Спамо- чат тема (20- 26.10`08)- ...уабъдЪ- дабъдЪ- 6

• 52 276
  • 4 671
  •   1
Отговори
# 4 320
Нямаше ме 3 часа ,а сте изписали 7 страници ooooh!

Това добре ли е или зле  Mr. Green
 Hug
Ми незнам, по-скоро съм учудена newsm78.
Цял ден ми е криво Confused, сънувах толкова реален сън, а сутринта като се събудих бях толкова разочарована, че не е истина. Tired

# 4 321
  • СОФИЯ
Нямаше ме 3 часа ,а сте изписали 7 страници ooooh!

Това добре ли е или зле  Mr. Green
 Hug
Ми незнам, по-скоро съм учудена newsm78.
Цял ден ми е криво Confused, сънувах толкова реален сън, а сутринта като се събудих бях толкова разочарована, че не е истина. Tired

и на мен ми се е случвало , отвратително съм се чувствала после , чак ми се е искало да заспя отново  Confused

# 4 322
блрлблрб Crazy

# 4 323
Mедовинка, майтапя се бе smile3534че и да се плезя умея  newsm03 Joy

# 4 324
  • там където ме зове сърцето!!!
shushi7777, що се кокориш  newsm09 , сгреших ли ??? newsm03  hahaha

Въобще не разбрах за какво става въпрос  Mr. Green Whistling
Mr. GreenДа ,да разбира се!! Mr. Green Whistling

обаче никога не съм го правила и ще ми е за първи път тъй дето се казва Crazy Joy
newsm78 Сериозно Joy Joy Joy

# 4 325
На мен постоянно ми се случва. Но тази сутрин беше ужасно. Цял ден си мисля дали не е някакъв знак. Crazy
Пък и Вики вече е яко болна. Утре мисля да я водя на хомеопат, въпреки че съм скептично настроена. Crossing Arms

# 4 326

обаче никога не съм го правила и ще ми е за първи път тъй дето се казва Crazy Joy
newsm78 Сериозно Joy Joy Joy
вервайте ми Mr. Green Joy

# 4 327
  • СОФИЯ
На мен постоянно ми се случва. Но тази сутрин беше ужасно. Цял ден си мисля дали не е някакъв знак. Crazy
Пък и Вики вече е яко болна. Утре мисля да я водя на хомеопат, въпреки че съм скептично настроена. Crossing Arms

Какво и е  Confused

# 4 328

Какво и е  Confused
Взе да кашля много странно, ама не спира ти казвам. Няма ден, нощ, легнала или права.
Някой знае ли къде мога да си кача снимки в нета? Някой хубав сайт newsm78

# 4 329
о т л и т а а а м мм newsm52

# 4 330
  • СОФИЯ

Какво и е  Confused
Взе да кашля много странно, ама не спира ти казвам. Няма ден, нощ, легнала или права.

какво казват докторите

# 4 331

Какво и е  Confused

какво казват докторите
Утре ще я водя на хомеопат и после при Джипката.
Но се чудя как да постъпя, коя докторица да послушам? Личната не блести с кой знае какви познания, но пък и не е немърлива.
А при хомеопатката ще я водя за пръв път и все още незнам дали ще мог да й се доверя. newsm78

# 4 332
  • СОФИЯ

какво казват докторите
Утре ще я водя на хомеопат и после при Джипката.
Но се чудя как да постъпя, коя докторица да послушам? Личната не блести с кой знае какви познания, но пък и не е немърлива.
А при хомеопатката ще я водя за пръв път и все още незнам дали ще мог да й се доверя. newsm78

Според мен първо трябва да се направи снимка за да отхвърли пневмония ..........от там нататък можеш да ходиш на хомеопат

# 4 333
..................Според мен първо трябва да се направи снимка за да отхвърли пневмония ..........от там нататък можеш да ходиш на хомеопат
[/quote]
Ами доста често й правим снимки. Не мисля, че има пневмония. Веднъж сме я карали и знам как изглежда.
По-скоро ми прилича на алергична кашлица, няма Т, сополи.Яде, играе, всичко е ок.

# 4 334
jullii, Hug Heart Eyes
От  newsm78 Crazy Joy Joy

Медовинка
  , взех си забележка  Hug Heart Eyes

Ку ку Златно , драго ми е да те "видя" Hug Heart Eyes

Вивиан Hug Heart Eyes....ми туууууууууу ми е радостно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт