Умопобъркваници и мистерии - 25

• 49 747
  • 1 414
  •   1
Отговори
# 90
И на мен не ми хареса тази игра.Цъкаш като луд и накрая никаква логика.Продъних си мишката от цъкане Crossing Arms

# 91
# 92
Тази е хубава. Взех жълто топче и синьо с буквата S, сложих го на мястото му. Както си цъках и се върнах при снежинките на поставки, една от тях свети в голямата.  newsm78
Намерих и g и светна още една снежинка.

# 93
Здравейте!
Зареждам я.
==========
Намерих s и g, сложих ги, сложих и жълтата топка-взех жезъла, взех статуетка от подземието, сложих я на мястото й. взех още 1 синьо до златната врата в дясно и едно от късчетата лед.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:35 от Сапфира

# 94
Ако напреднете помогнете.
Намерих и буквите u,s,c, но ми остана още една.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:25 от _baby

# 95
  • Далечният изток
Аз излязох!

# 96
Първото жълто топче го взех от табелката, а второто къде е?
Намерих последната буква, но второто жълто топче не мога да намеря, за да взема последната фигура за вратата. Помощ, че ще ме изгонят от компа.  Praynig

Излязох с нормален край.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:38 от _baby

# 97
Намерих в розите втората златна фигура и  нея поставих, взех златния ключ-там е последното синьо топче.
Като се поставят се отива при снежинките-взех червеното топче, сложих го и взех втория жезъл, сега отивам да взема другата фигура за вратата.
=========
М?! Нормален край?! Какъв още трябва да има?!
==============
Изиграя и със супер край сега.
Фигурата, която е за вратата се позлатява там, където бяха ключовете.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 20:09 от Сапфира

# 98
Хайде на ананасите http://parallellove.sakura.ne.jp/escape65.html.
Използвах всичко в инвентара, останаха ми 4 ананаса. Дали трябва да са 5, като в другите игри от този тип?  newsm78
Не мога да разбера кода за лаптопа  newsm78 Помощ  Confused
Отказвам се, това е загубена игра.  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 23:11 от _baby

# 99
  • Далечният изток
_baby, открих цветовете на лаптопа- св. синьо, жълто, розово, червено. На тези цветове отговаря кода- 2096.

Ананасите са 4, излязох с перфектен край!

# 100
Намерих в розите втората златна фигура и  нея поставих, взех златния ключ-там е последното синьо топче.
Като се поставят се отива при снежинките-взех червеното топче, сложих го и взех втория жезъл, сега отивам да взема другата фигура за вратата.
=========
М?! Нормален край?! Какъв още трябва да има?!
==============
Изиграя и със супер край сега.
Фигурата, която е за вратата се позлатява там, където бяха ключовете.
А от къде първата буква? Само тя ми остана  newsm78 Hug
ПП Намерих я

# 101
На тази съм http://www.doodoo.ru/games/4383-daily-escape.html. Две батерии, показалка, отверка, две карти, едната е без чип.
Използвах касетка, но не мога да я пусна. Диск, с него изиграх игра на компа и втора половинка от един надпис, сложила съм я. Къде е това за батериите? Нямам чип за едната карта  newsm78

Намерих дистанционното и взех втората хартийка. Там на ТВ-то била подсказката за шкафа с книги, коя се натиска първа, коя втора ит.н., но аз си ги налучквах.

# 102
  • Далечният изток
Батериите са за дистанционното за ТВ. То е зад телевизора май, взема се с дългата показалка.

# 103
Мерси Камерън.   bouquet
Излязох.

Започнах тази http://www.doodoo.ru/games/4382-germanic.html.

Имам две хартийки с ноти, но не мога да ги съединя. Картина, лъвче с числото 3 и една голяма синя ваза, която сложих на масата, за да взема лъвчето и втората хартийка от над леглото.
Взех още ножица, ключ и макетно ножче. Използвах всичко, сега се чудя, кода за кутията от шкафа, до вратата.
Намерих кода на една карта, сложих китарата до вратата и сега май ми остана да изсвиря мелодията.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 15:19 от _baby

# 104
как разбра кода за над леглото......

Общи условия

Активация на акаунт