Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 059
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Стига бре Сия и вие да не останете по на зад . Кога я сготвихтех тази плевмония нищо не си казала. иначе ние за сега сме добре гледаме се и ми къса нервите от сутрин до вечер.

# 181
Момичета, отбивам се да ви кажа че сме кажи речи добре Simple Smile

Готвим се за път, понеделник излитаме  Hug

Не ми остава време да пиша напоследък защото събирането и приготвянето на багаж с две деца и без помощ е кажи речи мисия невъзможна  ooooh!

Иначе Мая е горе-долу добре. От една седмица ми прави всяка нощ ларингоспазъм или бронхоспазъм и не можем да разберем от какво. Според д-р Масларски или е алергия или е рефлукс. И така всяка нощ правим инхалации и дано да се оправи до полета  Sad

Малкия Алекс расте хубавее и с кака си лудее  Blush

Целувки и да оздравявате всички болнички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
Ритка, лек полет и като имаш възможност ни навестявай Hug

# 183
Мимес, че как без вас  Crazy

Като си пусна интернета ще съм си по цял ден, т.е. по българско време цяла нощ във форума  Party

# 184
  • София
ritka, присъединявам се към думите на mimes.   Hug

Ели, казах ти.  Joy Беше покрай дядоколедовите тържества, та не знаех дали Ади ще види Дядо Коледа - било в градината или другаде.  Peace И Ади пи клацид, даже взехме и втора опаковка, че трябваше минимум 10 дена.  Rolling Eyes Радвам се, че се оправяте.  Heart Eyes

# 185
Привет дами  Hug

При нас пък мен ме тръшна вирус гаден Close Остро възпаление на дихателните пътища... голяма гадост  Tired Днес се чувствам вече по-добре за радост Peace

При мен купона ще започва от понеделник когато стартира дългоочакваният ми курс. ще бъде 8-часов, така че все едно съм си на работа Crazy За капак в неделя започваме и с Гогата да ходим на т.нар. "училище за раздвижване" по един час. Преведох го буквално, но всъщност място където се събират деца, родители и аниматори и се забавляват като предлагат на децата различни двигателни игри... Абе ще го видим какво е точно Rolling Eyes

Само се моля на фона на тази пълна програма Гогов да започне вече по-малко да боледува Praynig

# 186
  • София
Ритка, успех с багажа, полета и още повече успех след това!!!! Ще чакаме новини!
А за това спазматично кашляне нощем... #Crazy Малката е така - от лятото е все с кашлици - редува болест със кашлица, здраве с кънтяща кашлица (предимно нощем). Направи страшен пристъп след цял ден в родителите ми (и спане на китеник). Просто засега не мога да изолирам причинител, но очевидно е някаква алергия...
Дано бързо се оправи Майчето!

Бубка, Успех!

# 187
  • welcome to the Jungle
Ритке, и аз съм от тези, които те изпращат с много пожелания за по-добър живот, по-хубави дни и по спокойно ежедневие!
 Аз така съм намразила родния си град, че бих търсила всячески алтернатива, за да отида да живея някъде, където живеят цивилизовани и културни хора, а не простаци и всякаква измет  #2gunfire, ама срещам сериозен отпор на тази ми идея. Та тук ще съм, няма къде да ходим, но от сърце ти пожелавам на вас да ви е по-добре  Heart Eyes!

ara75 , това с алергията е мноого коварен момент. Хомеопат? Доктор? Мисля, че не е рано да зяведеш Марийка поне на хомеопат, пък що не и на алерголог.

Спящата красавица, аз пък трябва да се похваля, че откакто водя при д-р Масларски болните ми момчета, не са пили 1 антибиотик! Peace Този човек всеки път при разболяване иска изследвания на Ц-реактивен протени, ПКК с диференциално броене и урина. Те са му достатъчни, за да види дали болестта е вирусна или бактериална. Всъщност до сега бактериални са били само локални възпаления в носа например или конюнктивит.
Та във всичките случаи, в които види, че няма бактериална инфекция просто не изписва антибиотик. Благодарение на това Любослав не е пил до момента такъв, а и на Оги черната серия (с 6те антибиотика за кратък период) от миналата година приключи.

Wink Това го споделям, че масово докторите изписват АБ, за да се подсигурят, че евентуално да не излиза вторична бактериална инфекция, но всъщност хич не са прави, щото иизследванията показват за какво иде реч и така "превантивни" антибиотици не се пият.  Нямам предвив конкретния случая на Ади  Wink. Всъщност ние си се водим още при Любенова  Sunglasses, но при остри състояния - директно при Масларски  Wink

Мимка, вие как сте?

