Кодове за ЛаРедут 14

• 54 131
  • 519
  •   1
Отговори
# 120
и на мен най-накрая ми проработи кода за тренча - не че е номера, който ми трябва, но за мен е важно намалението и БД

Кой точно код, би ли споделила?

# 121
  • София
и на мен най-накрая ми проработи кода за тренча - не че е номера, който ми трябва, но за мен е важно намалението и БД

28592, извинете, че съм пропуснала най-важното

# 122
[/quote]

[/quote]

----------------------

При мен за съжаление и той не действа.

# 123

----------------------

При мен за съжаление и той не действа.
[/quote]

И при мен  Confused

# 124
  • морето и сините вълни :)
Аз сега пуснах поръчка с най големия номер на тренча.Код 26662

Дано ви тръгне Peace

# 125
  • София
Момичета,да ви попитам и аз нещо. GrinningПолучих код 31097 за намаление на спортните стоки с подарък една чанта.ако някой има реална снимка да я видя.Пише сак Паладиум.

# 126
 Embarassed Надявам се да не ми се карате, ако съм пропуснала този код  Rolling Eyes
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6898772b4327641b1e
Пуснах с търсачката, но не го видях, при мен даде БД при едни обувки, иначе не схванах много за какво иде реч 

# 127
  • Разпиляна във въображението
Embarassed Надявам се да не ми се карате, ако съм пропуснала този код  Rolling Eyes
Пуснах с търсачката, но не го видях, при мен даде БД при едни обувки, иначе не схванах много за какво иде реч 

Купуваш обувки на стойност над 60 евро и ти дава БД

# 128
В крайна сметка тренча струва ли си?Не че го има в момента , но си мисля че щом пише че ще е наличен след 3 седмици , а не че е изчерпан , сигурно скоро ще пуснат нови оферти за тренчовете.Нали така направиха миналия път.
И ако може някоя майка , която носи 36 размер по принцип , да сподели дали 38/40 номер тренч и е голям.Да знам , ако евентуално пуснат нови кодове Mr. Green

# 129
Аз моя дори няма да го нося,но нали дава кода хубаво намаление и доставка 2 евро.....така че пуснах от всички размери  Twisted Evil

# 130
# 131
побъркахте се с тези тренчове Crazy

Купуваш обувки на стойност над 60 евро и ти дава БД

при мен не действа за едни ботуши може би зашото са prix vert newsm78

# 132
  • Там....където всичко е възможно ....
Само искам да кажа,че съм много доволна Laughing,днес са изтеглили парите за 10 от поръчките ми Crazy.Остават още две Rolling EyesТа  маи ще си получим всички поръчки с кодовете за тренча и няма да има отказани newsm44

# 133
  • морето и сините вълни :)
аз чакам мойта да ми я фактурират WhistlingДано не я откажат Praynig
Щеше ми се д аполуча тренч моя номер...ама а де.После може да правим размяни..ако все пак го получа Peace

# 134
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета не се тормозете, че не ви работят някои от кодовете за тренча, аз сигурно съм единствената тук, която не е получила никакви оферти или кодове  на мейла си  Laughing

А толкова исках да пусна 1 олекотена завивка, уж щеше да стане с bytheway, но май и там няма да ме огрее  Sad

Общи условия

Активация на акаунт