Сега - честито на Верчето - да са ти живи и здрави малките хубавци, а баткото много да ги гледка

Честито и на Яни и Ивчо -да са много усмихнати и най вече много здравички (снимките са страхотни, и Джули - Яни много ми прилича на теб. Пък за Мандаринката - еми не можах да го позная Ивчо - пу пу - все така хубав да е

Ло- мога да те посъветвам само да се обърнеш към хомеопат- много пъти чудесно се повлияват разни такива болести!
Волтажче - мечетата са едно комплектче за игра - малко по назад облачето беше дала снимка. и ги редиш и им слагаш физиономиики и така

Мириндичке - не знам какво да ти кажа - моите и сега се будят по много. успех с спането.
Валерия - честито и на теб 18 год син -да ти жив и здрав вече големият мъж!
Ади, ММЗ - дано бързо се оправят дечицата. Ние също си бяхме тази седмица в къщи - ама се оправи вече, утре пак на градина- той и днес трябваше - ама аз не го пуснах, че трябваше да идем до хомеопатката да се видим. Аз като Мишленце да кажа - определено леко ги минават болестите и за седмица се оправя благодарение на коластрата - и да чукна на дърво - досега и двамата не са пили антибиотик - пък Алекчо не е като да не носи вируси в къщи. дано и не стигаме до там де - да видим следващият път кога ще донесе нещо.....
Ани - и на теб ще кажа- хомеопатията доста добре повлиява алергиите - виж за твоятата дали ще се получи!
Иначе аз съм пред голяма дилема- бях решила да си стоя в къщи и да си гледам Ивка до 2 год- ама получих хубаво предложение за работа -и се чудя какво да правя -да почна ли или не????? хем ми се иска да започна че да стана малко по човек - не само в къщи с бебета - вече 4 години; хем Ивка ми е малка и ще й бъде трудно, пък и на мен - знам ли какво да правя?????
и така - друго няма какво да ви се похваля.
целувки от нас.