Ти какво сготви! Снимай, покажи!- 15-та тема

• 51 280
  • 493
  •   1
Отговори
# 465
Krische, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве и щастие и никога да не губиш увереност в себе си! Дано да имаш много весел и слънчев празник днес!  bouquet

doro, много апетитен е станал кашкавала! Peace

alex_og97, при теб винаги всичко изглежда много свежо и вкусно, пък как ме върна в детсвото ми с този салам на скара...! Hug

Milika, благодаря ти! Аз и този бих го пробвала! Grinning

# 466
Крисче, весел празник, и да ти минава сатурновото настроение Вед-на-га!

# 467
А сега да видя кой ме издаде, Диди ти ли??? Heart Eyes То вярно, че пльосват отпред в бг мама кой е роден днес, ама се надявах да не четете там Wink Wink Wink

Момичета от сърце, от сърце  Hug и ви благодаря за поздравите и за това, че поне за миг дори сте си помислили за мен с позитивна енергия, която за мен е много ценна, аз вярвам в тези неща и затова ви благодаря Диди, Доро, Наталия, Мис Арк, Милена, Полин_а, Ягодка,  Лоис и на всички други момичета, че ви има тук.

Днес е един много хубав и слънчев ден, не ми е чак толкова криво, само дето кръст и крака вече нямам. Снощи в 2 си легнах, защото и ревах заради тортата, заради старостта, заради хиляди неща..... но аз съм си ревла по принцип и болезнено емоционална и като ме прихванееее.... да не сте наоколо. Но иначе се чувствам щастлива с хората край мен, с нещата, които правя (нищо че се оплаквам че съм псевдо ай ти, аз съм си го търсила).

Тортата не мислех да ви я показвам, но толкова ме трогнахте, че я извадих от хладилника и я снимах за вас. Аз уж за малко влязох да видя какво сте сътворили, за да седна, а тоооо.... пак се унесох.  Та ето я тортата.

На снимката изглежда малко по-добре, отколкото е в действителност, защото отстрани цялата е в кръпки и плохи марципана. И цветовете не са това, което исках. Хиляди страници изчетох, но не стават нещата като на видеото. Там всичко изглежда толкова просто и елементарно, че чак се чудиш къде си блял до сега, че не си се пробвал още. А тоооо Crossing Arms било ужасия. Пък и с крема, който бях замислила една драма. Предната вечер, преди снощи варих 3 часа 4 кутии кондензирано мляко. Исках да правя крема от пай Банофи. И отварям аз - едно редичко такова, само с променен цвят. Абе чеша глава, умувам като тримата глупаци пред яйце и си викам, абе я да видя Лабрекс или Пепи дали е наоколо, че те са специалистки по тоя крем - няма ги. Гледам Пепика наоколо, Пепика Hug, и я питам нея така ли трябва да бъде. Тя милата веднага се е досетила къде ми е проблема - ами проблема ми е че съм блейка заспалова и съм си купила неподсладено кондензирано и както тя каза и 12 часа да го варя няма да се сгъсти. #Crazy Аз даже не бях погледнала и след отварянето етикета, на ум не ми дойде за това, а и етикетите се бяха отлепили от водата и аз ги бях хвърлила преди минути та ходих да ги чета от кофата. ..... Айде да мисля друг крем, абеее ,  и тоя марципан се къса, пък малко ми се видя и въобще, драма драма драма неземна.
След голямата борба сглобих нещо и си поревах, ама днес вече ми мина. Просто тръгнах с огромни очаквания и се надцених страшно много. Пък и инструментите ми не са като хората.... Явно ще продължа да инвестирам в  кадемлийското място, пък ако и следващите опити не се получат според очакванията ми, ще се откажа най-тържествено.

Още веднъж момичета, благодаря ви (и на Милена и мис Арк и Бъни и Алекс специално) и няма нужда да ми казвате успокоителни думи за тортата, аз не я харесвам и това си е и никой и нищо не може да ми промени мнението. Искаше ми се да е по красива, но с тоя шприц и тоя крем едвам и това успях да направя, ръцете ме заболяха и от месенето на марципана и от разточването и от шприцоването. Много съм смотана в тая работа, но още не съм изгубила вяра.

# 468
А сега да видя кой ме издаде, Диди ти ли??? Heart Eyes То вярно, че пльосват отпред в бг мама кой е роден днес, ама се надявах да не четете там Wink Wink Wink

Момичета от сърце, от сърце  Hug и ви благодаря за поздравите и за това, че поне за миг дори сте си помислили за мен с позитивна енергия, която за мен е много ценна, аз вярвам в тези неща и затова ви благодаря Диди, Доро, Наталия, Мис Арк, Милена, Полин_а, Ягодка,  Лоис и на всички други момичета, че ви има тук.

Днес е един много хубав и слънчев ден, не ми е чак толкова криво, само дето кръст и крака вече нямам. Снощи в 2 си легнах, защото и ревах заради тортата, заради старостта, заради хиляди неща..... но аз съм си ревла по принцип и болезнено емоционална и като ме прихванееее.... да не сте наоколо. Но иначе се чувствам щастлива с хората край мен, с нещата, които правя (нищо че се оплаквам че съм псевдо ай ти, аз съм си го търсила).

Тортата не мислех да ви я показвам, но толкова ме трогнахте, че я извадих от хладилника и я снимах за вас. Аз уж за малко влязох да видя какво сте сътворили, за да седна, а тоооо.... пак се унесох.  Та ето я тортата.

На снимката изглежда малко по-добре, отколкото е в действителност, защото отстрани цялата е в кръпки и плохи марципана. И цветовете не са това, което исках. Хиляди страници изчетох, но не стават нещата като на видеото. Там всичко изглежда толкова просто и елементарно, че чак се чудиш къде си блял до сега, че не си се пробвал още. А тоооо Crossing Arms било ужасия. Пък и с крема, който бях замислила една драма. Предната вечер, преди снощи варих 3 часа 4 кутии кондензирано мляко. Исках да правя крема от пай Банофи. И отварям аз - едно редичко такова, само с променен цвят. Абе чеша глава, умувам като тримата глупаци пред яйце и си викам, абе я да видя Лабрекс или Пепи дали е наоколо, че те са специалистки по тоя крем - няма ги. Гледам Пепика наоколо, Пепика Hug, и я питам нея така ли трябва да бъде. Тя милата веднага се е досетила къде ми е проблема - ами проблема ми е че съм блейка заспалова и съм си купила неподсладено кондензирано и както тя каза и 12 часа да го варя няма да се сгъсти. #Crazy Аз даже не бях погледнала и след отварянето етикета, на ум не ми дойде за това, а и етикетите се бяха отлепили от водата и аз ги бях хвърлила преди минути та ходих да ги чета от кофата. ..... Айде да мисля друг крем, абеее ,  и тоя марципан се къса, пък малко ми се видя и въобще, драма драма драма неземна.
След голямата борба сглобих нещо и си поревах, ама днес вече ми мина. Просто тръгнах с огромни очаквания и се надцених страшно много. Пък и инструментите ми не са като хората.... Явно ще продължа да инвестирам в  кадемлийското място, пък ако и следващите опити не се получат според очакванията ми, ще се откажа най-тържествено.

Още веднъж момичета, благодаря ви (и на Милена и мис Арк и Бъни и Алекс специално) и няма нужда да ми казвате успокоителни думи за тортата, аз не я харесвам и това си е и никой и нищо не може да ми промени мнението. Искаше ми се да е по красива, но с тоя шприц и тоя крем едвам и това успях да направя, ръцете ме заболяха и от месенето на марципана и от разточването и от шприцоването. Много съм смотана в тая работа, но още не съм изгубила вяра.

П.с влизам да се редактирам, за да обясня, че не аз го постнах два пъти, аз го направих само веднъж, но се извинявам от името на сървъра Simple Smile

# 469
Честит рожден ден Кристина,
желая ти много здраве и късмет,а тортата е прекрасна !

супичка от карфиол

пържена риба и пържени картофи

# 470
Krische, справила си се прекрасно thumbsup Чудесно изглежда тортата ти yes
И не бъди толкова критична към себе си Hug Аз си представях къде по- голяма драма, а то какъв резултат
Да си изкараш весело рождения ден (с много подаръци)

# 471
Една друга тема и тя е пълна с еднакви публикации !  ooooh! Какво става , не знам !  newsm78

Krische , аз те разконспирирах , въпреки , че изобщо не чета рождените дни.Но сутрин първата ми работа , като отворя очи , е да взема телефона и да влезна през него във форума.Та по този начин началната страница ми се изпляска на малък екран точно пред очите , в подробности , от първите редове и просто чакайки да се зареди докрай погледът ми се плъзна по рождениците и  ... хоп , твоето име !  Mr. Green

Сега за тортата ! Няма да ти казвам успокоителни думи , нито ще променям мнението - уважавам го и вярвам , че думите ти са истина ! Все пак сме възрастни хора / почти набори!  Wink / ! Тортата и цвета наистина не са нещо особено , замазала си положението донякъде с шприца , но пък розите ти са разкошни ! Особено малката пъпка !  Peace И не се хаби да ми казваш , че и те не струват , защото няма да си променя мнението !  Mr. Green

Весел празник ! Вярвам , че вкусът на тортата , ще компенсира недостатъците й в твоите очи !
  bouquet

# 472
Krische , честито! Желая ти много, много здраве, любов и щастие! И щур купон!

Днес направих сладкиш с ябълки и орехи, рецептата е на Petia. Много е вкусен, но следващия път ще намаля малко захарта.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:38 от labrex

# 473
 Крисче страхотна си е тортата Peace а и на вкус съм сигурна че е супер.
   от мен днес-супа от спанак,картоф,морков и праз за детето
 и мляко с грис
 По късно ще правя и аз този кашкавал на фурна че ми изглежда много вкусен Grinning и ще пусна снимки.

# 474
Хей, Крисче, честит най-личен празник!
Много здраве ти пожелавам!
Чудесна торта, браво!
Хайде наздраве и весело изкарване

newsm51

# 475
  • София
 Krische, честит рожден ден мила, много здраве, щастие и любов ти желая!   Heart Eyes
Много позитивно ми действат твоите писания в темата.  Hug И изобщо тук влизам с голямо удоволствие, нищо че напоследък нямам много време да се включвам със снимков материал, чета ви редовно. Simple Smile

Днес от мен свински ребърца на скара с бобец за гарнитура.

# 476
Krische, не е честно.....ти вече и торти правиш, а аз...само гледам отстрани и преглъщам! Честит рожден ден! Здраве, много хубави дни за да има поводи за правене на вкусотии! Hug  bouquet

Момичета, я ми кажете телешко варено от грах, зелен боб и зеле може ли да се сготви? Естествено и с телешко.......

# 477

Момичета, я ми кажете телешко варено от грах, зелен боб и зеле може ли да се сготви? Естествено и с телешко.......

На мен не ми звучи добре тази комбинация !  Rolling Eyes По-добре само с грах или зелен боб ! За телешко с прясно зеле съм малко скептична !

П.П. Момичета , подкрепете едно БГ бебе в този испански конкурс - http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-...pi_fd1c2c6.html - горе вляво има син квадрат с число и под него пише votos , натиснете отдолу ! Бебето е на второ място , а утре е краят ! Ето линк и към темата тук , има право на нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341500.0

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 16:53 от * *•● Диди ●•* *

# 478
  • ВАРНА морето сините вълни
 newsm59 hbday bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Krische  желая ти здраве  късмет и много щастливи мигове в живота а тортата ти е супер аз пък само чета и не мога дори да се престраша да пробвам smile3525 smile3525

# 479

На мен не ми звучи добре тази комбинация !  Rolling Eyes По-добре само с грах или зелен боб ! За телешко с прясно зеле съм малко скептична !
За мен също ,не е добра комбинация.Аз го правя с картофи,моркови ,нарязани на малки парченца стръкчета целина понякога слагам и пащърнак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт