Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли един код да се използва само веднъж?
Как мога да разбера дали поръчката ми е приета след показване на съобщение в червено при последната стъпка?
Как мога да потвърдя, че поръчката ми е обработена правилно, ако не получих имейл за потвърждение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли един код да се използва само веднъж?
-
Как мога да разбера дали поръчката ми е приета след показване на съобщение в червено при последната стъпка?
-
Как мога да потвърдя, че поръчката ми е обработена правилно, ако не получих имейл за потвърждение?
-
Как могат да се използват промоционалните кодове за продукти и какви са условията за тяхното използване?
-
Какви са персонализираните кодове и как могат да се използват?
taille 46/48 28495-треч -15евро и 2 е доставка

Един път пък и на мен ми простете
Колкото до втория сайт -трябва да пуснеш пост след което да се върнеш на първия и кодовете вече се виждат.Иначе рядко пускат там обясненията от офертата,но не съм видяла да пускат самите оферти като тук

(но не съм опитвала да финализирам поръчката все пак, така че не съм сигурна дали става)
!