Кодове за ЛаРедут 14

• 54 042
  • 519
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Ще има частна разпродажба на Columbia-който не е получил, ето линк за изпращане на покана  Peace

# 241
Момичета,само да кажа,че днес получих поръчката си от 14.10 с кода за тентата Снупи и О,изненада- одеалцето Снупи....То беше ясно като се има предвид моя опит с кодовете,но да знаете,че вместо тентата пращат одеалцето Снупи  Sad Ако някой,все пак я получи и не му трябва чак толкова - моля ви пишете ми,защото много я иска малката  Praynig Praynig Praynig
мама В искаш да кажеш че си получила спалното чувалче Снупи ли или има и одеалце?

# 242
Ох надявам се да получите палатка,но да не ви отчайвам и във френските форуми се ядосват,че заменяли палатката със спалното чувалче.Аз я пуснах с код - 68756.Аз пак ще помоля ако някой все пак я получи и не му трябва - нека ме има предвид  Praynig Praynig Praynig

Силвето_85 - вместо палатката получих спалното чувалче Снупи.Тъничко е като цяло.Само горната част от външната страна е поларена,а отдолу и вътре е плат естествено подплатено е с тънка вата/180г/кв.м./Ципа е само от едната страна по дължина.Това,което ме изненада,че главичката /Снупи/не е чак толкова малка,двойна е и има възможност в нея да се пъхне възглавничка  Laughing Като изсъхне ще го снимам.Просто обаче си искам палатката,че и малката си я чакаше  Sad

А ето и едни нови кодове:
36749,36757  - пижама в цветове taupe и beige - не зная за какви размери е  Rolling Eyes
74888,74896 - кимоно в цвят ivoire ,но и за него не пише за размери  Rolling Eyes

# 243
кода затренча с 16 евро намаление и БД и при мен се хваща обаче ми дава само БД и тренча, нищо не ми намаля. моля ви дайте примеркакво успяхте да намалите с този код - 14877

Аз току-що пуснах с този код. Ето тези пижамки намалих:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4279808& … ue&ksource=-1 (8.99) - 12.99 евро + http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5770360& … ue&ksource=-1 - 5,85 = 18,85

И прословутата олекотена завивка (която при мен излезе 29.90 преди намалението, понеже е за спалня). Имай едно наум, че дава БД само ако остатъка от намалените неща (не от цялата поръчка) е над 25 евро. Аз пробвах първо с едни клинчета по-евтини, но тогава не ми даде БД (след намалението завивка + клинчета беше 23 и нещо).

Съветвам те да не намалящ вече намалени неща, защото ги намаля от първоначалната им цена и обикновено разликата е 1-2 евро, няма смисъл  Peace

# 244
  • sofia
36765 ou 36773 edredon

преводачът го превежда като юрган розово-сив
на някои езици го дава като одеало. Може би пак някакво шалте...

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 14:47 от bebolina1

# 245
Ще има частна разпродажба на Columbia-който не е получил, ето линк за изпращане на покана  Peace

На мен не ми работи това линкче. Пиша си мейла, но не иска да изпрати, дава грешка  newsm78

# 246
кода за чувалчето снупи е изтекъл вече  Rolling Eyes

# 247
  • Бургас

На мен не ми работи това линкче. Пиша си мейла, но не иска да изпрати, дава грешка  newsm78
  newsm78 Сега пробвах и си пратих една покана на другия мейл и стана, не знам защо ти дава грешка  Thinking Ако искаш прати ми мейла си на лични и ще ти пратя  Peace

# 248
36749,36757  - пижама в цветове taupe и beige - не зная за какви размери е  Rolling Eyes
74888,74896 - кимоно в цвят ivoire ,но и за него не пише за размери  Rolling Eyes
MamaB,малко по-назад и аз бях дала кодовете за това кимоно с различните размери : Сега видях и един код за подарък  kimono ivoire,не го видях в нашата тема,само че няма снимка.Кодът е 74888/74896 за 38/40, 74918/74926 за 42/44,74934/74942 за 46/48,за 50/52 74950/74969.
Така като гледам и ти следиш френските теми за кодвете ,а аз все питам,ама никой не ми отговаря,може би ти знаеш - защо в някои ми дава само намаленията,а няма снимки на подаръците,а в други пък има снимки,но не мога да видя кода?Има ли някъде,където публикуват офертите като нас? Поне като нямам работа,мога да следя за кодчета Simple Smile

# 249

newsm78 Сега пробвах и си пратих една покана на другия мейл и стана, не знам защо ти дава грешка  Thinking Ако искаш прати ми мейла си на лични и ще ти пратя  Peace

Сега си написах само единия мейл и стана  Peace Благодаря (не ми се получаваше като пишех 2 адреса, но карай...)

# 250
Ето някои от последните подаръци, ако са от полза на някой.

dolores последната чанта с кой код я получи и на какви стоки действа
аз пробвах с кода от 1 ва стр. но не ми се хвана

# 251
  • Пловдив
MamaB,малко по-назад и аз бях дала кодовете за това кимоно с различните размери : Сега видях и един код за подарък  kimono ivoire,не го видях в нашата тема,само че няма снимка.Кодът е 74888/74896 за 38/40, 74918/74926 за 42/44,74934/74942 за 46/48,за 50/52 74950/74969.
Така като гледам и ти следиш френските теми за кодвете ,а аз все питам,ама никой не ми отговаря,може би ти знаеш - защо в някои ми дава само намаленията,а няма снимки на подаръците,а в други пък има снимки,но не мога да видя кода?Има ли някъде,където публикуват офертите като нас? Поне като нямам работа,мога да следя за кодчета Simple Smile

Е как да ги няма като ги има - просто пише сатенен халат

# 252
  • София
Деси М,последната чанта аз вчера си я пуснах в поръчката с едни маратонки на Найк.
Долорес,от каква материя е чантата,хубава ли е?Струва ми се съвсем спортна. newsm78

# 253
  • София

Какво значи частна разпродажба? Могат да участват само получилите покана ли?
На 30-ти чак ли може да се види какво влиза в разпродажбата?
Съжалявам, от скоро се ровя в сайта, още се уча  Wink.

# 254
Някой може ли да ми каже как мога да намаля тези кецове от новата колекция http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7226497& … ue&ksource=-1
Знам че PRIX MINI трудно се влияят от кодове, но все пак, ако някой има идея да сподели

Общи условия

Активация на акаунт