Кодове за ЛаРедут 14

• 54 022
  • 519
  •   1
Отговори
# 405
  • в страната на абсурдите
на мен преводача ми го преведе юрган

# 406
на мен ми го преведе залъгалка,а когато търся в сайта на редут erdedon ми излизат юрганчета,някой не е ли получавал такова?

# 407
  • София
Edredon e пухена завивка, в случая в сиво и розово.

# 408
  • на пистата
не ми се чете цялата тема а искам само да попитам,палатката снупи някой има ли я,голяма ли е,става ли и как пристига, в кашон ли,да знам какво да очаквам.

# 409
  • София-Лагера
Тренча днес по обяд хващаше ,сега пак неще #2gunfire #2gunfire

# 410
  • Пловдив
Някой писа, че е поръчал палатката, пък е получил спалното чувалче със Снупи.
Ето, намерих поста:
Цитат на: mamaB в сряда, 22 октомври 2008, 20:26
Момичета,само да кажа,че днес получих поръчката си от 14.10 с кода за тентата Снупи и О,изненада- одеалцето Снупи....То беше ясно като се има предвид моя опит с кодовете,но да знаете,че вместо тентата пращат одеалцето Снупи  Sad Ако някой,все пак я получи и не му трябва чак толкова - моля ви пишете ми,защото много я иска малката  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 18:05 от tatito

# 411
  • Пловдив
А до сега някой получи ли повече от една поръчка с тренча от един акаунт - т.е. с различните размери?
 newsm78 До сега май никой не се е похвалил, а доста се пробвахте...

Аз имам такава оферта само на един акаунт, който не съм ползвала повече от година. Така суивито му е празно. Та опитах се да си пусна разни нещица, колкото да мине 10-12 евро, обаче не ми даде да платя. Все едно сайта се скапва, да съм се свържела с банката... после излиза само американ екпрес... Пробвах и от друг компютър и не стана.
Опитах да сейвгардна поръчката, но не ми я изписва в суивито  newsm78  И така сега водим диалози със Сабине... да видим дали ще стане работата. Иначе тя твърди, че ми вижда поръчката, явно нещо при мен се прецаква  newsm78

# 412
Чудя се дали да рискувам с една поръчка за 7Е Rolling Eyes Банката ми е ПИБ Rolling Eyes Имам ли шанс да я получа

# 413
А до сега някой получи ли повече от една поръчка с тренча от един акаунт - т.е. с различните размери?
 newsm78 До сега май никой не се е похвалил, а доста се пробвахте...

Аз имам такава оферта само на един акаунт, който не съм ползвала повече от година. Така суивито му е празно. Та опитах се да си пусна разни нещица, колкото да мине 10-12 евро, обаче не ми даде да платя. Все едно сайта се скапва, да съм се свържела с банката... после излиза само американ екпрес... Пробвах и от друг компютър и не стана.
Опитах да сейвгардна поръчката, но не ми я изписва в суивито  newsm78  И така сега водим диалози със Сабине... да видим дали ще стане работата. Иначе тя твърди, че ми вижда поръчката, явно нещо при мен се прецаква  newsm78

3 получих вече.

# 414
не ми се чете цялата тема а искам само да попитам,палатката снупи някой има ли я,голяма ли е,става ли и как пристига, в кашон ли,да знам какво да очаквам.
Вместо палатка май изпращат чувалчето снупи

# 415
днес с код 19372 на това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8621306& … rce=-1#DescDetail ми даде -15 евро+БД

# 416
  • In The Middle Of Nowhere

Кода лично ли ти е изпратен?

# 417
  • Стара Загора
И трите от 1 акаунт ли бяха? Сумите големи ли бяха или малко над 10Е, че вече май и за суми малко над 10Е отказват порьчки? А тренча оня с големите копчета ли е? Моля сподели!  Praynig

# 418
И трите от 1 акаунт ли бяха? Сумите големи ли бяха или малко над 10Е, че вече май и за суми малко над 10Е отказват порьчки? А тренча оня с големите копчета ли е? Моля сподели!  Praynig

Да. И трите от един акаунт с трите различни кода. Сумите бяха около 12-15 евро. Тренчът е с големите копчета. Единият го бяха сменили с кафяво сако. Поръчка са ми отказвали и за 250 евро, но не съм пускала никога поръчка под 10 евро.

# 419
  • Стара Загора
Алекс1, благодаря!   bouquet

То и моите са за над 10Е, но 1-та е на границата/10.82Е/  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт