Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 057
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Ритко, пиши как сте, че с тез пожари не ми излизате от главата. В другата ни отчетна има една австралийска мама и нея само я мисля Hug
Гале, ние още си купуваме Верея, ама то след тези общи разкрития около произхода на киселото мляко в магазините... Взехме да купуваме био мляко... Ще видим - скоро може да дойда у вас на уроци по подквасване Hug
Шамс, относно антибиотика и кърменето няма проблем, но не съм съвсем сигурна за лаймската болест. Ще попитам и ще ти пиша Grinning

# 211
  • София
Да, Ритка, и аз се сещам за вас, като гледам новините.  Peace Включи се, моля  Praynig , да ни успокоиш.

# 212
Момичета набързо че Алекс вършува около мен. Добре сме, пожарите по принцип са далеч, на около 100 км от нас, макар че днес се беше подпалил един парк на километър от вкъщи. Хора са причина за пожарите. Дали обаче ги палят нарочно или случайно е друг въпрос.

Ще пиша повече като заспят децата, че съм луднала с тоз малкия, просто няма спирка  Crazy

Асе, коя е таз другата мама Simple Smile Пише ли в австралийската тема  Thinking

# 213
Ритко, Шийла/Шейла (зависи от произношението) й е никът Peace С три хлапета е - страхотна сладурана. Може и да пише в австралийската тема, ама аз не съм поглеждала там, за да видя Grinning
Невероятна мацка е. Красива, умна... поредният човек в този форум, който ме е накарал да се замисля над много, много неща Heart Eyes

# 214
Хайде момичета на снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341911&pid=10556658

Целувам ви много много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
  • В средата на времето
Ритка, снимките са супер  Hug Толкова красиво изглежда всичко там - Мая е станала голяма хубавица, а този юнак Алекс е страшен сладур. Да са ви живи и здрави! Hug Ти започна ли работа там? Мая ще ходи ли на градина? Разкажи малко повече за живота от другата страна на Земята, когато си по-свободна  Grinning

# 216
Изидке, здравей  Hug

Ами аз работа не търся, само мъжа ми. Засега ще си гледам децата. Пък и с Алекс си се кърмим още  Hug

Иначе пратихме документите на Мая за градина и ще чакаме да видим дали ще ни приемат и дали ще има места. Иначе тук положението е такова:

3 годишните ходят 2 пъти в седмицата по 3 часа на градина, 4 годишните ходят 3 пъти в седмицата по 3-4 часа, а на 5 години тръгват на училище, което има и нещо като занималня и всъщност е целодневно.

Иначе какво да ви кажа, пожари още има, не са ги угасили всичките. Много хора загинаха и тук това е голяма трагедия.

Града е много чист, прекрасно място за живеене. Няма да видиш кола паркирана на тротоара или в градинката. Има много паркове, близо до нас има три парка. Всичко се рециклира. Всяка къща има собствени кофи за боклук, които се изхвърлят веднъж в седмицата. Една за нормални отпадъци, една за рециклиране и една за отпадъци от градината. Има много големи намаления по магазините, наистина огромни намаления, онзи ден купих на Мая столче за хранене на кукли, от 20 долара го намалили на 14, пък накрая се оказа че всъщност е 7. На Алекс му купихме кошара на Грако на Бейби Айщайн, на две нива с играчки на Бейби Айщайн за 80 долара, като в началото е била 200. Фишър Прайс са на безумно ниски цени, Чико пък защото идват от Европа са доста скъпи. Пюретата се предимно американски и новозенладски. Днес на Алекс взех пак с намаление 16 плодови каши за 8 долара. Скъпите неща са тези които идват от Европа, макар че и те не са толкоз скъпи. Хората са много усмихнати, днес в магазина една възрастна жена ме спря, смеейки се и се чудеше какво е тръгнала да купува  Crazy Просто са си такива. Запознах се с различни мами, македонка, израелка и австралийка, изключително кооперативни Wink Има клуб на майките ще гледам да ги посетя скоро Simple Smile Тук се бият повече ваксини отколкото в БГ, освен нашенските тук се слагат за пневмококи, менингококи, ротарикс и варицела.

Аз се чувствам много добре, като изключим това че ми липсват приятели и роднини  Hug

Децата спряха да боледуват, тук няма смог. Мая чудесно се разбира с английско говорящите дечурлига, тя на български, те на английски, но играят чудесно Simple Smile Вече започна да ползва английски думички.

Ами това се сещам, питайте  Hug

Целувам ви  Heart Eyes

# 217
  • София
ritka, радвам се много, че добре се чуствате и вие и дечицата! Много са пораснали (аз не ви бях виждала от доста време на снимки) и са страхотни сладури  - и госпожицата и младия господин Wink Hug

# 218
  • в шоки-land
Ритка, честит ви нов дом  Hug Heart Eyes...много щастие ви желая  bouquet  bouquet  bouquet...моделите  Wink на  снимките са страхотни  Peace

# 219
Здравейте, аз сега открих темата и много се зарадвах! Моята дъщеря е юлско бебе. Бих искала да се запиша, ако приемате нови членове Simple Smile   bouquet

# 220
Добре дошла - никого не сме върнали до сега Hug Hug Hug
Само дето не сме супер редовни, но пък сме мили и отзивчиви Simple Smile
Сия трябва да те добави в списъка - само кажи кога точно ти се роди слънчицето Heart Eyes

# 221
Страхотно!Аз за сега съм редовно във форума, но като се роди и втората принцеса...Иначе за пртокола-голямата ми девойка се казва Алекс и е родена на 14.07.2005 г. Ако трябва и друга информация, няма проблем! Хубав ден Hug

# 222
  • София
Не, само това, но вече не мога да редактирам, така че ще те добавя в новата тема (ще я пусна, като тази стане 20 стр, стига някой да не ме изпревари).  Peace

# 223
  • София
Поправям се - всъщност мога, така че те добавям.  Hug

# 224
  • София
Готово!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт