Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 065
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • в шоки-land
Честита Нoва 2009 година на всички малки и големи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Честита Нова Година Simple Smile

Нека 2009 ви донесе здраве, щастие и сбъднати мечти  Hug Hug Hug

# 167
  • Варна.
Честита Новата Година!
Здраве и любов на семействата и нека тази година да даде на всички ни възможност да правим повече неща които ни правят щастливи!

# 168
И от мен Честита Нова година - много щастие, успехи и здраве на всички ви!

# 169
От мен също само хубави мигове тази година!

# 170
Честита Нова Година!

Нека 2009 донесе на всички ни много здраве, късмет и сбъдване на мечтите ни!

# 171
ЧНГ!!! Много здраве , щастие, късмет, любов и успехи! А на именниците днес- честито, да им е здраво името!

# 172
За много години, момичета Hug Hug Hug Бъдете здрави и щедри на любов Hug Нека новата 2009-та донесе повече щестливи мигове и много усмивки..., а кой знае... за някои от вас може да е време за повтаряне...или потретване Hug

Сияна остана за седмица при майка ми следпразнично. Тази събота ще ходим да си я вземе, че сме и на сватба - кеф Grinning
След това ще съм известно време сама с двамата Rolling Eyes Най-голямата ми тревога е, че Любо е леко болен - гърло, кашлица, сополи и малко кофти настроение, та не знам как точно ще осъществявам воденето на Сияна до градината сутрин Confused Не ми се ще да го извеждам... Замислям да помоля комшийчето (мацка на 14 години) с/у 2 лв да гледа Любаеца докато аз закарам сестра му Thinking
Но ще видим. От понеделник трябва да съм с готов план Grinning

# 173
  • София
... Замислям да помоля комшийчето (мацка на 14 години) с/у 2 лв да гледа Любаеца докато аз закарам сестра му Thinking
Но ще видим. От понеделник трябва да съм с готов план Grinning

Асе, да не си почнала до шофираш?  Hug

# 174
  • София
За много години, мили момичета! Много късмет, щастие и усмивки през 2009 ви желая!!!

Асе, на първия сняг и аз съставих набързо подобен план - сега идва една съседка вкъщи, докато заведа Ида. За съжаление в повечето случаи Мария се буди като стана и после цял ден е недоспала Confused Плана ми е да остава и за повече време при нея докато свърша това-онова, ама пустата му маймунка неможе да свикне още и реве

# 175

HugЧЕСТИТА НОВА 2009Г. МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!  Hug

# 176
Хей Мами честита нова година и от мен . Дано да ни е здрава весела и изпълнена с много любов.От това студено време май не остава време за писане .Аз например имах хубава нова година  всичко беше наред до 8.01.09 когато насилствено бях извикана в градината в 14.30ч. че моето чаве е болно с Т и болки в ухото. И нали се сещате че сега кошмара е пълен  имаме си капки за ухо нос два вида сиропи за кашлица и за капак клацид . А А А А забравих контактни сме на варицела . Общо взето е голям купон .

# 177
  • София
Ели, и ние сме болни, но слава богу нищо сериозно.  Peace Оставиха ни за 1 седмица да не ходим на градина заради пневмонията декември, но иначе ни казаха от сряда спокойно да си излизаме и дано! На вас бързо оздравяване!  Hug

# 178
Велинче, ужасно това, дето го описваш Confused Да се оправяте бързо... То Клацида си е една мишеморка... Вземи някакви витаминк след това, а и нещо стимулиращо, че ще му иде имунната система на детето Peace
Ара, ами аз мислих, кроих и накрая си ги водя двамцата. Днес дребния го загърнах, увих и хоп в чувала (той си има от овча вълна), после покрит с дъждобрана и бавно и полечка - към на кака градината Peace
Сийче, ми че аз си шофирам, бе мила Hug Само любимата на Иван не ща да я пипам, че ако я дерна и после с живота си трябва да плащам Mr. Green Пък и в квартала за къде да се помъкна с кола. То в пъти по-лесно пешачката Peace

# 179
  • София
Ей, вместо този студ да умори вируси и тем подобни гадини то какво става - всички дечица болни....
При нас Мими направи екшън тези дни с конюктивит, ангина и Т над 40 Sad сега е почти ОК, ама бая ни шашна. Тъкмо се чудех как този път хомеопатията не ни действа и се прежалих да ходим при педиатъката и... детето се оправи Wink Сега само остава пак да се заиграе сама, че само по ц...те ми виси от 5 дни #Crazy
Кака Ида пък сама прояви желание да й направим "свърталище" в детската стая и вече няколко седмици заспива и спи сама. Има и първо спане на гости без нас - пак  по собствена инициатива Hug Въобще - порасна изведнъж Hug

Асе, сладката бебешка душичка в тоя студ днес.... бррррр... Ама какво да правят вторите дечица - страхотно несамотно детство ги чака, но затова пък заради каки/батковци  няма бебешество за тях!  Heart Eyes
А някоя нова снимка няма ли да качиш?

Сия, радвам се, че не е нищо сериозно при вас!

velinap, пазете ушите сега цяла зима, че много лесно повтаря Confused Пък дано варицелата се размине Praynig

Общи условия

Активация на акаунт