим на 1.03.09 в мола на баба марта говорила съм и с милена помисли си и ще се чуем допълнително.

# 228
Привет мадами  Hug и новодошли мами Hug

Ритка, колко топло изглежда само там  Rolling Eyes А само от чисто любопитство да попитам - колко е наема на тази къщурка Thinking

При нас нищо много ново, освен 4е аз съм леко бременна Rolling Eyes но днес съм на първа консултация, а до гинеколог не знам кога ще успея да отида та... ама съм де, засега bowuu

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:24 от bubka

# 229
Бубка, много много лека бременност със един сладък щастлив финал Hug Дано всичко бъде наред и без никакви грижи  Peace
Ритка, като чета при вас какво е, аз го чувствам същото в Германия. Абсолютно е същото и с боклука, и с усмихнатите хора, и с реда и с ваксините.
Изобщо се почувствах човек, откакто сме тук. Едиственото лошо е че ни гони кризата и само се моля да се задържа на работа, иначе незнам какво ни чака  Cry
Единственият проблем тук, който имаме е намирането на жилище. Всички бягат от чужденци скорошни, с деца и отгоре на всичкото само майката работи...това им изглежда като извънземно и ненадеждно...но..нищо ще мине и това, само да сме здрави и да имам работа
Поздрави на всички  Hug Hug
Ритка, снимките са супер, площадките приличат на тукашните, а тези къси ръкави и боси крачка ми се струват толкова странни по това време  Grinning Мая е станала супер мадама  bouquet

# 230
  • В средата на времето
 Joy bubka  уби ме с това "При нас нищо много ново, освен 4е аз съм леко бременна Rolling Eyes" Че това малка новост ли е? Simple Smile Хайде леко бременеене от мен  Hug

# 231
Бубка, честито мило  Hug Hug Hug

Леко бременеене и здраво бебче мило Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега да кажа едни големи благодарности на Асето за консултацията по телефона днес  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Та да ви се оплача момичета, след толкоз време кърмене за сефте получих запушване на млечна жлеза  Rolling Eyes Асе, ще пиша като има развитие  Heart Eyes

Бубка, наема е около 750 евро на месец  Thinking Но квартала е елитен така да се каже и е много близо до ситито. В по-далечните квартали са доста по-евтини наемите.

Зайо, всичко което казваш е така включително и за наемите. Къщата ни я наеха наши приятели преди да дойдем, иначе едва ли щеше да ни огрее  Wink Тук гледат дали имаш работа, доходи и какво ли още не. А иначе за икономическата ситуация, стискам палци всичко да е наред при вас  Heart Eyes

А иначе тук в Мелбърн времето винаги се променя, днес максималната беше 35, минималната забележете 12, утре максималната ще е 20, а минималната 10. Времето се променя за секунда, така че хората винаги си ходят с дебели и тънки дрехи в раничката Simple Smile Такова е, имаше един ден тук когато температурата за 15 минути падна с 15 градуса, това е чара на Мелбърн Simple Smile Има една приказка, че ако не ти хареса времето в Мелбърн просто изчакай 5 минутки Simple Smile

Целувки от нас  Heart Eyes

# 232
Ритка, значи там наемите са къде по-евтини от тук при нас...хем сме в малък град, пък не можем да намерим дори апартамент, а какво остава за къща. ние плащаме повече от вас, а отделно си плащаме ток, газ и то става страшно. Тук евтините не ни ги дават защото имат сигурно да избират от 20 души, пък скъпите пак не ни ги дават защото нямало да можем да си ги плащаме  Rolling Eyes В България, ако се доредиш пръв обикновено печелиш жилището, тук не е така. Тук наемодателя си избира хората и нищо не можеш да направиш.
Дано се оправи проблема със запушването. Аз имах много такива проблеми и с двете деца, много е неприятно. Мен обикновено ми помагаше сучене/цедене и разтриване и топло...и време  Sad

# 233
  • София
Сиа как сте ние изкарахме варицела и сега вече сме добре ти да нямаш вече положителен резултат за второ бебе а? newsm78 Иначе сме добре
                  хайде да ги заведим на 1.03.09 в мола на баба марта говорила съм и с милена помисли си и ще се чуем допълнително.

А, не, не съм бременна.  Peace Трябваше да оправям някои свои здравословни проблеми, но вече може да се каже, че имам зелена светлина. Обаче таткото нещо взе да се отказва - заради кризата, що ли, та ще видим. За 01.03. с удоволствие - стига да сме в Сф, че ми се ще да отидем малко на ски и още не знам кога точно ще пътуваме.  Hug

# 234
Момичета, гърдата се отпуши днес Simple Smile Алекс свърши добра работа  Hug Асенце  Heart Eyes

Целувам ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.С. Мая днес е яхнала метлата, Алекс пък горкия само мрънка с тез зъби и съм луднала  Crazy

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 11:14 от ritka

# 235
О толкова ви завиждам за хубавото и топло време  в Австралия изглежда най трудното вече е преминало но само вие си знаете какво ви е . Тук в София е -10 С и е голям студ сутрин закарвам детето в градината и добре че съм отпуска и се прибирам в къщи на топло. Хей мамче леко бременеене  1stroller  мен все още ме е страх. Сия надявам се всичко да е наред вече при теб . Какви ски има опасност от лавини а къде мислите да ходите че и на нас ни се ходи някъде но да е на близо . Незнам . Май и аз нещо съм зациклила и незнам какво искам .

# 236
  • София
На Боровец. Айде с нас!

# 237
  • в шоки-land
Бубка, честито коремче  Hug Heart Eyes лека бременносст и спокоен финал с прекрасно 3драво бебче ти желая  Hug Heart Eyes

Ритка, супер са снимките и и3глеждте страхотно Hug Heart Eyes....

Слипи, в най-скоро време да се похвалиш и ти с коремче...татито да не му мисли толкова  Wink Grinning

zayo, няма страшно Hug Heart Eyes...щом вече са ви дали жилище, докато плащате всичко няма да ви пипнат Peace...

при нас почти всичко е наред, освен това че сьм с много лошо вь3паление на синусите и пия АБ...ама ще мине Wink....хубав ден на всички малки и големи  Heart Eyes Hug

# 238
  • София
И, amei, това със синусите си е много гадно, да минава бързо!  Hug

# 239
  • в шоки-land
И, amei, това със синусите си е много гадно, да минава бързо!  Hug

благодаря  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт