Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 080
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Бубка, ние откакто дойдохме тук, няма няма и ни гони разтройството - за 2 месеца 2 пъти малките + повръщане като се има в предвид че в Бг тези две неща никога не са се случвали, а напротив проблемите бяха с дихателните пътища. Дори ние големите сме от запек на разстройство...мисля си или от различния климат, храна или различни вируси, незнам...

# 196
Айде да дигна малко темата докато чакам боята да ми хване  Laughing
Ние минахме през ударна серия болести почти два месеца от вирус в настинка влез излез и Габи и ние ужас просто
Сега сме ок вече  Peace
Та в тази връзка Зайо не вярвам нито да е от храна нито от климат просто са си по податливи в тази възраст нормално е според мене

На нас днес ни връчиха -бележника- на Габи с цветни точки за първия срок какво е научила как се е развила къде да се наблегне  Peace
Много съм доволна системата им е стройна поне за тази възраст и работят много добре Метресите -учителките- с децата
Също почва раздаване на книжки от днес всяка седмица по една книжка от училищната библиотека ни дават и на другата седмица я връщаме и ни дават следващата
Усещам го като намек че трябва да се учем по сериозно на букви и четене май  Laughing
Иначе и мама да се похвали че свършвам скоро второто ниво по френски и почвам един сериозен курс за трето който ще е до лятото
После се надявам да си намеря работа вече и да се канализират нещата
Това е поздрави от нас и целувки за децата  bouquet

# 197
Браво на вас!
При нас детските градини са мммм как да кажа, като забавачница...освен да си играят, рисуват и такива неща нищо не учат май....то затова и Деница знае 5 дума на кръст...ама дано с времето всичко се нареди  newsm78

# 198
Момичета, здравейте от Австралия Simple Smile

Добре сме Simple Smile Бебока беше болен (донесохме си вируса от БГ), сега каката е наред, но май оздравява вече Simple Smile

Досега обзавеждахме къщата, ходим по институции и така Simple Smile Още се ориентираме в обстановката.

Децата са спокойни  Hug

Много много ви целувам и да сте здравички Simple Smile

Ще пиша пак скоро  Heart Eyes

# 199
  • В средата на времето
ritka, всичко най-хубаво от мен в новият ви живот от другата страна на земята  Grinning Hug

# 200
Риткооо Hug Hug Hug
Много ви прегръщаме и целуваме Hug Hug Hug
Как е на топличко??? Готино ли е?

# 201
  • welcome to the Jungle
 Ритката, добре пристигнали!  Hug Peace
Чакам с нетърпение разказ, който да предам и на д-р Масларски   bouquet

Момичета, проведох интересен експеримент си кисело мляко http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366512.0;all - ако искате - хвърлете му по 1 поглед Flutter

# 202
Здравейте момичета Simple Smile

Поздрави от Оз Simple Smile

Пиша ви да ви кажа че сме живи и здрави, добре сме, още се адаптираме и така Wink

Много ви обичкам Simple Smile

Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.С. Лионес, мило, за разказ време нямам защото още сме обърнати с главата нагоре пък тук нали сме наобратното , но питай питай Simple Smile А с д-р Масларски се чуваме редовно, той ни е голям приятел  Heart Eyes Даже снимки ще гледам да му пратя тези дни. И ще ги кача някъде и вие да ни видите  Hug

# 203
Привет, дами Hug

Нямам никакво врме напоследък, само се разписвам Peace

Гале, прочетох с интерес опита ти. Доста поучителен бих казала Peace Ако правиш друг по-нататък пак извести Peace

Ритке, добре пристигнали Hug Какво е Оз newsm78 че не мога да зацепя ooooh!

Ние още се борим с дриското  Tired

Хаиде лека, като ми остане време ще пиша още Peace

# 204
Оз е Южна Земя, иначе казано Австралия  Hug

Целувки от нас  Heart Eyes

# 205
Здравейте момичета,

Пиша ви, защото в търсачката ми излезе, че една от юлки 2005 е изкарала лаймска болест. На мен преди няколко дена ми я откриха, явно съм я хванала в последния месец на бременността. Сега съм с огромно петно на крака, почвам антибиотик, а кърмя... Можело уж... Много съм притеснена, моля ви, нека тази мама, която е преминала през това, да ми пише. Притеснявам се ужасно за сина ми...

# 206
Привет!
Шамс ,
Доколкото си спомням това беше Bezhy. Тъй като тя ужасно отдавна не се включвала в отчетната ни темичка, може би е по-удачно да и пишеш на лични.
Поздрави на всички   bouquet!

# 207
  • София
Преди няколко години майка ми мина през това - пи 2 пъти АБ и мисля кръвните изследвания си влезнаха в норма.
Направи консултация с вирусолог - ще ти кажат най-точно има ли опасност за бебо, предполагам кръвно изследване ще се наложи.
Клиниката по вирусология е м/у кино Сердика и парка Заимов (извинявай за тъпия ориентир, ама ми се губи името на улицата... май пак Заимов беше...)

П.С.  Открих телефона на Нац. референтна лаборатория по Лаймска болест лептоспириози и листериоза (това от изследване на Ида го имам) 944 69 99 / в. 229

Дано всичко е наред при малчо, а на теб бързо оздравяване! Пиши като имаш новини! Hug

# 208
  • Разпиляна във въображението
Не съм писала от сумати време в тази темичка. Като гледам с голяма част от майчетата се засичаме в другата тема за ДГ Wink

# 209
Спирам да купувам марката, която не се е подквасила. Благодаря на лъвицата, беше ми интересно.

Общи условия

Активация на акаунт