Кодове за ЛаРедут 14

• 53 982
  • 519
  •   1
Отговори
# 60
когато имате отказана поръчка,
в суивито вместо "a domicile "  пише   "a la livrazion". -  и е обичайно за поръчки на крайна стойност под 10 евро.

# 61
  • В една Дупка.
Момичета, нито един код от 1 стр. не ми действа за PRIX VERT. сумата също не е малка. Някакво по - актуално кодче? дори и БД не лови #Cussing out

# 62
Не е задължително да е отказана щом пише a la livrazion.Имала съм поръчки пд 10 евро и съм ги получавала Peace

# 63
  • Някъде там...
айде тея франсета ни спряха кодчето за тренча  Mr. Green, преди малко на 3-я ми акаунт още действаха кодвете з аголемите номера , но сега щях да пускам поръчка и вече не действа  Crossing Arms

# 64
когато имате отказана поръчка,
в суивито вместо "a domicile "  пише   "a la livrazion". -  и е обичайно за поръчки на крайна стойност под 10 евро.
на мен ми пише '' a domicile'' и имам имейл , че поръчката ми е приета

# 65
  • Някъде там...
Момичета, нито един код от 1 стр. не ми действа за PRIX VERT. сумата също не е малка. Някакво по - актуално кодче? дори и БД не лови #Cussing out
пробвай с merci , при мен маха доставката.

# 66
  • varna
пробвай с merci , при мен маха доставката.
Pri vert ще ти намали персоналния ти код който е 68446  Peace

# 67
  • тук и там където дойде
БД+20Е/55Е това от мен дано не съм го пропуснала в предните теми

кодове които намаляват прикс верт поне при мен са 49913; 68756- дава и детската палатка някой питаше за нея; 21911; мисля че са от първа страница

# 68
може ли да ми каже някой как мога да намаля тези маратонки и кой номер отговаря на 22javascript:var filename;if(typeof(big_pic_file_name)=='undefined' || big_pic_file_name=='') filename='http://zm.laredoute.fr/is/image/product/HDPicture/4/47875066o_aix.tif'; else filename=big_pic_file_name;popUp('/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid=324144178&documentid=201208&rank=1&defaultLabel=&defaultImage=' + filename,530,798,778)

# 69
# 70
  • Пловдив

Те са вече намалени, едва ли има код, който да ги намали още.

# 71
  • Beyond the Frontiers
Така става докато се натуткам и край  Cry . Ще се пишат пак писма до франсетата.

# 72
  • Разпиляна във въображението
И аз се чудя дали да не драсна възмутително писмо на франсетата заради кода. Получила съм го и искам да си го ползвам, дори и без тренча Thinking

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 16:41 от Miriel

# 73
  • Стара Загора
A дали да не им пишем всички и дано се трогнат и разрешат.  hahaha Или по-добре да изчакаме какво ще кажат на един и тогава .... според зависи... Thinking

# 74
Скоро нищо полезно не са ми пращали освен "Новината", че при дрехите с надпис: Ново са намалени с 50%

Общи условия

Активация на акаунт