# 188
Момичета, благодаря на всички за пожеланията  Hug Hug Hug

А за хората, Лионес надеждата ми е във вас за моята родина Heart Eyes

Лионес, не можах да не се включа за д-р Масларски, нашия най-прекрасен доктор  Heart Eyes Децата го обожават, той ги обожава, невероятен човек и лекар  Hug Много поздрави да му носите другия път като ходите от Майския бръмбар и Алекс и да му кажете че няма да го забравим Heart Eyes

Целувки от нас засега  Heart Eyes

# 189
Добре сме Галенце. Гледаме си се с Дари, но от Понеделник мисля малко на градина да походим двете, че ни забравиха децата, и ние тях Grinning

# 190
  • София
Гале, ходим на хомеопат редовно даже Hug За остри състояния много добре реагират и двете девойки, както каза и ти за юнаците - АБ не са пили (Ида има 1 от преди да се запознаем с хомеопатката, а изписването по тел на втори беше повода да я потърся).
Мими имаше реакции към кравешки  белтък - помогна ни и вече без проблеми всичко е в менюто. Това чудо обаче.... доста се проточи.
За алерголог и аз все мисля, но не съм проверявала никъде. Четох тук-там, че след 3г изследванията били с реални резултати и... затова се моткам. А и си мисля като ми кажат "прах" или "акари" или "плесен" как ще изчистя целия свят???  Sick
Ще тръгва ли на градина (ясла) Любчо наесен? Нещо хич не съм наясно с критериите за прием тази година... Дали ще има предимството брат/сестра в съответното ОДЗ?

# 191
Теди, душа, Любо ми е с кашлица. На моменти като спазъм - лаеща. В чудо се виждам понякога. И още не съм го завела на хомеопат, защото не мога да сколасам с двамата - ужасна съм Embarassed

# 192
  • welcome to the Jungle
Ара, смятам Любанко да заминава на ясла.Аз чета с трепет темата за критериите. Счита се, че другата седмица ще ги финализират и ще ги предадат на гласуване. Обмислят точкова система като са изброени доста неща, дето носят точки, но да видим какво ще излезе накрая.
А на Любослав вече му е време за ясла, има нужда да се социализира, въпреки, че един път седмично ходи с брат си в Пумпелина.

За хомеопатията - при нас е с частичен успех. Ходихме миналата седмица при Чамурлийска да бориме на Оги трудното заспиване денем и вечер, ама без никакъв успех. За острите състояния също нямаме никакъв успех при хомеопатията, та затова д-р Масларски го издигам на пиедестал. Ритка, непременно ще му нося поздрави!!

Асе, не си ужасна! Уелкъм ту дъ клуб с 2 малки деца  Mr. Green. Аз поради тая причина успях след 8 месеца да ида да се подстрижа ( хем фризьорката ми е на 4 минутки пеша). Любослав лежа 2 дни в края на 2007 заради лаеща кашлица и леко тръгнал ларингит. Мой съвет е - непременно потърси мнение на специалист, че в момента из София броди някакъв отвратителен вирус, който рязко преминава към пневмония.
Давам само пример - моя добра приятелка постъпи в болница с 5 месечната си дъщеричка. На рождения й ден й се обажда приятелка с 2месечно бебенце да я поздрави и като разбира, че са в болница, се оплаква, че и бебето кашля, но педиатърката му е назначила само инхалации. Изплашва се жената, че все пак може и да е опасно, щом приятелката(рожденничка) й е вече в болница и отива и тя с малкото бебенце да го прегледат за всеки случай... И познайте! Откриват му тежка бронхопневмония и едва го спасиха малкото бебче! Това се случи преди 10тина дена!
И най-странното е, че и двете бебенца са били в добра кондиция до преди да идат в болница и да им открият усложненията. Мъничкото бебонче се е сринало за нула време и добре, че това се е случило именно в болничната обстановка, та са го обдишвали и сумати време е било с единия крак в гроба... Брррр, тръпки ме побиват. Дано изчезнат такива болести , фу!

Мимка, да ви е весело и приятно на детската, въпреки, че в това шантаво време навън, което е предпоставка за всякакви болести, аз лично треперя Ого какво ще ми донесе от градината...

# 193
Ох, пак се почна разискването на болестите ooooh!

Аз тъкмо си стъпих на краката и се тръшна малкия Confused Заразила съм го и сега и той буха като мен... Правим си концерт в някои моменти  Rolling Eyes  Той отново е с проблемна диария Tired От началото на годината е с разтройство, което чат-пат преминава в диария, като реша да поотпусна края или поизстине ooooh! Втръсна ми вече #Cussing out Мисля да изчакам до края на месеца и ако още продължава ше се изследваме... Някакви идеи, мнения, препоръки?

Всички болни да оздравяват по-бързо  Praynig Hug

# 194
Мили момичета Simple Smile

В понеделник тръгваме за Оз и засега не знам колко време ще ми трябва за да се включа от там Simple Smile Затова ви казвам че ви обичкам, да сте здрави и съвсем скоро ще се чуем  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт