Нашето ЮЛЧЕ вече е на градина, прави то бели - лавина!

• 18 429
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • в шоки-land

Асе, кога ще копнеш снимката? Wink

даааа, кога? и а3 не мога да отварям БГ фотото от тук Confused

# 76
  • Варна.
здравейте момичета!
отдавна не съм влизала във форума, затъжих се много за всички!
правихме ремонт и се бяхме изнесли от къщи, после нямахме нет, компютър, време Rolling Eyes
калина е петнайсет кила, висока е около метър, свикна с градината, не яде много там, е,  като цяло е доволна. влачим една кашлица около месец, няма нищо друго, доктора я преглежда и казва, че всичко е наред Rolling Eyes ще я водя да сменя климата, що сиропи изпи...
Аси, гледах те по новините!
Буб, целувки на Гого

# 77
  • София
...
Аси, гледах те по новините!
...

По кои новини, за да я видим и ние?  Wink  Hug

# 78
Дани, мерси за целувките Hug ще ги предам възможно най-скоро  Wink

Мой Гого беше малко болен тези дни, та не остана много време за компютър, никакво даже Rolling Eyes Но днес е на градина, слава Богу Twisted Evil

Аз имах едно "фалшиво" забременяване, май, и така се бях зарадвала..., но уви, вече 3-ти ден ми шурти  Tired Много странно се получи - точно когато трябваше да ми дойде прокървих леко - 3 дни по няколко капки тъмнокафява кръв. И понеже и при първата бременност така се случи, реших, че съм бременна; направих си и тест - положителен! Един ден имах остри болки в матката, но не беше нещо чак толкова силно, по-скоро неприятно и нищо после. Направих си аз среща с личната за първа консултация, която ще се състои утре  Rolling Eyes Ама още в понеделник взе, че ми дойде. Е, започна малко по-странно от преди, но сега си е обилно кръвотечение  Tired И сега се чуда била ли съм изобщо бременна или не... Утре ще отида до лекарката да разкажа и на нея пък да видим какво ще каже  Thinking Вие как мислите?

# 79
Бубке, да ти отговоря.

Аз имах подобно изживяване с положителни тестове и 10 дневно закъснение. Оказа се че е имало оплождане, но се е получил некачествен материал който организма е изхвърлил. Природата явно си знае работата. Това не се водило спонтанен аборт защото не се е стигнало до плоден сак. Така ми казаха лекарите  newsm78

# 80
Здравейте. И аз тледах Асинка по новините, а малкия Любо е направо един бонбон - страшно сладък. Да ви е жив и здрав.
При нас всичко си е наред - Емилиян ходи на детска,  разказва ми много, като се приберем почти не слиза от компа или ТВ-то където му пускам детски. Сега е на тема Ледена епоха, Мечо пух, Том и Джери и съм доволна, защото като се прибера от работа го слагам да гледа и аз спокойно се оправям и приготвям вечеря, но пък после не мога да го махна от компютъра или телевизора, а стои по доста време там.
облича се от части сам. Един ден ми разказа, как всички деца са седнали да папкат, а той не е, защото е бил гол в спалнята защото е спал, и после не е могъл да си облече чорапогащника и блузката и затова не е ял.Но днес ми се похвали че е обул сам чорапогащника, което е постижение.
Всяка вечер си говориме за дядо Коледа, за подаръците, за снега и с такова нетърпение и ентусиазъм  говориме за това, че искренно му завиждам за тези преживявания.

# 81
Ритка, мерси за инфото, успокои ме малко Hug Днес ще видим какво ще каже док и ще споделя Peace

# 82
Еееми, това е, някакво ранно абортче съм направила  Tired Кофти, ама какво да се прави, случва се явно...

Лек ден на всички ви Hug

# 83
Еееми, това е, някакво ранно абортче съм направила  Tired Кофти, ама какво да се прави, случва се явно...

Лек ден на всички ви Hug

Бубка, да ти кажа аз с какво се успокоих тогава. Така е трябвало да стане, явно е имало някакъв проблем с плода и всяко зло за добро. А иначе забременях с Алекс 2 месеца след случката  Hug Целувки и скоро да се похвалиш мило  Heart Eyes

# 84
Zdravejte momicheta Simple Smile
Zapisah Deni na detska i ot ponedelnik trugva.
Vchera biahme da govorim s directorkata. Tia pusna Deni pri decata da poigrae. Kofti e che ne razbira ezika, no nadiavam se leka poleka da svikne. Detskite tuk obiknoveno sa do obiad i ne spiat tam. Nashata ste e ot 8 do 14h. Nie triabva da si i podgotviame zakuskata. Decata ne se deliat na vuzrastovi grupi, ima ralichni stai za razlichni zanimania. Imat staya za gimnastika. Iskaha ni da i kupim zvichki, pantalon za dujd i pantovki. Mi tova e. Pondelnik ste vidim. Decata tam kazaha che imala mnogo smeshno ime Simple Smile
Gradiniata e na 2 krachki ot nas bukvalno i tova e dobre.
Ami tova e. Stiskajte ni palci!

A, eto vi snimki malko
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308623

# 85
Зайо, стискаме, стискаме, стискаме Hug Дано ви се подредят нещата Hug

Момичета, благодаря за комплиментите  bouquet
Ще гледам да публикувам снимки в Мултиплай (или каквото е там Crazy) и ще ви пусна линк, че и от чужбинско да се вижда Grinning
Съни, ти как мислиш - от една гола кърма могат ли таквиз сланинки да станат Mr. Green Могат! М'чи къ' Mr. Green
Колкото сестра му беше кльощава, толкова той е пухкав. Тя тежеше 8700 на годинка, а той тежи 8 на три месеца hahaha И после една майка - една кърма... На туй му се вика абсорбция Laughing

# 86
Зайо, дай на таткото фотоапарата да снима и теб с децата, де Wink Не се притеснявай за езика, пускай им да гледат немски филмчета и ако имаш време купи от тези детски речници с картинки и ги учи на основните думички за помощ Peace

# 87
  • София
bubka, съжалявам, за случилото се! Прегръдки от нас, не задълбавай и приеми философски нещата... Имало е да става (колкото й да мразя този израз...) Ако можем да помогнем с нещо - пиши!!! Hug

Зайо, супер доволни изглеждат девойките! Пиши как е на градината, как се чуства Дени, какви са им заниманията.... ще ни е интересно всичко!

Ние днес писахме писмо до Дядо Коледа Mr. Green Ако не бях участвала като редактор добрия старец щеше да получи от Ида само  "Искам часовник. ЧА-СОВ-НИК!" Mr. Green

# 88
  • София
Ади иска кукла, която има друга кукла-бебе (това ми диктува, това писах в писмото до добрия старец).  Grinning След кратък инвестигейшън се оказа, че имат бременна барби в ДГ, която става от 2 в 1 на кукла-барби и бебе.  Peace  Joy

# 89
  • София
бременна барби в ДГ, която става от 2 в 1 на кукла-барби и бебе.  Peace  Joy
Е, без думи останах.... Не би ми хрумнало дори, че има такава играчка... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт