Отговори
# 120
Ехеееееееееее, колко новини и празници - браво браво!

Сега - честито на Верчето - да са ти живи и здрави малките хубавци, а баткото много да ги гледка Simple Smile

Честито и на Яни и Ивчо -да са много усмихнати и най вече много здравички (снимките са страхотни, и Джули - Яни много ми прилича на теб. Пък за Мандаринката - еми не можах да го позная Ивчо - пу пу - все така хубав да е Simple Smile)

Ло- мога да те посъветвам само да се обърнеш към хомеопат- много пъти чудесно се повлияват разни такива болести!

Волтажче - мечетата са едно комплектче за игра - малко по назад облачето беше дала снимка. и ги редиш и им слагаш физиономиики и така Simple Smile иначе психоложката каза че Алекчо си е много добре - и спомена какви игри да играе - примерно че трябва да се обучава детето да познава емоциите - оказа се че има изследване за това колко малук процент от мъжете успяват да разпознаят емоциите- всъщност това беше и най ценният съвет. останалото е - да се запознава с цветовете - което той може, да брои лека полека - и това може, и още разни такива дето алек повечето ги можеше Simple Smile

Мириндичке
- не знам какво да ти кажа - моите и сега се будят по много. успех с спането.

Валерия - честито и на теб 18 год син -да ти жив и здрав вече големият мъж!

Ади, ММЗ
- дано бързо се оправят дечицата. Ние също си бяхме тази седмица в къщи - ама се оправи вече, утре пак на градина- той и днес трябваше - ама аз не го пуснах, че трябваше да идем до хомеопатката да се видим. Аз като Мишленце да кажа - определено леко ги минават болестите и за седмица се оправя благодарение на коластрата - и да чукна на дърво -  досега и двамата не са пили антибиотик - пък Алекчо не е като да не носи вируси в къщи. дано и не стигаме до там де - да видим следващият път кога ще донесе нещо.....

Ани - и на теб ще кажа- хомеопатията доста добре повлиява алергиите - виж за твоятата дали ще се получи!

Иначе аз съм пред голяма дилема- бях решила да си стоя в къщи и да си гледам Ивка до 2 год- ама получих хубаво предложение за работа -и се чудя какво да правя -да почна ли или не????? хем ми се иска да започна че да стана малко по човек - не само в къщи с бебета - вече 4 години; хем Ивка ми е малка и ще й бъде трудно, пък и на мен  - знам ли какво да правя?????

и така - друго няма какво да ви се похваля.

целувки от нас.

# 121
  • София - Младост 1А
Мириндичке не се карай душа. Аз попрочитам, ама ми е трудно да пиша. Тука на експото имам нет ама има и народ, дето обикаля, хлапетии дето ти късат нервите и прочие.
Само да кажа че Пешко тая седмица някак го отгледахме с комбинации между свекитата и нас и живот и здраве в понеделник с песен на градина.
Аз и утре съм на изложението, та не знам дали в неделя ще имам време и сили да ви пиша, но от понеделник се връщам и ще се отчета и ще ви обърна подобаващо внимание на постингите.
Хайде хубав ден от мен!

# 122
# 123
Дринка, спокойно, ти си извинена  Wink
Ще те чакаме от понеделник натам с дългите постинги за суришното кафе  Mr. Green
Погледнах темата за маскарада. Някой ходил ли е миналата година? Как ви се струва? Според мен ще е доста забавно и си мисля да се запишем... А вие? Хайде, да се организираме повечко хора  Hug

# 124
  • София
Честит Имен Ден на Мишо на Мирамакс! Честито и на малките кукли със сладко име Рая! Да сте живи и здрави, много послушни и умни деца.
ЧРД, Гери! Нека моите пожелания бъдат твоите желания.
Аз нали още съм без деца, та съм станала преди 7 ч. Луда работа. Бях 3 дни в Ст.Загора, вчера се прибрахме. Много странен град е това, никъде няма табели, всичко е толкова рахвърляно....Ама дано резултатите от престоя са положителни.
Миринда и аз заглеждах темата, но за мен това време е неприемливо. Декември повечето си плануват с фемилито, а аз може би няма и да съм в Сф по това време. А за спането - Наско ми беше така. До 4 год. После му обясних, че Дядо Коледа гледа всички деца и ако не спят в леглата си, няма подаръци. Беше мин.год. по това време, оттогава си спи в леглото. Присламчва се при нас, само когато е болен. Вал пък не може да заспи, ако има някой при нея. Деца... Mr. Green
Ло, много е гадно това, но е точно както са ти го обяснили. Дано сте намерили причината. И с диета да го превъзмогнете.

# 125
  • София
Да са живи и здрави, всички, които празнуват днес! Да си носят името с гордост!
Да ви почерпя и аз, че днес и вкъщи сме 2-ма именници-аз и майка!

