Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 066
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Хей, привет на всички  Hug

И аз одавна не съм се вяскала ама компютъра беше развален Tired

Асе, не могам го отворам това бг-фото #Cussing out

Зайо, всичко е въпрос на време при децата и на настройка при родителите Rolling Eyes Лека полека ще се уталожат нещата, но все си дърпа към вкъщи, пусто му Whistling

Иначе при нас всичко е ок засега, няма от какво толкова да се оплачем или похвалим Flutter
 Hug  на всички ви  Simple Smile

# 61
Бубка, ще смаля една снимка днес и ще пробвам да я сложа тук Hug

# 62
  • София
Днес е Световния ден за борба с диабета

За съжаление с Ади няма да можем да дойдем на концерта.  Sad А и са останали едва 30-ина билета...

Надявам се поне тук да успеем да отидем.  Peace

# 63
Днес е Световния ден за борба с диабета

За съжаление с Ади няма да можем да дойдем на концерта.  Sad А и са останали едва 30-ина билета...

Надявам се поне тук да успеем да отидем.  Peace

И аз ще се пробвам да дойда, мисля че ще е забавно за Ема  Flutter

# 64
  • София
Ние ще отидем, Мими, надявам се да се видим с вас! На реда зад вас ще сме Laughing Тати не събра смелост да остане насаме с Мия (особено на заспиване) и ще сме всички заедно.

Асе, голям сладур е пухчо-Любчо! Разкажи как сте - за папкането не се притесняваме Wink, но всичко друго - спинкане, колики, кака как се  отнася с малкия бонбон?

SASH, в Патиланци е така всеки път по празници и почивни дни... На нас ни е под носа и ходим там само работни дни и то неща, които няма другаде -  батут, въртележки и хокея. Джунглата хич не я харесвам, доста е мърлявко и ако ще играят така предпочитам в някой клуб да отидем.

# 65
  • София
Ние ще отидем, Мими, надявам се да се видим с вас! На реда зад вас ще сме Laughing Тати не събра смелост да остане насаме с Мия (особено на заспиване) и ще сме всички заедно.

...

Браво на тати!  Peace Ох, как ми се идва и на мене, ама утре трябва да ходя на едни изследвания, следователно трябва да си легна по-рано и да оставя Ади да спи при майка ми, че утре няма как да я влача с мене. А и отделно нещо гадният стомашно-чревно-кашлечен вирус се опитва да ни повтаря, поне май повече мене, отколкото Ади.

# 66
  • София
Момичета, казвайте как мина концертът!  Hug

Аз да се похваля, че изследванията са ми ОК. Учудващо, като се има предвид, че ставаше дума за хормон, който се влияе от стреса, а трябваше да обиколя София, защото в лабораторията, която имаше договор със здравно-осигурителната ми компания, не можаха да ми вземат кръв (не ми се случва за първи път  Laughing ) и ходих в "Кандиларов", където винаги успяват, но пък нямат дог. със ЗОК "Надежа" и трябваше да си платя. Добре че детето беше при майка ми, а мъжът ми ме возеше с колата. Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 19:32 от Спящата красавица

# 67
Аз съм много доволна от Кандиларов и най-вече че може да си видиш резултата електронно  Peace

Ние пък решихме снощи да минем през Кауфланд да си по напазарувам, ама Ема като започна едно киселеенее  Shocked, рев да не е тази количка ами другата, рев да вземем не тези фъстъци а другите, рев на касата не си дава фъстъците да ги маркират  Crazy ooooh! ooooh! откачих, че и накрая продавачката ми обяснява "много сте загазили" Rolling Eyes

# 68
Саш, хич не сте загазили  Crazy И Мая напоследък взе да ми прави същите номера  ooooh! Явно е поредния етап в развитието им  Crazy

# 69
Момичета, казвайте как мина концертът!  Hug

Аз успях да отида. Но сама без малкия и по-добре. Страхотен концерт! Напълни ми се душата. Бяхме доста нависоко, но се виждаше добре и озвучението беше на ниво. Беше пълно с деца! Но нас мъничето обаче заспа.

# 70
Не получавам отговори за темичката и си мислех, че никой не е писал newsm78
И на нас концерта много ни хареса, Дари също беше много впечатлена, танцуваше на стола почти през цялото време.
Ара, чак сега видях че си писала за концерта, но се радвам, че те видях там Hug

# 71
Привет, дами, а какъв бее концертът все пак? Laughing

Асе, кога ще копнеш снимката? Wink

# 72
  • София
mimesHug Hug Hug  за вас!!!

Бубка, "Заедно срещу диабета" беше мотото, водещи Иван и Андрей, участваха Дони, Нети, Калки, Денсинг старс и Мюзик айдъл и др леле как тъпо изглеждат на кирилица Embarassed.
Много се зарадвах на препълненаата зала! Беше готино, само дето не можах да мръдна хич Confused Мими още преди началото започна да се черпи и скоро след това заспа Heart Eyes И така до края Laughing А Ида беше много въодушевена, ококорено попиваше всичко пъвите минути. После умората от градината си каза думата и заразпитва всички наред "Кога си тръгваме?"

Сия, радвам се, че са наред изследванията (за каквото и да става дума) Hug

# 73
  • София
...
Сия, радвам се, че са наред изследванията (за каквото и да става дума) Hug

Пролактин.  Peace

# 74
Мммммммммммммм Асе, какъв мъж сте успяли да врътнете с татито  - абе специалисти Hug ама гоооолям сладур пу пу, и какви мускули само  Heart Eyes това само то кърмене ли Simple Smile)))). Да ви е жив и здрав, а за ревноста, ревноста май цял живот си я има поне на моменти, така че май номера е да се научат поне открито да си я признават, тогава и  ние като родители по-лесно я овладяваме и разбираме  Thinking

За протокола, че не сме се вясвали от .....1000години, Явото ходи вече на градина, тръгна лесно и пу пу за сега вървиме добре, чат пат не ще да ходи щото го карали да яде  Mr. Green ама бързо му минава като се сети за играчките и приятелите там. Облича се и се съблича сам ама като сам пожелае ooooh!, определено проявява суетност (като например не си иска вече тирантите щото щели да му се смея децата) ама то и какво друго може да се очаква от един лъв  Mr. Green Аз ходя на работа и с носталгия си спомням за доброто старо време  Hug ма така  е като таткото ни не ще трето  Confused

Прегръдки целуФки и т.н за всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт