Тест за бременност

• 263 745
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Кръвен тест 11-12 дни след О можеш да си направиш.Успех  Peace
Peace

# 586
Здравейте днес преди работа ходих да попитам къде мога да си направя кръвен тест , но  личната ми каза че е по добре да изчакам да ми закъснее и чак тогава да си направя теста ... за по - сигурен резултат. Аз нямам търпение да разбера вече , но мисля да изчакам .... сега на 15 по принцип трябва да ми дойде М. , а бях с по-късна Ову . но нямам болки както обикновено .... много се надявам този път да се е получило , само за това мисля , а майка ми ми казва че не трябва да мисля толкова много защото и спокойствието също влияело .... а аз постоянно мисля за това , по принцип съм си много чувствителна  Embarassed

# 587
Здравейте днес преди работа ходих да попитам къде мога да си направя кръвен тест , но  личната ми каза че е по добре да изчакам да ми закъснее и чак тогава да си направя теста ... за по - сигурен резултат. Аз нямам търпение да разбера вече , но мисля да изчакам .... сега на 15 по принцип трябва да ми дойде М. , а бях с по-късна Ову . но нямам болки както обикновено .... много се надявам този път да се е получило , само за това мисля , а майка ми ми казва че не трябва да мисля толкова много защото и спокойствието също влияело .... а аз постоянно мисля за това , по принцип съм си много чувствителна  Embarassed
В някоя клинична лаборатория където правят кръвен тест за бременност?
Ти от къде си? Ако си от София или по голям град където имат клиника за репродуктивно здраве там също може. Но днес е неделя ще изчакаш до утре  Peace

# 588
От Силистра съм , разбрах къде мога да си направя теста , когато почивам ще отида . А исках да попитам след като на 15,10 трябва да ми дойде ако изчакам и си направя уринен тест  на 18,10 дали вече ще ме хване? Искам да знам кога започват симптомите , понеже изведнъж от снощи късно вечерта почнаха да ме болият гърдите , по скоро са раздразнителни при допир. Кога започват да се появяват симптомите , понеже О ми беше началото на месеца не е ли рано за такива ?

Извинявам се за невежеството , но не съм много запозната с тези неща .... четох в форума по стари тези но не ми стана ясно , ако можете да ми отговорите , ще съм ви много благодарна!  Hug Praynig

# 589
Не търси симптоми.Всички начални симптоми за бременост са същите и като за цикъл.Изчакай си датата и си направи тест.

# 590
Благодаря за отговора , но при мен никога не е имало симптоми преди цикъл , винаги като ми дойде и чак тогава започват болежките в корема и гърдите, но до сега никога не са ме боляли предварително, за това се съмнявам в симптоми и искам да разбера кога се появяват, дали в началото или по -натам .

# 591
Коментирано е хиляди пъти.... като се почне с бебеправеното и всички се променя  Peace
Това, че до сега не си имала болки не значи, че никога няма да имаш.
Гърдите болят заради по високия прогестерон след овулацията.

# 592
Добре благодаря , ще си изчакам почивката или закъснението и отивам за тест и дано да се е получило Simple Smile

# 593
  • UK
От Силистра съм , разбрах къде мога да си направя теста , когато почивам ще отида . А исках да попитам след като на 15,10 трябва да ми дойде ако изчакам и си направя уринен тест  на 18,10 дали вече ще ме хване? Искам да знам кога започват симптомите , понеже изведнъж от снощи късно вечерта почнаха да ме болият гърдите , по скоро са раздразнителни при допир. Кога започват да се появяват симптомите , понеже О ми беше началото на месеца не е ли рано за такива ?

Извинявам се за невежеството , но не съм много запозната с тези неща .... четох в форума по стари тези но не ми стана ясно , ако можете да ми отговорите , ще съм ви много благодарна!  Hug Praynig

При мен, симптомите се появиха по-осезаемо към 9-10 седмица от бременността и се разгърнаха с пълна сила в 12-13 Mr. Green Crazy

# 594
  • Пловдив
А при мен симптоми въобще не се появиха Mr. Green

# 595
  • София
А при мен симптоми въобще не се появиха Mr. Green
Късметлийка!

# 596
  • София

Успех ти желая  bouquet Но ми се струва, че е още рано за тестове. Въпреки че рекламират разни, които и 2 часа след зачеването щели да хванат бременността... мисля, че в случая изчакването е по-важно.

# 597
Здравейте момичета. От месец правим опити за бебе, а вече 4-ти ден ми закъснява, а теста е отрицателен. Взела съм си втори, кога да го направя?

# 598
момичета първо искам да се извиня ако ви питам малко не по тема. Вчера направих тест за бременност но го правих след обяд втората чертичка  появи се но много бледа (днес купих пак един тест и ще го правя утре сутринта) а въпроса ми е следния аз ходя на финес 5 дни седмично имам програма и я спазвам а сега ако съм бремена мога ли да продължа с фитнеса? да не навреди спортуването ми на бебето или по точно на бъдещото бебе,!  Rolling Eyes а на доктор реших да ходя по към края на месеца

# 599
Ако имаш положителен тест според мен е редно да намалиш тренировките, или поне програмата ти да е по-лека. Кажи на инструктура какво е положението и вероятно ще ти смени програмата...

Общи условия

Активация на акаунт