# 126
  • София - Младост 1А
  bouquetЧестито на всички именници! Много да сте здрави и много щастливи.  bouquet

Аничка специални поздрави и целувки за теб и майка ти. Забравила съм си телефона вкъщи и няма да мога да ви звънна и лично да ви поздравя. Да си изкарате един страхотен празник!

Остана ми още само един ден. Ама пък днес ми дойде, така че положението ще е просто прекрасно... Снощи се молех да ме "застрелят, та да не се мъча"... множко нещо ми дойде.
Хубав ден на всички.

# 127
  • София
Ани, Мими, Честит Имен Ден! Желая ви много здраве, щастие и всичко, в което вярвате! Весело изкарване на празника!

# 128
Мили приятелки, не мога да Ви опиша как ме разчустваха вашите постове, а аз съм малко твърд и коравосърдечен индивид, който не показва емоцията.

Малко предистория за моята прекрасна бременност и срещата ми с най-милите същества на света, които запълниха хармонията и любовта в нашето семейство.  Peace
Нощта  преди да родя ме заболя кръста, реших че е прещипан нерв. Обадих се на сутринта на Стаменов и той ми каза да заминавам директно към болницата, което много ме учуди, защото аз исках да изпия само едно болкоуспокояващо и да продължа да си спинкам, но...... и тръгнахме с мъжа ми към Тина Киркова. След преглед от доктора се оказа, че имам пълно разкритие и скъсена шийка, което от Краси беше предадено на Стаменов като  hahaha„8 метра разкритие и скъсана шийка”   Joy Crazy Crazy   . Е това беше края на моята прекрасна бременност. Наложи се спешно секцио и в 11:52 ч. на 30.10.2008 г. се роди Самуил и в 11:54 ч. на 30.10.2008 г. се роди Симеон, това са моите прекрасни следващи скорпиончета, които очаквах с любов и трепет.
Родиха се мънички по 1.700 кг., но с добри показатели. Задължително ги сложиха в кувиози, но от самото начало си дишаха самостоятелно, наложи се по-една промивка на стомахчетата и сега вече само папкат, спинкат и наддават. Очаквам до седмица да започнат да ги вадят от кувиозите и постепенно да свикваме заедно и да се запътваме към нашата пълна къща.

И малко за мен. Аз вече съм напълно възтановена, тичам по коридорите на болницата и от време на време кръшкам извън нея с мъжа ми за последно да се почустваме като ергени или младоженци... След операцията ме изтощиха от глад и в резултат, на което сега съм две кила по-малко от колкото забременях. Чувствам се страхотно, като на хотел осигурен от Здравната каса с цел изчакване на моите силни мъже да пораснат.

Ще ви пусна снимки, но предварително предупреждавам мацките със слаби сърца, че децата са в кувиози и все още имат разни тръбички по-телцата им. Сами и Мони 

Прегръщам ви всички и отново ви благодаря за милите и чувствени думи, които са се сипали за мен и моите царчета. Щастлива съм... Пожелавам го на всяка от вас...   Hug Praynig Praynig Praynig

# 129
страхотни са и двамата  Hug върна ме 3 години назад  Mr. Green картинката беше подобна.  щом дишат сами, не се притеснявай, скоро ще си ги гушкаш

# 130
  • София
Верче, добре си дошла. Много са бонбонести сладурите. Още веднъж, да са ви живи и здрави, да сте голямо щастливо семейство.
Чак се зачудих дали искам още едно  Mr. Green.

# 131
Верче, мила моя...нямам думи да опиша възхищението си аз!
Невероятни са, просто са прекрасни....радвам ви се искрено и  страшно много!
Нека само Бог да ви закриля!

# 132
  • София
Верче, прекрасни са! Просто божествени малки мъжленца!
ревнах му от кеф Да са ти живи и здрави и те, и Крумчо, както и вие с Краси за да им се радвате!!!
Прегръщам ви!

# 133
Верче, разкошни са  Hug Hug
Много скоро да ги гушкаш и да им се радвате у дома!!!!!!!

# 134
  • София
Ммм че хубаво! Много се зарадвах като видях поста на Верич Simple Smile
Да са много здрави и да пораснат прекрасни мъже!
Не знам какво друго да кажа, стана ми много хубаво...
Искам и аз да съм така щастлива! И ще бъда (нали съм още млада, имам време). Това последното го чувам постоянно по каквито се сетите поводи, аз все съм млада... Ама не е като едно време, когато бях на 19 и бях бременна, друго си е на 23 с три годишно дете, хората се респектират GrinningVery Happy:D
Хайде стига съм се разсейвала, че нали съм млада, утре имам изпит и ще уча сигурно цяла нощ..

Общи условия

Активация на акаунт