Умопобъркваници и мистерии - 25

• 49 774
  • 1 414
  •   1
Отговори
# 285
Аз се оправих с кода, но сега пък не намирам библиотеката  Confused Нищо от надписите, които излязоха след кода не прочетох, да не би там да ми е грешката newsm78
------------

Мдааа, то се иска и малко повече гледане, а аз блея.

# 286
Кой код? В първата барака ли?
Кода за онова със знак на сателитка е на сандъка, който ти пуска самолета-вътре в това със сателитния знак е ключа за зелената къща. А библиотеката е в нея.

# 287
Аз още се мотая в някаква оранжерия.

# 288
E, най-накрая взех 4 лампи от библиотеката!
==========
Телепортирах се. Голямо разместване падна с лампите в устройството..., но пък е хубава играта, заслужава си 3-те часа отделени за нея...

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 13:51 от Сапфира

# 289
Кой код? В първата барака ли?
Кода за онова със знак на сателитка е на сандъка, който ти пуска самолета-вътре в това със сателитния знак е ключа за зелената къща. А библиотеката е в нея.
вкарвам кода от сандъка на устрийството със сателита ама нищо не се променя как да го взема този ключ за къщата
Взех го но нещо не мога да разбера каква е логиката на библиотеката

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 13:21 от tuiti

# 290
Ако си откъртила един диск от статуята и избършеш белите петна от нея с кърпичката, тя ще започне да плаче. После в библиотеката с диска....

# 291
Мерси Hug
Не се бях сетила да ползвам кърпичката на статуята
Сега се чудя как да взема това което е под фламингото....пускам латерната ,давам му скарида но......

# 292
Пусkaш му музичка и му размахваш пред човката скаридка, докато се изправи в най-горна позиция и вземаш набързо лампите.

# 293
Добре нагласих лампите и ми се активира машината...но сега какво да ги правя тези лампи разменям им местата и ми изписва 0001,0002

# 294
# 295
Добре нагласих лампите и ми се активира машината...но сега какво да ги правя тези лампи разменям им местата и ми изписва 0001,0002
Трябва така да ги нагласиш, че да ти показва максимална мощност 0007. После машината сама си влиза в нишата с кабелите до компа.
============
Знаток, и аз зареждам първата, че май съм ги пропуснала.
Уф! Тя е тип "Марио"-не ги харесвам.
Ще видя втората

# 296
Най накрая съм готова Grinning
Благодаря Сапфира чак сега видях че си ми отговорила Peace

# 297
Зареждам и последната.
На Мариото зациклих на 4-та стая. Може ли да се излезе от стая без да се вземат всички черепи  newsm78

На химическата имам 1 епруветка със синьо, 2 колби,1 ръкавици, 1 стъклен маркуч и книга.

# 298
Az imam книга, празна епруветка, епруветка със синя течност-кое как смесвах, не знам, празна колба, епруветка с червена течност, стъклена пръчица за разбиване, ръкавици и още една колба с течност в нея.
============
Загрях червената течност, сипах я в калъпа, сипах и водата, само синята неще нещо...Трябвало да се долее с вода. Сипах и синята, взех ключ.
Взех втори ключ и един син лист. Имам надпис на синия лист.
===========
Излязох.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 15:46 от Сапфира

# 299
Тази с епроветките я свърших
Тази с "Марио"минавам само две стаи и на другите зациклям.......... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт