Кодове за ЛаРедут 14

• 54 136
  • 519
  •   1
Отговори
# 180
  • София
и при мен работи 28584 - тренц 42/44, БД и -15Е при 2 артикула  bowuu

# 181
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6f699dd1b18cdce0c4
не знам какво е но не го видях ,а ако някой го разясни   bouquet

newsm78май е за някакво намаление

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 14:04 от mamamari

# 182
Защо при мен не действа нито един код от изброените на последните две страници за тренча? Пробвах и с ненамалени неща, и с такива от новата колекция, дори със същите неща които и вие сте поръчвали, и пак не става  Sad
Аз ли не правя нещо като хората  newsm78
Следя темата от известно време, за да се науча да ги използвам и аз тези кодове, но нещо не ми се отдава.

# 183
  • София
Един код и от мен : 18201
Би трябвало да намаля с 40 %

# 184
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Защо при мен не действа нито един код от изброените на последните две страници за тренча? Пробвах и с ненамалени неща, и с такива от новата колекция, дори със същите неща които и вие сте поръчвали, и пак не става  Sad
Следя темата от известно време, за да се науча да ги използвам и аз тези кодове, но нещо не ми се отдава.

Те са персонални и действат само на акаунта на който са пратени. Аз имам два акаунта и получих един от кодовете само на единия. На другия не ми подейства никои от публикуваните тук кодове

# 185
  • Бургас
Момичета, имаше някакъв код, който намаляше играчки и спортни стоки , ако не се лъжа? Поразрових се но нищо не намерих. Ще съм благодарна да го споделите или  други "полезни" практики при поръчването на играчки newsm78. Че досега нещо не ме "огрява" с кодовете, само с подарък досега мога да се похваля. Мерси предварително!  bouquet
Благодаря за полезната тема!

# 186
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, имаше някакъв код, който намаляше играчки и спортни стоки , ако не се лъжа? Поразрових се но нищо не намерих. Ще съм благодарна да го споделите или  други полезни практики при поръчването на играчки newsm78. Че досега нещо не ме "огрява" с кодовете, само с подарък досега мога да се похваля. Мерси предварително!  bouquet

За играчките беше с бебешката чанта и вече му изтече срока ако не бъркам

# 187
  • морето и сините вълни :)
Сега така ме е яд.вчера пуснах поръчка с най големия номер на тренча-за който естествено ще ми е огромен.А днес излиза че има работещ код за 42/44  който моооожеше да ми стане  що годе или да ми е малко голям в най лошия случай. Rolling Eyes Close
И аз да бързам да пускам  големия тренч че да използвам намалението Twisted Evil

# 188
  • София
Момичета, имаше някакъв код, който намаляше играчки и спортни стоки , ако не се лъжа? Поразрових се но нищо не намерих. Ще съм благодарна да го споделите или  други "полезни" практики при поръчването на играчки newsm78. Че досега нещо не ме "огрява" с кодовете, само с подарък досега мога да се похваля. Мерси предварително!  bouquet

При мен действа 21911 Simple Smile,поне при някои спортни стоки!

# 189
  • морето и сините вълни :)
тов ами пратиха преди малко
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=641f52106c0a7f2103

долу горе изгодно идва Peace дава някакви  намаления в Е и подарък чанта.Поне така разбрах Crazy

# 190

28304-40% на детски стоки и играчки+чанта

# 191
  • Там....където всичко е възможно ....
Сега така ме е яд.вчера пуснах поръчка с най големия номер на тренча-за който естествено ще ми е огромен.А днес излиза че има работещ код за 42/44  който моооожеше да ми стане  що годе или да ми е малко голям в най лошия случай. Rolling Eyes Close
И аз да бързам да пускам  големия тренч че да използвам намалението Twisted Evil
Ами сега пусни с кода за 42/44   Peace

# 192

Те са персонални и действат само на акаунта на който са пратени. Аз имам два акаунта и получих един от кодовете само на единия. На другия не ми подейства никои от публикуваните тук кодове

Аз прочетох че се пращат кодове, но понеже тук всеки започна да си пише кода, който е проработил и реших че може да се използват и от други хора.

# 193
  • София
Да добавя,че аз пуснах тренча,размер 42/44 с код 28460,с лот от две блузки за малката,които ми намали с 15Е и доставка от 2Е.Кодът действаше на всичките ми акаунти!

# 194

Аз прочетох че се пращат кодове, но понеже тук всеки започна да си пише кода, който е проработил и реших че може да се използват и от други хора.

Тук всеки си пише кода, защото няма как да знае дали е персонален или не. А другите пробват и ако става на техния акаунт - добре дошло. Например кода за намаление 50% го бяха пратили на част от нас, но на всички акаунти действаше, т.е. не беше персонален. А кодовете с тренча работят само на акаунтите, на които са изпратени. При мен работят също и на трите акаунта, но и на трите го получих. Ако някъде работи, без да е изпратен лично, значи човекът или е късметлия или просто не си е получил писмото с кода, а му е изпратено и за него важи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт