Кодове за ЛаРедут 14

• 54 077
  • 519
  •   1
Отговори
# 285
И да питам - харесах си един подарък плюшена играчка,само че като въведа кода ми дава подарък peluche,което предовача ми казва,че е марля  newsm78
Не, скъпа, това е най-прекрасната плюшена играчка-коледно еленче, което аз съм виждала. Поне миналата година беше така. Мъжът ми казва, че това е най-успешният ни подарък от Ларедут. Ако искате, ще ви приложа снимки, само че не знам дали тази година ще е същото.
А и да пуснете една търсачка, ще изскочи от старите теми за Ларедут Peace
а тази плюшка с какъв код е  newsm78
благодаря предварително ако накой има снимки на нея   bouquet
упс сега видях че го има кода  Embarassed

# 286
И на мен са ми изпратили тоя код с 15Е намаление и 2Е доставка+тренч, но ми изписва, че не се доставя извън страната май.
Иначе ми намаля, дава ми подаръка, доставката става на 2Е, но не ми даде да си направя поръчката.Отгоре ми излиза червения надпис с удивителния.
Пуснах си я с друг код, но не разбрах защо ми е изпратен, а не ми дава да го ползвам.На друг случвало ли се е подобно нещо?

# 287
  • Варна
Много вероятно е тренча да е изчерпан. Пробвай с друг размер или им пиши дали може да се възползваш от намалението без подаръка.

# 288
  • София
И на мен са ми изпратили тоя код с 15Е намаление и 2Е доставка+тренч, но ми изписва, че не се доставя извън страната май.
Иначе ми намаля, дава ми подаръка, доставката става на 2Е, но не ми даде да си направя поръчката.Отгоре ми излиза червения надпис с удивителния.
Пуснах си я с друг код, но не разбрах защо ми е изпратен, а не ми дава да го ползвам.На друг случвало ли се е подобно нещо?
Най-малкия номер на тренча е изчерпан,с другите номера става Peace

# 289
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А какви са точно условия на тази оферта? Предполагам, че също трябва да е пратена лично  Outta Joint
току-що я пробвах, дава играчките, но нищо не намаля
Намаля 15 от 40  PeaceДеиства и при прих мини Laughing
Например това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9189920& … ue&ksource=-1 в черно защото само то е ненамалено и от това два броя http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6501249& … ue&ksource=-1
И нещата ще се намалят с -15 евро LaughingНе е като да ти ги смъкне до 0 Embarassed
А БД дава ако след намалението ви останат 40 евро Rolling Eyes

При мен дава само БД, без да намалява нищо, а сумата е над 50 евро. Имам в нея и намалени и ненамалени. На друг да действа кода с намаление и какво намалява?

# 290
  • Варна
ДейзиГ, трябва след намалението да имаш неща за 40 Е от новата колекция.

# 291
  • Стара Загора
Да ви споделя, какво открих, докато слагах и махах разни артикули, за да намеря в/у какво действа и какво да си порьчам с кода за тренча. То едва ли сьм открила топлата вода, но да си кажа...
От оная промоция на сутиени, купуваш 3 на цената на 2, като сложа от тях 3 в кошницата, стават *9.90Е/това всички го знаете/, но вьпреки, че вече са намалени, в/у тях може да се приложи кода за тренча/-15Е+2Е доставка/ и сутиените стават *4.99ЕPeace  Дано влезе в употреба на някого, аз вече сьм заредила една такава кошница, но чакам да стане наличен най-малкия размер, че другите вече ги порьчах.  Crazy

# 292
  • Варна
samimami, ако щеш ми вярвай, но влязох да напиша точно това! Shocked Току-що пуснах такава поръчка и, според мен си е на голяма далавера - така реално намалението става 30 Е. Party

# 293
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Може ли линк за тези сутиени, че нещо съм изпуснала?

# 294
  • Разпиляна във въображението
Да не са тези
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures-prix-min … tegoryid=22936253

# 295
  • София
Всички сутиени, които са от новата колекция езен-зима и не са намалени (в момента са на 14.99е) стават по 4.99е след като се сложат 3 бр. + кода за тренча с 15е отстъпка.

# 296
  • София
Code offre spéciale
taille 38/40 28452
taille 42/44 28460
taille 46/48 28495
Нали за тези кодове става въпрос :  -15Е и 2 Е доставката?
Защото при мен не ги намаля допълнително с този код Confused Стоят си по 9,99, а и доставката става 5 Е

# 297
  • Варна
Miriel, не, този е от лятната колекция. За ето тези става въпрос:
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … %C3%A8me%20offert

# 298
Благодаря за офертата с детските играчки, нямам я лично, но действа при мен!   bouquet
Може ли да се пуснат 2 поръчки и с 2та кода, нищо, че са в една оферта (извинете ме за въпроса, но не знам дали ще стане  Embarassed)

# 299
  • морето и сините вълни :)
МОмичета,вече пуснах преди 3 днеа поръчка с най-големия номер на тренча.Сега искам да пусна още едн апоръчка с по малкия номер.дава ми го като подарък-всичко е ок.ама се притеснявам да не ми я откажат .Защото ще стане втора поръчка от една и съща регистрация  .Дали ще имам проблем newsm78

Общи условия

Активация на акаунт