Кодове за ЛаРедут 14

• 54 137
  • 519
  •   1
Отговори
# 105
на мъжо на майла я имам офертата. валидна е до 25.10.кода за големия размер е 14869

# 106
Благодаря trampoline, но и него ми го дава наличен след 3 седмици Sad

Оказа се, че си намерих офертата за тези тренчове на мейла и много странно - 38-40 и 40-42 ми ги дава налични след 3 седм., а 46-48 р-р изобщо не ми захапва - 100 пъти го проверих  newsm78

Ядосвам се, защото направо имам чувството, че нарочно не е активен кода, да не мога да си ползвам офертата Mr. Green  Но пък този, който trampoline ми дава за 46-48 р-р пак ми дава, че не е наличен  ooooh!

# 107
И при мен големия размер от този код не захапва. Първия тренч не е наличен, втория го изпуках, третия изобщо не е сработвал.

# 108
Преди малко успях да пусна поръчка с кода на trampoline  , но след като смених браузера.
С Мозила ми даваше, че не е наличен, обаче със Сафари го прие веднага. Grinning

# 109
радвам се че съм била полезна  Peace

# 110
  • Бургас
26662  - 46/48  при мен вчера сработи. Обаче явно франсетата са ме спипали че съм един и същи човек  Embarassed, та се наложи на третия акаунт, от който поръчвам да го коригирам с името на мъжа ми. И картата ми дори не я приемаше, та се наложи да платя с картата на мъжа ми  ooooh!, ама стана де ... Само не знам какво ще ги правя тези тренчове, че все 46/48 ми захапваше ...

# 111
Преди малко успях да пусна поръчка с кода на trampoline  , но след като смених браузера.

Ти сериозно ли ?! Е как браузъра има общо с наличностите на Ларедут не ми го побира главата  #Crazy

# 112
Момичета, нито един код от 1 стр. не ми действа за PRIX VERT. сумата също не е малка. Някакво по - актуално кодче? дори и БД не лови #Cussing out
здравей,на 20,10 пуснах порачка със стоки ст PRIX VERT с кодове-28614 и merci,като и на двата кода ми даде и безплатна доставка

# 113
Момичета, нито един код от 1 стр. не ми действа за PRIX VERT. сумата също не е малка. Някакво по - актуално кодче? дори и БД не лови #Cussing out
здравей,на 20,10 пуснах порачка със стоки ст PRIX VERT с кодове-28614 и merci,като и на двата кода ми даде и безплатна доставка

също така и ми намали маратонки NIKE,С ОКОЛО 30%

# 114
моми4ета, моля да ми обясните условията на този 26662 - и аз го имам, но ми слага само тренча, без да ми намаля Crossing Arms словила съм коледна рокли4ка с надпис 'nouveau' на стойност 19.90, мога да добавя една prix mini за към 10 евро, но пак не ми намаля, както и дрехи от les aubaines... абе ще харесам нещо, само ми кавете откъде трябва да е, за да ми намали тези 15 евра и да даде БД Praynig

много мерси, 4е ве4е мн се дразня, 4е не успявам Twisted Evil

ако може, бихте ли ми обяснили и този код с 2те евро доставка, трен4 и пак намаление, което не ми хваща Twisted Evil

# 115
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че кода сработва с неща от новата колекция. Трябва да са При Мини и да са ненамалени над 15 евро.
Щом нямаш от тях няма как да ти сработи кода с намалени вече неща от Албанците

# 116
рокли4ката е и prix mini, не съм видяла newsm78

# 117

Ти сериозно ли ?! Е как браузъра има общо с наличностите на Ларедут не ми го побира главата  #Crazy

Серизна съм  Laughing
И друг път ми се е случвало, например прахосмукачката също успях да я поръчам през Сафари, а с Мозила не ми приемаше кода.

# 118
  • Разпиляна във въображението
рокли4ката е и prix mini, не съм видяла newsm78

nouveau не се повлиява от кода

# 119
  • София
и на мен най-накрая ми проработи кода за тренча - не че е номера, който ми трябва, но за мен е важно намалението и БД

Общи условия

Активация на акаунт